• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Augustijn Grand Cru

Brouwerij Van Steenberge (Øl)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

15,21kr + 54,21kr Forsendelse (10 - 12 dage)

15,21kr/enhed

Forsendelse: Bierhut (Netherlands)

kr Du vil modtage 0.03 point for hver, købt enhed

Leveringstiden er ca:
- Dette produkt har en ekstra forberedelsestid 3 dage.

Brouwerij Van Steenberge producerer Augustijn Grand Cru (15,21kr), en øl klosterøl fra Belgien som med en ABV 9. Drinks&Co brugere bedømmer Augustijn Grand Cru med 4 med mere 5 poeng.

Teknisk fil · Augustijn Grand Cru

Kategori:Øl
Producent: Brouwerij Van Steenberge
Volumen : 33cl
Alkoholvolumen: 9
Øltype : Klosterøl
Land: Belgien

Beskrivelse · Brouwerij Van Steenberge

Augustijn Grand Cru

SMAGSNOTATER:

 • Udseende: Augustijn Grand Cru er rav. Skummet er vedholdende
 • Duft: Lugter af humle, sød
 • Krop / smag: ganen er krydret med strejf af humle

 

GÆRINGSTYPE: Høj gæring

ABV: 9% vol.

Brouwerij Van Steenberge

Købe Øl Brouwerij Van Steenberge:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Augustijn Grand Cru

La Boutique Du Comptoir

Udgivet til17.04

4/5

Augustijn Grand Cru

Belgien Brewery Van Steenberge af blond klosterøl at klæde Voil & eacute e, næse og urteagtige malt é é, slutter på en flot bitterhed udtalt & eacute e.
Kapacitet: 33 cl
Niveau: 9 °
Oprindelse: Belgien
 Van Steenberge er et bryggeri baseret i Ertvelde Belgien. Det drejer sig hovedsageligt producerer høj gæring øl (70% af produktionen). Dette er den eneste stadig aktive bryggeri i Meetjesland. Van Steenberge bryggeri fokuserer på kunsten at brygge tilpasset den teknologiske udvikling og garantier kvalitet og upåklagelig service. Respekt for medarbejdere og miljø er i centrum for ledelse. Denne klosterøl har en tilsløret blond kjole og er kronet af en stor og vedholdende, hvidt skum. Næsen byder aroma af malt og humle med denne komplekse og urteagtige noter. Fuld og krydret på ganen, den Augustijn Grand Cru udstråler maltet og humle smag til slut på en god stærk bitterhed.

Flere anmeldelser af Augustijn Grand Cru

Anonym

Udgivet til11.06

4 /5

Historien om den augustinske øl går tilbage til 1295, da øl blev brygget i et kloster nær Gent. Siden 80'erne øllet brygges af Brouwerij van Steenberge og si
Bierhut

Udgivet til05.16

4 /5

Historien om augustinske øl går tilbage til 1295, da øllet blev brygget i et kloster nær Gent. Siden 80'erne er øl brygget af Brewery Steenberge og si
Saveur Bière

Udgivet til16.02

4 /5

Find ud af med denne Agustijn Grand Cru, en af ​​de mest skjulte perler Bryggeri Van Steenberge. Tredoble Augustijn Blonde versionen, denne klosterøl udvikler mere komplekse smag kvaliteter og grader højere end hans lille blonde på alkohol. Grand Cru Augustijn til stede i glasset rav og diset kjole toppet med en leder af skum, der konsekvent falder langsomt langs væggene. I næsen, smagen af ​​denne belgiske øl er meget sød med noter af krydderi, citrus og gær. Smagen er for blødt til at starte og gifter sig med en blanding af krydderier vækker koriander. I midten, alkohol bare prikken tungen og huske hans tilstedeværelse. Spicy aspekt derefter erstattet af en humlebitterhed der kommer tæt prøvesmagning med en vis vedholdenhed. En fremragende øl tredobbelt Abbey fortjener at blive kendt og anerkendt for sin værdi!

Sammendrag af bedømmelser

(5 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  5
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 5 kommentarer »