Tendenser:

Belgien

Brigand 75cl

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Øl
Producent: Van Honsebrouck
Volumen : 75cl
Alkoholvolumen: 9
Gæring : Overgæret
Øltype : Special
Land: Belgien
Fra bryggeriet Van Honsebrouck kommer Brigand 75cl (50,95kr) en øl &ber_type% uddviklet af en overgæret og producert i Belgien som har 9 af ABV. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Brigand 75cl i Drinks&Co.

Beskrivelse af Brigand 75cl

Brigand 75cl

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Brigand 75cl præsenterer en kobberfarvet farve.
 • Næse: osee en god maltet smag og fin, en direkte, rund og let bitter smag og en afsluttende tør mund og lidt syre.
 • Mund: Det er en overgæret øl, der hører til familien af ​​stærke blondiner. Særlige PCerveza Belgisk, med markante eftergæring på flaske og 9% alkohol. Øl guerilla flamenco. Achampañada. Brigand er lavet af bryggeriet i Ingelmunster Honsebrouck sigte. Ud af nysgerrighed øl navn kan oversættes som & # 34 & # 34 Bandolero ;; ;; og er kaldenavnet på de flamske bønder, der kørte de franske tropper (øgenavnet Sans-culottes) af Ingelmunster i 1798.

VINGÅRD: Brasserie Van Honsebrouck

Se mere

Bedømmelser af Brigand 75cl

4

4 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Brigand 75cl:Sats Brigand 75cl:

4 /5

Rebel Brigand er en pilsner, tør, med et strejf af bitterhed, gæring i flasken. Dette boutique øl udmærker sig ved små maltet smag. I munden, mærkes smag af malt, humle og krydderier. Den prøvesmagning slutter med den dvælende humle bitterhed. . Salg forbudt at mindreårige. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik ansvarligt.
Se mere
,

Brigand Vp 75cl

4 /5

Belgien Brasserie Van Honsenbrouck blond belgisk øl i rav robe e é dé gageant kraftfulde aroma af humle og malt.
Kapacitet: 75 cl
Niveau: 9 °
Oprindelse: Belgien
 Den Brigand øl brygget af bryggeriet Van Honsebrouck i Ingelmunster i Belgien. Denne blonde øl med en rav farve er prydet med et stort og luftigt hvidt skum. Næse opstår kraftige aromaer af humle og malt. Den Brigand er en kraftfuld og øl på ganen dominans af humle og malt. Det er en øl med velafbalanceret bitterhed. Den 9 i denne Brigand er ikke allestedsnærværende og vige for aromatiske smag af humle.
Se mere
,

4 /5

Rapido gæring øl, re-gæret i bottiglia.Dal lrggermente rav farve, med rigelige skum, stabil og cremet. Du kan føle aroma af humle og byg, med blomsteragtige noter. Ganen er behageligt bitter, velafbalanceret, tør eftersmag. Etiketten fremkalder gange franske invasion i Belgien, hvor røverne partisaner Ingelmuster ved solnedgang vil opdatere med en god håndværk øl.
Se mere
,

Andre produkter fra samme mærke