Tendenser:

Belgien

Delirium Tremens

330ml

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Godt at vide…

Teknisk fil

Kategori:Øl
Producent: Brouwerij Huyghe
Volumen : 33cl
Alkoholvolumen: 8,5
Gæring : Overgæret
Øltype : Strong Ale
Land: Belgien

Beskrivelse af Delirium Tremens

Delirium Tremens

SMAGNOTA:

 • Udseende: Delirium Tremens har en lys blond farve. Det præsenterer en fin og regelmæssig brus. Ved at tjene som en passende form udvikler du et smukt delikat skumhoved.
 • Aroma: Let maltet med en krydret touch.
 • Krop / smag: Medium. Det er kendetegnet ved dets rundhed på ganen. Eftersmag er stærk, bitter tør og langvarig.

CERVECERÍA: Huyghe Cervecería. I 1902 blev Léon Huyghe etableret i Melle (Belgien), og i 1906 erhvervede han bryggeriet, som han kaldte "Brouwerij-Mouterij den Appel". Den nye fabrik fra Brouwerij Huyghe (Krones) er ultramodern og har introduceret nye innovationer: den har en kapacitet på 350.000 hl, den har en højeffektiv emballagelinje (18.000 enheder i timen) og den har den nyeste filtrering, gæring og modning. I 2014 erhvervede fabrikken et miljøengagement og satte sig selv målet om at blive den mest bæredygtige bryggeri i Belgien.

LAND: Belgien

FERMENTATIONSTYPE: "Delirium Tremens" indeholder bleg malt, humle Styrian Golding og Saaz.Det er resultatet af brugen af tre forskellige typer gær (Triple-gæring) og pakkes i en glasflaske, der ligner kölnkeramik.

ØLTYPE: Pale ale

ABV: 8,5%

Se mere

Sådan serveres den

Serveringstemperatur

4-6

Præmier

2015 - Goldmedal - International Beer Challenge2014 - Bronzemedal - International Beer Challenge2014 - Silvermedal - World Beer Challenge

Bedømmelser af Delirium Tremens

3.5

15 kundebedømmelser
 • 5
  1
 • 4
  12
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Delirium Tremens:Sats Delirium Tremens:

4/5

Sonden i Bruxelles, på mit første besøg til bryggeriet Delirium i hovedstaden i Belgien. Siden da er det en af ​​mine favorit da jeg besøgte landet.
Se mere,

Delirium Tremens

4 /5

Dette er den mest berømte øl fra Brouwerij Huyghe Øl i 2013 vundet en sølvmedalje i categegorie belgiske Tripel ved World Beer Challenge. Roligt nyde denne øl, hvis du kan lide lyserød
Se mere
,

0 /5

Min første kontakt med Delirium tremens var i Frankrig, som en server. Lidt maltet øl med en stærk strejf af alkohol, alle helt recomandable også særlige jule udgave.
Se mere
,

Delirium Tremens, pour les amants des choses fortes!

4 /5

Dette er den mest berømte øl Huyghe Brewery øl i 2013 vandt en sølvmedalje i categegorie belgiske triple ved World Beer Challenge. Nyd denne rolige øl, hvis du pink
Se mere
,

Andre produkter fra samme mærke