Belzebuth 250ml

Brasserie Grain d'Orge (Øl)

17,08kr (Cirka)

Kunne købe Belzebuth 250ml på dette tidspunkt.

Uddviklet fra Brasserie Grain d'Orge, Belzebuth 250ml er en øl special produceret i Frankrig som ahr et alkoholindhold på 13. Drinks&Co brugere bedømmer Belzebuth 250ml med 4 med mere 5 poeng.

Teknisk fil · Belzebuth

Kategori:Øl
Producent: Brasserie Grain d'Orge
Volumen : 25cl
Alkoholvolumen: 13
Øltype : Special
Land: Frankrig

Beskrivelse · Brasserie Grain d'Orge

Belzebuth 250ml

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Belzebuth 250ml har en orange og guld.
 • Næse: Aromas ægte.
 • Mund: Med en sød smag afbalanceret med styrken af ​​alkohol. Det er blødt, varmt halsen med en påvirkning af humle ved udgangen. Kompleks og glat smag. Fra den første tår stærk alkohol efterfulgt af noter af sød malt og honning påskønnelse. Krydret smag i slutningen. Ideelle temperatur: 5-6 ° C

VINGÅRD: Brasserie Grain d Orge

Brasserie Grain d'Orge

Købe Øl Brasserie Grain d'Orge:

Flere anmeldelser af Belzebuth 250ml

Bierhut

Udgivet til05.16

4 /5

Belzebuth 13% 250ml

Frankrig er ikke ligefrem det land, hvor de fleste mennesker tænker på, når det kommer til øl. Alligevel franskmændene har denne øl er en pilsner med et meget højt indhold af alkohol.
Saveur Bière

Udgivet til16.02

4 /5

Beelzebub øl er opkaldt med henvisning til djævelen, til sin alkohol indhold (13%). Faktisk er det en af ​​de stærkeste øl i verden, men stadig sin glathed gør dens forbrug. Øl af høj gæring, Beelzebub er kulminationen på en færdighed mere end et århundrede, nemlig Brasserie Grain d'Orge. Det blev længe betragtet som verdens stærkeste pilsner og ordet er stadig på etiketten af ​​flasken i dag. Faktisk viser volumenprocent Belzébuth en 13% alkohol, hvilket gør den øverste flade af de procentsatser, synspunkter generelt opnås med andre tredobbelt blond. Hun gemmer sig under hendes kjole med en blød kobber farve, en stærk karakter for spændingen asylansøgere. Det skylder denne magt subtil blanding af malt, humle og specielt udvalgt af Master Brewer gær. Det anbefales at nyde denne meget kolde øl ved en temperatur på mellem 4 og 6 ° C. Pas på ikke at misbruge at undgå at se flammerne i helvede.

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »