Tendenser:

Øl

Floris Chocolate

330ml

15,54kr (Cirka)

Teknisk fil

Kategori:Øl
Producent: Brouwerij Huyghe
Volumen : 33cl
Alkoholvolumen: 4
Gæring : Overgæret
Øltype : Special
Land: Belgien
Bryggeriet Brouwerij Huyghe har skabt Floris Chocolate en øl special uddviklet i overgæret og oprinder fra Belgien som med en ABV 4. Drinks&Co brugere giver til Floris Chocolate 4 5 poeng.

Fremstilling for Floris Chocolate

Floris Chocolate

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Floris Chokolade har en intens farve.
 • Næse: Floris Chocolat (chokolade) er en øl med lys krop og mild syreindhold.
 • Mund: sin blomsteragtige nuancer fortyndes med chokolade smag, der bringer dets intens aroma, sødme og bitterhed prikken over i'et.

 

VINGÅRD: Brouwerij Huyghe

Se mere

Bedømmelser af Floris Chocolate

4

3 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Floris Chocolate:Sats Floris Chocolate:

4 /5

Øl med note af vanilje og chokolade (smeltning) fremherskende. I eftersmagen er opfattet koriander og curacao (fra hvid øl). Salg forbudt at mindreårige. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik ansvarligt.
Se mere
,

Floris Choco Vc Mb

4 /5

Ved første øjekast kan denne øl overraske og alligevel er det en logisk, da mange bryggere bruger malt øl chokolade, både for den ønskede øl til også give en form for bitterhed farve. her, farve er til stede, bitterhed også, men hovedattraktionen kommer fra hendes kærlighed til chokolade. Det er anført med stor karakter, efterlader en konklusion, lidt tør af sin bitterhed, men efterlader en afrundet chokolade smag.
Se mere
,

Cerveza Floris Chocolate

4 /5

Floris Chocolat er en øl, der har den ære at være aromatiseret med chokolade. Selv om dette kan overraske dog, at det er en kombination af to belgiske specialiteter, og det er bedre end chokolade chips! Der er mange flere øl aromatiseret med chokolade som Youngs Double Chocolate Stout. Floris Chocolat stede i glasset en brun kjole toppet med en brun krave og let skum. Når ud af flasken, er det muligt at opnå næse aroma pigge ledsaget vanille chokolade. På ganen chokolade dominerer indgangen før der er noter af vanille, koriander og hvede. Dette Floris chokolade udvikler ingen bitterhed, som bør glæde søde munde.
Se mere
,

Floris Chocolat

Andre produkter fra samme mærke