Tendenser:

Belgien

Leffe Blonde

330ml

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Godt at vide…

Teknisk fil

Kategori:Øl
Producent: Leffe
Volumen : 33cl
Alkoholvolumen: 6.6
Gæring : Overgæret
Øltype : Klosterøl
Land: Belgien

Beskrivelse af Leffe Blonde

Leffe Blonde

SMAGNOTA:

 • Udseende: Den har en intens gylden farve, ledsaget af et rigeligt og cremet hvidt skum af kort varighed.
 • Aroma: Lækre essenser af banan blandet med citrusnoter på en krydret baggrund, hvor vanilje, koriander og nelliker skiller sig ud.
 • Krop / smag: Dens indgang i munden er meget blød; Det giver subtile smag og krydret smag, der viser dens ægte elegance.

CERVECERÍA: Leffe. Dette bryggeri blev grundlagt i 1240 i Dinant Kommune, provinsen Namur i det sydlige Belgien af kanonerne i ordenen for de premonstratensiske kanoner, der var en del af Abbey of Our Lady of Leffe, som har opretholdt traditionen i århundreder af denne storslåede øl. I øjeblikket er mærket en del af porteføljen af den gigantiske bryggerigruppe AB InBev, der etablerede en kommerciel aftale med klosteret om produktion og distribution af drikkevaren og fremstilles i dets Stella Artois-bryggeri, i byen Leuven.

LAND: Belgien.

FERMENTATIONSTYPE: Høj gæring.Det er lavet af majsmalts, bygmalts og andre aromatiske malte, der har en særlig spirings- og tørringsbehandling, ud over kildevand, humle og en særlig gærstamme, der er ansvarlig for den strålende gyldne farve. Til fremstilling heraf forsøges det at respektere den klassiske fremgangsmåde til udarbejdelse af kloserøl maksimalt.

ØLTYPE: Belgian Blonde Ale.

ABV: 6,6%

Se mere

Mærket

Leffe

Leffe

Leffe, en brygning tradition siden 1240: Grundlagt i 1152, Notre-Dame de Leffe var et kloster af Præmonstratenserordenen kanoner, dvs munke i et samfund præget af sin gæstfrihed.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Leffe Blonde

4.1

12 kundebedømmelser
 • 5
  2
 • 4
  9
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Leffe Blonde:Sats Leffe Blonde:

3.5/5

M ser godt, men med en lidt stærkere smag.
Se mere,

Leffe Blonde

4 /5

- Leffe Blonde er en klassisk Abbey øl med glat og velafbalanceret frugtagtig, opvarmning varianter. Øllet har antydninger af kvæde, stikkelsbær, bitre kirsebær og æble smag sammen med antydninger af nelliker, muskatnød og allehånde.
- Oprindeligt brygget af munke i nærheden Dinant, Belgien, Leffe Blonde fortsætter med at blive brygget til den traditionelle opskrift oprettet i 1240 i klosteret. På grund af en licensaftale går tilbage til begyndelsen af ​​1950'erne Leffe bryggeriaktiviteter flyttet til den lille Belgien universitetsbyen Leuven og klosteret stadig modtager royalties på salget.
- Leffe Blonde med sin særegne arv og tiltalende smag er uden tvivl nummer et blandt belgiske Abbey øl.
- guldmedalje, 1998 Chicago Beer Awards.
Sølvmedalje, 1995 World Beer Championship.
Bronze medalje, 1999 Australien International Beer Awards.
Se mere
,

5 /5

Godt
Se mere
,

3 /5

Se mere
,

En af mine top øl

Se mere

Andre produkter fra samme vingård