Tendenser:

Øl

Hornbeer Dryhop 50cl

50cl Størrelse

54,17kr (Cirka)

Teknisk fil

Kategori:Øl
Producent: Hornbeer
Volumen : 50cl
Alkoholvolumen: 5
Øltype : Ale
Land: Danmark
Hornbeer er uddvikleren af denne Hornbeer Dryhop 50cl , en øl ale produceret i Danmark som ahr 5 af ABV. Drinks&Co samfund validerer Hornbeer Dryhop 50cl med 4 5 poeng.

Fremstilling for Hornbeer Dryhop 50cl

Hornbeer Dryhop 50cl

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Hornbeer Dryhop 50cl har en gylden farve.
 • Aroma: Mango og humle på næsen, med noter af fersken og litchi.
 • Mund: behagelig frugtagtig smag med mango og litchi.

ABV 5% vol.

ØLTYPE: Ale

Se mere

Bedømmelser af Hornbeer Dryhop 50cl

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Hornbeer Dryhop 50cl:Sats Hornbeer Dryhop 50cl:

4 /5

Danmark Dansk Øl Hornbeer typen ALE messing é e fra Amarillo humle, som giver den friskhed og Geret é é.
Kapacitet: 50 cl
Grad: 5 °
Oprindelse: Danmark
 Den Hornbeer Dryhop er en pilsner typen ALE produceret af den danske mikrobryggeri Hornbeer. Brygget med Amarillo humle alene, det har en gylden blond kjole lidt uklar med et tykt skum. På næsen, denne blonde øl har aroma af citrus, såsom citron eller grapefrugt, men også tropisk frugt og humle, en meget frugtagtig og behagelig blanding. På ganen lethed og friskhed er igen til stede, med noter af grapefrugt, tropiske frugter og selvfølgelig masser af humle, der bringer tilbage bitter i smagen.
Se mere
,

4 /5

Den Hornbeer Dryhop er en type af lager ale produceres af den danske mikrobryggeri Hornbeer. Brygget med kun Amarillo humle, det har en gylden blond lidt overskyet kjole udsmykket med et tykt skum. På næsen, denne pilsner har aroma af citrus, såsom citron eller grapefrugt, men også tropiske frugter og humle, en meget frugtagtig og behagelig blanding. På ganen lethed og friskhed er igen til stede, med noter af grapefrugt, eksotiske frugter og selvfølgelig masser af humle, hvilket bringer i bitter eftersmag. En smuk dansk opdagelse til at teste lukkede øjne for elskere af frugtagtige og humle øl!
Se mere
,