• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Gouden Carolus Classic

Brouwerij Het Anker (Øl)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

15,60kr + 54,21kr Forsendelse (10 - 12 dage)

15,60kr/enhed

Forsendelse: Bierhut (Netherlands)

kr Du vil modtage 0.03 point for hver, købt enhed

Leveringstiden er ca:
- Dette produkt har en ekstra forberedelsestid 3 dage.

Brouwerij Het Anker tilbyder de denne Gouden Carolus Classic (15,60kr), en øl special uddvikklet i overgæret og kommer fra Belgien som med 8 af ABV. Drinks&Co brugere bedømmer Gouden Carolus Classic med 4 med 5 poeng.

Teknisk fil · Gouden Carolus Classic

Kategori:Øl
Producent: Brouwerij Het Anker
Volumen : 33cl
Alkoholvolumen: 8
Gæring : Overgæret
Øltype : Special
Land: Belgien

Beskrivelse · Brouwerij Het Anker

Gouden Carolus Classic

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Gouden Carolus Classic har en dejlig mørk beige.
 • Aroma: aroma af karamel og kanel.
 • Mund: Smagen er sød noter og er meget let. Fremragende balance.

ABV: 8% vol.

ØLTYPE: Special

Brouwerij Het Anker

Købe Øl Brouwerij Het Anker:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Gouden Carolus Classic

La Boutique Du Comptoir

Udgivet til17.04

4/5

Gouden Carolus Classic

Belgien Brewery Het Anker belgisk øl Brown & eacute læse "Bedste øl i verden" i hans kat & eacute blodige World Beer Awards 2012.
Kapacitet: 33 cl
Oprindelse: Belgien
Den Het Anker er et flamsk bryggeri baseret i Mechelen. Med en kontinuerlig aktivitet dokumenteret siden det fjortende århundrede, dette bryggeri er den sidste stadig opererer i Mechelen. Hun praktiserer en overgæret teknik, og bruger af maizena og mere malt i bryg. Kølingen i luften urten blev opgivet i 1990 for luftforurening grunde og faciliteter blev moderniseret på denne dato. Den Carolus Classic har en mørkebrun kjole med rødlige højdepunkter og er toppet med en cremet skum. Næsen magtfulde aroma af banan, kirsebær og portvin. Ganen afslører en rig maltet bitterhed ledsaget af noter af banan og karamel. Den Carolus Classic blev stemt "Bedste øl i verden" i kategorien "Verdens bedste belgiske Style Dubbel" ved World Beer Awards 2012

Flere anmeldelser af Gouden Carolus Classic

Bierhut

Udgivet til05.16

4 /5

Gouden Carolus Classic Var i 2012 valgt en af ​​de 7 bedste øl i verden i 2012. Desuden blev også valgt som den bedste øl i verden dobbelt ved World Beer Awards. Geno
Online Drink Shop

Udgivet til10.00

4 /5

Dette vidunder er produceret af bryggeriet Het Anker Mechelen i Mechelen smukke franske by om halvvejs mellem Bruxelles og Antwerpen. Sin ambitiøse navn, der er knyttet til den for en gammel mønt, hvilket vidner om en tradition, men omgivet af en aura af legenden, har dokumenteret historiske fundament: dette, mere eller mindre, var øl begunstiget af kejser Karl V, den Han bestemt hovedsageligt jagtselskaber, hvor deltagerne havde brug for en sund og alkohol opmuntring.
Saveur Bière

Udgivet til16.02

4 /5

Gouden Carolus Classic Med dette, indtaste fremragende udvalg Gouden Carolus øl, der tilbyder belgiske Het Anker Brewery. Dette flamske Brasserie er en af ​​de ældste i Belgien siden den blev grundlagt i 1369! Gouden Carolus Classic Øllet er en øl efter en høj gæring og som har en gæring i flasken, som vil gøre det muligt at afslutte sin evolution og forfine sin smag. . Det har på sin exit fra flasken, en smuk mahogni farve tenderer mod rubin. Denne kjole er dækket med rigelige men kortvarig skum. De Gouden Carolus Classic blade vises i næsen af ​​malt og frugtagtige aroma vækker karamel, blommer og druer. En anis nøgle er også mærkbar. Så opdager vi varianter på ganen også maltet og frugtagtig med en let sødlig udseende. Ristede brugsanvisningen smag af sort frugt og tørret frugt. Vi finde sådanne noter af blommer, svesker, druer og rosiner. Kombineret med alkohol, disse sorte frugtsmag minder om visse frugtlikører. Humle er diskret her og finish og forholdsvis sød og maltet. Den Gouden Carolus Classic er en øl, der udvikler sig og modnes over tid, takket være gæringsprocessen i flasken, hvorfra den gavner. Det er derfor interessant at øge antallet af år i kælderen. Det spises fortrinsvis i sit glas.

Sammendrag af bedømmelser

(4 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 4 kommentarer »