• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Brigand 75cl

Van Honsebrouck (Øl)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

50,62kr + 93,60kr Forsendelse (3 - 4 dage)

50,62kr/enhed

Forsendelse: Calais Vins (France)

kr Du vil modtage 0.09 point for hver, købt enhed

Van Honsebrouck uddvikler denne Brigand 75cl (50,62kr), en øl special uddvikklet af en overgæret og kommer fra Belgien som ahr 9 af ABV. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Brigand 75cl i Drinks&Co.

Teknisk fil · Brigand

Kategori:Øl
Producent: Van Honsebrouck
Volumen : 75cl
Alkoholvolumen: 9
Gæring : Overgæret
Øltype : Special
Land: Belgien

Beskrivelse · Van Honsebrouck

Brigand 75cl

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Brigand 75cl præsenterer en kobberfarvet farve.
 • Næse: osee en god maltet smag og fin, en direkte, rund og let bitter smag og en afsluttende tør mund og lidt syre.
 • Mund: Det er en overgæret øl, der hører til familien af ​​stærke blondiner. Særlige PCerveza Belgisk, med markante eftergæring på flaske og 9% alkohol. Øl guerilla flamenco. Achampañada. Brigand er lavet af bryggeriet i Ingelmunster Honsebrouck sigte. Ud af nysgerrighed øl navn kan oversættes som & # 34 & # 34 Bandolero ;; ;; og er kaldenavnet på de flamske bønder, der kørte de franske tropper (øgenavnet Sans-culottes) af Ingelmunster i 1798.

VINGÅRD: Brasserie Van Honsebrouck

Van Honsebrouck

Købe Øl Van Honsebrouck:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Brigand 75cl

Planete Drinks

Udgivet til17.35

4/5

Brigand Vp 75cl

Rebel Brigand er en pilsner, tør, med et strejf af bitterhed, gæring i flasken. Dette boutique øl udmærker sig ved små maltet smag. I munden, mærkes smag af malt, humle og krydderier. Den prøvesmagning slutter med den dvælende humle bitterhed. . Salg forbudt at mindreårige. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik ansvarligt.

Flere anmeldelser af Brigand 75cl

La Boutique Du Comptoir

Udgivet til17.04

4 /5

Belgien Brasserie Van Honsenbrouck blond belgisk øl i rav robe e é dé gageant kraftfulde aroma af humle og malt.
Kapacitet: 75 cl
Niveau: 9 °
Oprindelse: Belgien
 Den Brigand øl brygget af bryggeriet Van Honsebrouck i Ingelmunster i Belgien. Denne blonde øl med en rav farve er prydet med et stort og luftigt hvidt skum. Næse opstår kraftige aromaer af humle og malt. Den Brigand er en kraftfuld og øl på ganen dominans af humle og malt. Det er en øl med velafbalanceret bitterhed. Den 9 i denne Brigand er ikke allestedsnærværende og vige for aromatiske smag af humle.
Online Drink Shop

Udgivet til10.00

4 /5

Rapido gæring øl, re-gæret i bottiglia.Dal lrggermente rav farve, med rigelige skum, stabil og cremet. Du kan føle aroma af humle og byg, med blomsteragtige noter. Ganen er behageligt bitter, velafbalanceret, tør eftersmag. Etiketten fremkalder gange franske invasion i Belgien, hvor røverne partisaner Ingelmuster ved solnedgang vil opdatere med en god håndværk øl.
Saveur Bière

Udgivet til16.02

4 /5

Du vil falde i kærlighed nødvendigvis øl Brigand med sin smukke klar rav farve og sin fine luftudvikling, der minder om de bedste champagner. Det er en øl i rav farve, der er produceret siden 1980 af den berømte belgiske bryggeri Van Honsebrouck, der producerer omfatte berømte øl Kasteel. Røverne har en gul farve og aroma af malt sammen med kraftige noter af humle, der frigiver aromaer og pikant fleuries.En munden, opdager vi en stærk bryg af dens smag sød, men ved hans evne til at blive indtaget. Faktisk er alkohol er næsten ingen forår og gør store smagsoplevelser, der giver aromatiske humle bruges her. Det hele er understøttet af en maltet struktur, der balancerer det hele og giver krop til Brigand. Dens navn stammer fra det 18. århundrede, da Flandern flamske bønder blev øgenavnet røverne.

Sammendrag af bedømmelser

(4 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 4 kommentarer »