Delirium Tremens

Brouwerij Huyghe (Øl)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

22,85kr + 11,70kr Forsendelse (3 - 24 timer)

22,85kr/enhed

Forsendelse: Licores 1585 (Colombia)

kr Du vil modtage 0.04 point for hver, købt enhed

Delirium Tremens (22,85kr) fra bryggeriet Brouwerij Huyghe: en øl strong ale producert i Belgienog uddviklet igennem overgæret som ahr et alkoholindhold på 8,5. 3,5 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Delirium Tremens ifølge Drinks&Co brugere.
Du vil gerne vide det...

Teknisk fil · Delirium Tremens

Kategori:Øl
Producent: Brouwerij Huyghe
Volumen : 33cl
Alkoholvolumen: 8,5
Priser: 2015 - Goldmedal - International Beer Challenge
2014 - Bronzemedal - International Beer Challenge
2014 - Silvermedal - World Beer Challenge
Gæring : Overgæret
Øltype : Strong Ale
Land: Belgien
Serveringstemperatur: 4-6

Beskrivelse · Brouwerij Huyghe

Delirium Tremens

SMAGNOTA:

 • Udseende: Delirium Tremens har en lys blond farve. Det præsenterer en fin og regelmæssig brus. Ved at tjene som en passende form udvikler du et smukt delikat skumhoved.
 • Aroma: Let maltet med en krydret touch.
 • Krop / smag: Medium. Det er kendetegnet ved dets rundhed på ganen. Eftersmag er stærk, bitter tør og langvarig.

CERVECERÍA: Huyghe Cervecería. I 1902 blev Léon Huyghe etableret i Melle (Belgien), og i 1906 erhvervede han bryggeriet, som han kaldte "Brouwerij-Mouterij den Appel". Den nye fabrik fra Brouwerij Huyghe (Krones) er ultramodern og har introduceret nye innovationer: den har en kapacitet på 350.000 hl, den har en højeffektiv emballagelinje (18.000 enheder i timen) og den har den nyeste filtrering, gæring og modning. I 2014 erhvervede fabrikken et miljøengagement og satte sig selv målet om at blive den mest bæredygtige bryggeri i Belgien.

LAND: Belgien

FERMENTATIONSTYPE: "Delirium Tremens" indeholder bleg malt, humle Styrian Golding og Saaz.Det er resultatet af brugen af tre forskellige typer gær (Triple-gæring) og pakkes i en glasflaske, der ligner kölnkeramik.

ØLTYPE: Pale ale

ABV: 8,5%

Brouwerij Huyghe

Købe Øl Brouwerij Huyghe:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Delirium Tremens

Udgivet til11.08

4/5

Delirium Tremens

En prisvindende gyldne ale fra Belgien, Delirium Tremens crams en fluffy berusende, citrus smag og en sej mundfylde i en bemærkelsesværdig slank flaske.

Flere anmeldelser af Delirium Tremens

Udgivet til09.55

4 /5

Sonden i Bruxelles, på mit første besøg til bryggeriet Delirium i hovedstaden i Belgien. Siden da er det en af ​​mine favorit da jeg besøgte landet.
Anonym

Udgivet til11.06

4 /5

Dette er den mest berømte øl fra Brouwerij Huyghe Øl i 2013 vundet en sølvmedalje i categegorie belgiske Tripel ved World Beer Challenge. Roligt nyde denne øl, hvis du kan lide lyserød

Udgivet til17.44

0 /5

Delirium Tremens, pour les amants des choses fortes!

Min første kontakt med Delirium tremens var i Frankrig, som en server. Lidt maltet øl med en stærk strejf af alkohol, alle helt recomandable også særlige jule udgave.

Udgivet til14.34

4 /5

Den Delirium tremens tager sit navn fra den neurologiske konsekvens relateret til alkohol tilbagetrækning. Fra sin 8 5ºC alkohol, denne øl stærk smag, vil overraske dig specielt varme din gane og smagsløg. Den Delirium Tremens viste en vis bitterhed, som længe vil eftersmag i munden og, som navnet antyder, vil gøre dig ellevild!

Udgivet til09.39

4 /5

Øl view bleg blond farve, fin og regelmæssig luftudvikling sikrer en fin og stabil hoved
Næse lidt maltet aroma, en nice touch af alkohol, krydret
Boca Smagen er kendetegnet ved dets rundhed
Eftersmagen er stærk, holdbar og bitter tør.

Udgivet til17.35

4 /5

Delirium Tremens Vc Mb

En berømt smag af alkohol stiger i munden og således réchaufe tungen og ganen. Smagen er også kendetegnet ved dens rundhed. Eftersmagen er meget lang og tør-bitter .. Sale forbudt at mindreårige. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik ansvarligt.

Udgivet til13.31

4 /5

Delirium Tremens 33 cl

Udgivet til17.04

4 /5

Belgien Brewery Huyghe blond belgisk øl blev f r é é rence bryggeri logo med E l é lyserød elefant.
Kapacitet: 33 cl
Oprindelse: Belgien
I 1902 flyttede han til Léon Huyghe Melle til at arbejde i det lokale bryggeri. Han arbejdede fire år til at købe virksomheden. Hans navn dengang Malthouse kaldes bryggeri-den og holdt dette navn indtil 1938, da han blev den Brasserie Léon Huyghe. Krig og rationering tillader nysgerrighed til at udvikle en øl baseret på en fransk række spring, guld Kenya, der blev født i 1945. Og i 1948, Albert Huyghe, søn af den tidligere, startede produktionen af ​​læskedrikke og forfriskninger. I 1980, ankomsten af ​​Jean De Laet, søn-Albert, gav en betydelig genoplivning. Han udviklede en række nye øl, og derefter, bistået af sin søn, familien bryggeriet omdannet til en moderne virksomhed, med speciale i høj gæring og stærkt eksportorienterede. I maj 2005 Huyghe Brewery fejrer sin 350. jubilæum. I dag er bryggeriet er mest berømt for sin øl med pink elefant og dens variationer i attraktive barer. Men de andre hus øl forblive som et bevis på mangfoldigheden i den belgiske bryggeribranchen. Delirium tremens Øllet er blevet den klassiske brasserie er kendt især for sin smag, og mysteriet bag de grå mure sin karakteristiske flaske. Denne perfekte øl accentuerer de kvaliteter af en usædvanlig malte og humle andet lys. Delirium tremens øl bitterhed giver skarpe tinder og præsenterer en slående malt næse lag. Hans konklusion er kombineret i en bitter og krydret tone uden nogen antydning af aggression. Den repræsenterer den stærke øl på deres bedste. Hun blev kronet verdensmester i 1998 øl.

Udgivet til13.45

4 /5

Cerveza Delirium Tremens

De tre typer af gær medarbejdere udvide paletten smag opleves under indtagelse af denne øl.
Deres oprindelige præsentation-repræsenterer de forskellige faser af en Dilirium: fra lyserøde elefanter, krokodiller og spøgelser, indtil det sorte hul ... - har i høj grad bidraget til berømmelse af denne øl, som i dag sælges i mere end 40 lande.
Den Delirium Tremens går godt med braiseret svinekød, krydrede pølser, chorizo ​​og semi-cured oste.

Udgivet til05.16

4 /5

Dette er den mest berømte øl Huyghe Brewery øl i 2013 vandt en sølvmedalje i categegorie belgiske triple ved World Beer Challenge. Nyd denne rolige øl, hvis du pink
Læs flere anmeldelser af Delirium Tremens »

Sammendrag af bedømmelser

(15 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  12
 • 3 stjerner
  1
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

3.5/5

Baseret på 15 kommentarer »