Tendenser:

Belgien

Chimay Dorée

330ml

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Øl
Producent: Abbaye de Chimay
Volumen : 33cl
Alkoholvolumen: 4
Gæring : Overgæret
Øltype : Special
Land: Belgien
Abbaye de Chimay er uddvikleren af Chimay Dorée (22,37kr), en øl special uddviklet af en overgæret og producert i Belgien som har 4 af ABV. På Drinks&Co har brugerne værdsat Chimay Dorée med en gennemsnitlig score på 4 over 5 poeng.

Beskrivelse af Chimay Dorée

Chimay Dorée

SMAGSNOTATER:

 • Udseende: Chimay Dorée har en fantastisk lys gylden noget uklar med en fluffy hvidt skum holdbarhed
 • Aroma: Aromaen er typisk Chimay gær, malt og blødt brød. Koriander og Curacao, blomsteragtige noter, græs og æble er værdsat.
 • Krop / Smag: Smagen er meget afbalanceret med en lidt sød fornemmelse malt, frugt og krydderi aroma minder om mandarin. Det bliver en behagelig og mild ende køligt og tørt.

ØLTYPE: Belgisk Ale

LAND: Belgien

Se mere

Bedømmelser af Chimay Dorée

4

6 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  6
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Chimay Dorée:Sats Chimay Dorée:

4 /5

Øl Chimay view Doree har en gylden farve - har en fin guld og hvidt skum

Næse Aroma Doree Chimay øl er humle gær med blomsteragtige noter og krydderier
Let mund og kompleks, glat og forfriskende
En art gær med en subtil frugtagtig
Se mere
,

Chimay Doree

4 /5

CHIMAY guld sæt 0,33. Salg forbudt at mindreårige. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik ansvarligt.
Se mere
,

Chimay Doree Consigne

4 /5

Belgien Chimay Chimay Abbey dor é e er en blondine belgisk Trappist øl l & eacute og administrerer komplekse mængde grænse é é og 33 cl flaske.
Kapacitet: 33 cl
Oprindelse: Belgien
Kort efter at opbygge deres Trappist bryggeri i 1862, begyndte Chimay munke til at brygge på fordøjelige og lys øl i alkohol (hun Afsnit 4, 8%), hvis smag meget små mængder var inden for området stil af sine forgængere. Det var på det tidspunkt for medlemmer af den monastiske samfund. Over tid, til at leve på klosteret denne øl tilnavnet "Den Gyldne" fortsatte. Hun blev senere tilbudt for samfundet i værter og personale for Chimay. Fra den 12. april 2013 La Boutique du Comptoir er glade for at præsentere dig dette komplekse og lys øl i begrænset mængde og 33 cl flaske, hvis mærket baseret på historien understreger sin traditionelle karakter, ramte segl 'kompromisløs kvalitet, som er alle produkter og øl Trappist ost fra klosteret Vor Frue af Scourmont. På trods af sin lavere alkoholindhold, er det stadig en Trappist høj gæring øl med humle nøgler og aromaer af krydderier bugne at glæde alle, der smager. Hans "Authentic Trappist Product" -logoet attesterer, at Chimay Dorée sket inden for et Trappist Abbey under kontrol af den monastiske samfund og størstedelen af ​​indtægter genereret for social bistand.
Se mere
,

Andre produkter fra samme mærke