Tendenser:

Øl

Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml

375ml Størrelse

9,42kr (Cirka)

Teknisk fil

Kategori:Øl
Producent: Mikkeller
Volumen : 37.5cl
Alkoholvolumen: 18.8
Øltype : Klosterøl
Land: Danmark
Mikkeller tilbyder de denne Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml , en øl klosterøl fra Danmark som ahr 18.8 af ABV. Drinks&Co brugere bedømmer Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml med 4 med 5 poeng.

Fremstilling for Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml

Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml

Smagsnoter:

 • Farve: Mikkeller Barrel Aged Tequila 375 ml har en brunlig farve.
 • Lugt: Duften er præget af spiritus, krydderier sammen med ristet malt, kaffe, træ og sød likør crème brûlée. Complex.
 • Mouth: Masser af tequila i en sød smag med krydderier, ristet malt, kaffe og pickles. Det er lidt bitter. Den har en rig mundfornemmelse og en let fedtet bitterhed.

ABV: 7,5% vol.

Type øl: Stout

Se mere

Bedømmelser af Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml:Sats Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml:

4 /5

Danmark Mikkeller undtagelse af øl eller tequila og whisky er forbundet é é es for perfekt balance og smag i & eacute sige.
Oprindelse: DanemarkLe
navnet "Mikkeller" kommer fra den sammentrækning af en af ​​de første navne, og et af navnene på sine to stiftere: Mikkel Borg Bjergso og Kristian Klarup Keller. Disse to unge danske Brewers fans har besluttet at forlade deres køkken til at skabe en reel bryggeri i 2006. Et offer for deres succes, er de slynget bedste bryggeri af Danmark og femte bedste bryggeri i verden. Deres udfordring er at skabe nye stadig mere innovative øl, selv ekstreme. I 2007 Kristian efterlader Mikkel beslutter at fortsætte rejsen. Siden da har han valgt at være omrejsende brygger, uden en fast installation. Brewery brygning verdensplan, Mikkel udvikler opskrifter mere original, skubber nogensinde yderligere ekstreme. Den Mikkeller Beer Barrel Aged Tequila er en øl med kraftige aromaer af chokolade, vanilje og whisky. Tequila bringer pebret og lemony aroma. Samlingen er afbalanceret, vi opfatter både whisky og tequila. I munden er tequila der dominerer men chokolade stadig til stede sammen med vanilje og kaffe. Eftersmagen er kraftig og meget bitter. For fuldt ud at nyde denne øl, kræves en åben tid.
Se mere
,

4 /5

Beskrivelse kommer snart!
Se mere
,

Mikkeller Barrel Aged Tequila/whisky 375ml