Delirium Nocturnum

Brouwerij Huyghe (Øl)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

26,52kr + 44,38kr Forsendelse (3 - 5 dage)

26,52kr/enhed

Forsendelse: Drinksupermarket (United Kingdom)

kr Du vil modtage 0.05 point for hver, købt enhed

Brouwerij Huyghe producerer Delirium Nocturnum (26,52kr), en øl old ale fra Belgien med undergæret som ahr et alkoholindhold på 8.5. Drinks&Co brugere bedømmer Delirium Nocturnum med 4,2 med mere 5 poeng.

Teknisk fil · Delirium Nocturnum

Kategori:Øl
Producent: Brouwerij Huyghe
Volumen : 33cl
Alkoholvolumen: 8.5
Gæring : Undergæret
Øltype : Old Ale
Land: Belgien

Beskrivelse · Brouwerij Huyghe

Delirium Nocturnum

Delirium Nocturnum er en særlig belgisk øl, 8,5 ° alkohol, høj gæring, gæring beholder 2 og en endelig gæring i flasken.

SMAGSNOTATER:

 • Syn: mørk, varm og gennemsigtig Cerveza.
 • Næse: aroma af malt, karamel og nødder.
 • Mund: The Delirium Nocturnum, fætter til delirium tremens, viser en blanding af sødme og krydderier, som regel mere udbredt i walonas øl hvor chokolade også gør en udseende i slutningen, hvor de højeste temperaturer på de flydende frigiver nye fornemmelser.

Pardannelse: Den Delirium Nocturnum ledsager også stærk med chokolade eller kaffe og stærke aromatiske ost desserter.

Brouwerij Huyghe

Købe Øl Brouwerij Huyghe:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Delirium Nocturnum

Udgivet til14.34

4/5

Delirium Nocturnum

Denne øl med aroma af karamel, mokka og ren chokolade. kan ikke vække gourmet i dig. Takket være sine krydderier som lakrids og koriander, det tyder på en god balance mellem bitterhed, lethed og delikatesse.

Flere anmeldelser af Delirium Nocturnum

Anonym

Udgivet til11.06

4 /5

Delirium Nocturnum har, ligesom de andre øl Delirium et indhold af 8 5% drikker denne smukke brune øl rolige ellers gå lyserøde elefanter alkohol.
Anonym

Udgivet til13.23

4.5 /5

Café y Caramello. Normalt i mig gustan las Cervezas fuertes, pero luego la recomiendo Delirium Nocturnum

Udgivet til09.39

4 /5

Vista Øl mørkebrun chokolade
En kompakt skum, hvid-gul, stabil og cremet

Næse antydninger af karamel, mokka og chokolade
krydderier er også til stede som lakrids og koriander
Smag munden i første omgang, en meget behagelig mundfylde af alkohol og blødhed
Følger en voksende bitterhed, som dels kommer fra humle, men også ristet malt og chokolade malt
Mod slutningen, nice balance mellem bitter, surt og sødt indslag.

Udgivet til17.35

4 /5

Delirium Nocturnum Vc Mb

En meget behagelig første smag, sødme og alkohol. Derefter: mere og mere bitterhed, som delvis stammer fra humlen, men også af ristet malt og chokolade malt. I slutningen: en god balance mellem bitterhed og sødme sikkerhed. . Salg forbudt at mindreårige. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik ansvarligt.

Udgivet til17.04

4 /5

Belgien Brewery Huyghe brun belgisk øl af c & eacute mous ølmærke i é l é lyserød elefant.
Kapacitet: 33 cl
Niveau: 9 °
Oprindelse: Belgien
 I 1902 Léon Huyghe flyttede til Melle til at arbejde i det lokale bryggeri. Han arbejdede fire år til at købe virksomheden. Hendes navn dengang Malthouse Brewery-den opkald og holdt dette navn indtil 1938, da hun blev Brasserie Léon Huyghe. Krigen og dens rationering nysgerrigt lov til at udvikle en øl baseret på en fransk række humle, Golden Kenia, der blev født i 1945. Og i 1948, Albert Huyghe, søn af den tidligere, begyndte produktionen af ​​læskedrikke og sodavand. I 1980, ankomsten af ​​Jean De Laet, søn-Albert, åndede en betydelig genoplivning. Han udviklede en række nye øl, og derefter, bistået af sin søn, familien bryggeriet omdannet til en moderne virksomhed, med speciale i høj gæring og resolut vendt mod eksport. I maj 2005 fejrede Huyghe Brewery sin 350. jubilæum. I dag er bryggeriet er mest berømt for sin øl til den lyserøde elefant og dens variationer i attraktive bistroer. Men de andre øl i huset forblive som et vidnesbyrd om mangfoldigheden af ​​belgiske bryggeri landskab. Tætte i smag, er øllet Delirium Nocturnum modstandere af naturen til hendes blonde søster. Det afspejler en hårdere karakter og stærk, og at uundgåeligt bringer ikke specifikt det samme som traditionelle fans. Hun er både stærk i smagen, bitter bark og humle, samt alkoholiske smag. Den endelige evaluering sker i slutningen af ​​smagning, med en lang forlængelse af hans bitterhed. Varm og fløjlsagtig, det generelt behager den sande feinschmecker, men ikke fratage opdagelse med nysgerrige pionerer markante øl.

Udgivet til05.16

4 /5

Delirium Nocturnum, Ligesom de andre øl af Delirium et alkoholindhold på 8 5% drink alkohol denne smukke brune øl roligt ellers vil du se lyserøde elefanter.

Udgivet til16.02

4 /5

Brygget af Brasserie Huyghe er Delirium Nocturnum betragtes som den lidt brun på den berømte dybt alkoholiseret, hvilket gjorde succesen af ​​denne bryggeri i drift siden 1654 Delirium Nocturnum blev også oprettet i 1999 med det 10-årsdagen for Delirium tremens. Den yngste er klædt i en mørk kasket og en hals kompakt og stabilt skum beige rød-brun. Denne hals undslippe meget betydelig maltet aroma med antydninger af karamel, mokka, chokolade efterfulgt af frugtagtige noter og tips krydret lakrids og peber. Når du er på ganen, det ser meget maltet med komplekse varianter, både ristede og bitre. Sættet er bakket op af den søde malte indledende rundhed mens hævder mere typisk bitterhed af humle. Antydninger af lakrids, chokolade og let syrlig er mærkbare mens prøvesmagning alkohol ledsaget fra start til slut. Eftersmagen har også en dejlig balance mellem bitterhed og maltet sødme Sureté vinøs.

Sammendrag af bedømmelser

(10 visninger)
 • 5 stjerner
  2
 • 4 stjerner
  8
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.2/5

Baseret på 10 kommentarer »