Tendenser:

Montecucco

Ribusieri Montecucco Le Maciole 2017

75cl Størrelse
66,72kr

Dette produkt er ikke tilgængeligt.
Du kan købe Ribusieri Montecucco Le Maciole 2018

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:Montecucco (Toscana, Italien)
Kælder: Tenuta Ribusieri
Volumen : 75cl
Vindruer : Sangiovese (100%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Tenuta Ribusieri har skabt denne Ribusieri Montecucco Le Maciole 2017 , en vine rød af Montecucco baseret på sangiovese fra 2017 og med en alkohol graduering på 14.

Beskrivelse for Ribusieri Montecucco Le Maciole 2017

Ribusieri Montecucco Le Maciole 2017 (Sangiovese)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: intens rubinrød farve.
  • Næse: blomsteragtige noter og modne røde frugter.
  • Mund: Frisk smag med en god struktur, det er glat og stærk med noter af røde frugter.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Toscana (Italien).

VINGÅRD: Tenuta Ribusieri.

GRAPE: Sangiovese.

LAGRING: Matures i rustfrie ståltanke og i 3 måneder i flasken.

FREMSTILLING: Druerne høstes slutningen af ​​September manuelt efter gæringen udføres ved en kontrolleret temperatur og endelig maceration udføres inden trykker druerne.

PARRING: Perfekt til at ledsage pizzaer, fisk, pasta med sauce og ris.

TEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL: 13,5%

Se mere

Bedømmelser af Ribusieri Montecucco Le Maciole 2017

Dette produkt har ingen kommentarer endnu. Vær den første til at bedømme det.

Anmeldelser af andre årgange af Ribusieri Montecucco Le Maciole 2017201820162015

4/5

Kompot af røde frugter på næsen i denne Tenuta Ribusieri. A rød for det lange seje træk.
Ribusieri Montecucco Le Maciole aldrig fejler.
Se mere
James Josephsen

4/5

Jeg tog 2 flasker af Ribusieri Montecucco Le Maciole 2016 med en gammel par.
Rød ikke for mørke. Aroma af bær, typisk for Sangiovese. Smagen forblev i lang tid.
Sandheden er, at vi var forkert at parre det.
Se mere
Olivia Ernstsen

4/5

Med en forpligtelse.
Cherry røde toner. Små lugte i denne Montecucco ved te. Som meget lille røgfyldte smag.
Vi tager det med en kage.
Se mere
Carsten Kofod