Corsendonk Agnus

Brasserie Du Bocq (Øl)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

13,65kr + 54,21kr Forsendelse (9 - 11 dage)

13,65kr/enhed

Forsendelse: Bierhut (Netherlands)

kr Du vil modtage 0.02 point for hver, købt enhed

Leveringstiden er ca:
- Dette produkt har en ekstra forberedelsestid 3 dage.

Uddviklet fra Brasserie Du Bocq, Corsendonk Agnus (13,65kr) er en øl klosterøl oprindeligt fra Belgien med undergæret som ahr en graduering på 7. Drinks&Co brugere bedømmer Corsendonk Agnus med 4 med mere 5 poeng.

Teknisk fil · Corsendonk Agnus

Kategori:Øl
Producent: Brasserie Du Bocq
Volumen : 33cl
Alkoholvolumen: 7
Gæring : Undergæret
Øltype : Klosterøl
Land: Belgien

Beskrivelse · Brasserie Du Bocq

Corsendonk Agnus

SMAGSNOTATER:

 • Udseende: Golden Blonde, noget bleg, som er dækket med en midterste lag af hvidt, cremet og fløjlsagtig skum.
 • Duft: Meget frugtagtig, med klar tilstedeværelse af æble og citrus, måske citron. Humle er også tydeligt i duften.
 • Krop / Smag: Medium fylde, helt kompleks smag, hvor en glat bitterhed, udstedt af de blomsteragtige humle blandet med frugtagtige noter og søde

 

GÆRINGSTYPE: Alta.

ABV: 7,5% vol.

Brasserie Du Bocq

Købe Øl Brasserie Du Bocq:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Corsendonk Agnus

Udgivet til13.18

4/5

Corsendonk Agnus

Den Corsendonk Agnus er brygget med lys malt dermed dens blond farve. Dette er en høj gæring øl, blond og perlende, re-gæret i flasken. Det er en levende øl med en krydret bouquet beading og en bageste humlesmag. Stærkt anbefalet af workshoppen! Belgian Beer BLONDE meget krydret!

Flere anmeldelser af Corsendonk Agnus

Anonym

Udgivet til11.06

4 /5

Corsendonk Agnus Tripel er en blondine, der har en lang historie. Opskriften er ændret en smule i alle årene, men den gode smag bevares.

Udgivet til17.04

4 /5

Belgien Brasserie du Bocq Den Corsendonk Agnus er en pilsner med en gylden kåbe & eacute e og vedvarende skum.
Kapacitet: 33 cl
Oprindelse: Belgien
Corsendonk ligger i nærheden af ​​byen Turnhout i provinsen Antwerpen. Der er Priory of Corsendonk, et felt, der tilhørte Maria, datter af hertugen af ​​Brabant i det 14. århundrede. Hun sætter sin ejendom til de Augustinian munke og i de følgende århundreder, de attraktioner i omegnen er bl.a. et stort bibliotek og et bryggeri. I 1980'erne er Corsendonk klosterøl skabt af Jef Keersmaekers. Beers Corsendonk har ingen etiketter, men en smuk silketryk pryder flaskerne. De kan skelnes ved deres forskellige øl "ring" omkring deres hals. Den Corsendonk Agnus er en pilsner med en gylden farve og en vedholdende mousse. Næsen er domineret af duften af ​​humle og en let krydret note. Ganen afslører temmelig søde og frugtagtige noter til at konkludere på en dejlig krydret og langvarig bitterhed.

Udgivet til05.13

4 /5

Cerveza Corsendonk Agnus

Lager, gylden farve, let bleg, hvidt skum vedvarende krone. Meget aromatisk, fremhæver lugt af malt og pære, æble og citrus. Den præsenterer noter af gær og krydderier, som det er sædvanligt i kloster øl og en subtil blomster accenter.

Udgivet til05.16

4 /5

Corsendonk Agnus Er en blondine triple, der har en lang historie. Opskriften er ændret en smule i alle årene, men den gode smag bevares.

Udgivet til10.00

4 /5

Historisk bryggeri Abbey dokumenter vidner om tilstedeværelsen af ​​et bryggeri inde i Priory of Consendonk, nær Turnhout, der allerede i 1453, skylder sin berømmelse til familien Keersmaekers, at fra 1906 brugte navnet Cors for sin ølproduktion absolut sekulære, men respekterer monastiske tradition. I 1982 Jef Keersmaekers købte rettighederne til at bruge navnet "Corsendonk" ikke producerer mere på bryggeriet, men at blive en BeerFirm eller idriftsættelse produktionen på andre bryggerier. Den Pater blev derefter produceret af Van Steenberge, mens Agnus fra Du Bocq. Når produktionen gik helt til Du Bocq.

Sammendrag af bedømmelser

(6 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 6 kommentarer »