Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

101,40kr + 58,50kr Forsendelse (3 - 11 dage)

101,40kr/enhed

Forsendelse: Passione Vino (Italy) Gratis Levering fra 7.800,00kr

kr Du vil modtage 0.17 point for hver, købt enhed

Rodenbach uddvikler denne Rodenbach Caractère Rouge 75cl (101,40kr), en øl craft produceret i Belgien som ahr en graduering på 7. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Rodenbach Caractère Rouge 75cl i Drinks&Co.

Teknisk fil · Rodenbach Caractère Rouge

Kategori:Øl
Producent: Rodenbach
Volumen : 75cl
Alkoholvolumen: 7
Øltype : Craft
Land: Belgien

Beskrivelse · Rodenbach

Rodenbach Caractère Rouge 75cl

Smagsnoter:

 • Udseende: Rodenbach Caractère Rouge 75 cl er af en rødlig farve
 • Aroma: aroma overvejende syre, som fremhæver vilde jordbær, hindbær og kirsebær, pakket ind i et tæppe af træ og læder mildere minder.
 • Krop / smag :. Det er meget sur, minder grapefrugt, med en smag, hvor tilstedeværelsen af ​​vilde gærarter, som forstærkes af carbon sammen med en blanding af træ, selv om mere moderat end i aroma er indlysende. Det kombinerer dette med intense noter af røde frugter, blåbær og kirsebær til at starte senere jordbær og hindbær, om en genert malt og korn med en meget svag sødme. Både træ og gær, kontrolleret under svale, accentueres i de sidste øjeblikke af det, hvilket skaber en afsluttende intens bitterhed og surhed, fuld af minder om kirsebær, citrusfrugter, nødder og mindst mild alkohol.

Brewery: Rodenbach

LAND: Belgien

Vinfremstilling: Denne udblødt øl med friske kirsebær, hindbær og blåbær i egetræsfade, derefter lagret i mindst et år og en halv og har på ny gæring på flaske.

Type øl: Artisan

Rodenbach

Købe Øl Rodenbach:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Rodenbach Caractère Rouge 75cl

Udgivet til03.46

4/5

Rodenbach Caractere 75cl

Alkohol: 7
Land: Belgien
Indhold: 0, 75 l
præsenterer en smuk rav-farvet
men med intense rubin noter, de noter
fremhævet af nuancer af pink
kompakt skum. Næsen åbner en
verden. Hindbær, vilde kirsebær,
friske mælkesyre noter (som om at minde
en kage med yoghurt og bær), den
Bedste sød balsamico. alle
i perfekt balance og harmoni.
På ganen finder vi alle i én
kontinuerlig dans af balance mellem de søde noter
karamel og hindbær og lyn
Mælkesyrebakterier ture og forfriskende syreindhold,
af kirsebær, af vinøs noter.
Et mesterværk.
De Rodenbach øl karakteriseres
ved blandet gæring: gæring
Main finder sted ved stuetemperatur
og den anden under modning
2 år i egetræsfade. med
blandet fermentering ved anvendelse malt
blanksleben sull'essicatoio at bestemme både
farve og smag af disse øl. drikke
en Rodenbach er derfor erfaring
kun.

Flere anmeldelser af Rodenbach Caractère Rouge 75cl

Udgivet til04.42

4 /5

Rodenbach Caractère Rouge er en usædvanlig øl med en maksimal score på Ratebeer.com. Til denne øl, friske kirsebær hindbær og tranebær gennemblødt i den bedste Rodenbach øl. Resultatet er en fuld frugtagtig øl, som du ikke vil glemme.

Udgivet til17.04

4 /5

Belgien Rodenbach Bryggeri Beer Rodenbach Red Character er r & eacute resultat af mac & eacute ration af frisk frugt øl med dé De Ja gære i to år i egetræsfade.
Kapacitet: 75 cl
Grad: 7 °
Oprindelse: Belgien
Det er i Roeselare, i hjertet af Vestflandern, som nu står på bredden af ​​Mandel, bygningerne i Rodenbach bryggeriet, der strækker sig over mere end tre hektar. Rodenbach Brewery siden 1998 hører til Palm bryggeri og formular med bryggeriet Boon PALM Breweries SA. Rodenbach øl Rød Character er resultatet af gærende udblødning af frisk frugt (kirsebær, hindbær og blåbær) på øl selv havde allerede gæret i to år i egetræsfade. Vinøs, med en frugtagtig næse af hindbær og kirsebær, kombineret med toner af træ og karamel. Med, i skyggen, en violet aroma af læder og lys tobak. På ganen frugtøl af den sure natur manifesterer mere, men med en bestemt renhedsgrad. Den lille sødme til balance giver balance til trekanten smagen mellem syrlighed, sødme og tørke. Denne tørke er primært tranebær, der giver øllet en længde i særligt vedholdende munden. "Øl er minder om den unikke kombination af delikatesse og styrken af ​​en Bourgogne vin i al sin friskhed." Øl edition begrænset til 1998 eksemplarer! ! !

Udgivet til16.02

4 /5

Den Rodenbach bryggeri praksis at tilbyde produkter af høj kvalitet, og ofte genkendelig fra de første sekunder. Dette Rodenbach Rød sinscrit karakter perfekt i denne linje. Opvokset i egetræsfade i to år og derefter infunderes fra kirsebær, tranebær og hindbær. Naturligvis kan disse metoder kunne mærkes under smagningen. Til dato, blev kun 900 flasker produceret. Visuelt er denne belgiske øl er til stede i glasset mellem Lambré i en kjole og rød, med smukke rubin højdepunkter. På næsen er det muligt at føle de forskellige aspekter af brygning. Således finder vi den røde frugter, især kirsebær og hindbær. I munden, lacidité er i stigende grad til stede i hele smagningen, smukt fremhæver smag af røde frugter. Eftersmagen er tør, og fint skovklædt. Denne utrolige øl er derfor en meget begrænset oplag. Hvis det ikke undlade at forføre dig, vente med at smage det i sit glas 33 cl Rodenbach!

Sammendrag af bedømmelser

(4 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 4 kommentarer »