Saison Dupont

Brasserie Dupont (Øl)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

13,65kr + 54,21kr Forsendelse (9 - 11 dage)

13,65kr/enhed

Forsendelse: Bierhut (Netherlands)

kr Du vil modtage 0.02 point for hver, købt enhed

Leveringstiden er ca:
- Dette produkt har en ekstra forberedelsestid 3 dage.

Saison Dupont (13,65kr), en øl af bryggeriet Brasserie Dupont craft laget i Belgien og med overgæret som har en ABV på 6. På Drinks&Co har brugerne værdsat Saison Dupont med en gennemsnitlig score på 4 over 5 poeng.

Teknisk fil · Saison Dupont

Kategori:Øl
Producent: Brasserie Dupont
Volumen : 33cl
Alkoholvolumen: 6
Gæring : Overgæret
Øltype : Craft
Land: Belgien

Beskrivelse · Brasserie Dupont

Saison Dupont

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Saison Dupont har en gylden farve.
 • Duft: Let maltet, bitter, næsten syre, citronsyre, lys.
 • Mund: Gær og lidt hvid peber. Medium fyldig, høj kulsyre. Meget tør.

ABV: 5,5% vol.

ØLTYPE: Craft

Brasserie Dupont

Købe Øl Brasserie Dupont:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Saison Dupont

Udgivet til12.41

4/5

Saison Dupont

Saison Dupont er en klassisk belgisk bondehus ale er karakteriseret ved en stor, skummende hoved, en cut-græs aroma og en lang, tør overflade smage af champagne.

Flere anmeldelser af Saison Dupont

Udgivet til09.39

4 /5

Se Farve kobberfarvet blond øl
Næse Aroma humle
Bitterhed udtalt mund, tør og forfriskende.

Udgivet til17.35

4 /5

Saison Dupont Vc

SÆSON DUPONT 0,33 VC. Salg forbudt at mindreårige. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik ansvarligt.

Udgivet til17.04

4 /5

Brasserie Dupont Belgien Beer blond høj gæring kompleks og meget aromatisk.
Oprindelse: brasserie
 Dupont - Belgien Udseende: naturligt uklar blond, hvidt skum Næse: ar & # 244 min houblonn & # 233 s & # 233 peak & # 233 s, strejf af honning Palate: smag & # 233 peak & # 233 es og houblonn & # 233 es, endelig tør

Udgivet til05.36

4 /5

Cerveza Saison Dupont

Den Saison Dupont er en overgæret øl med en anden gæring i flasken. Siden 1844 blev denne øl lavet i gården-bryggeri i vinteren. Så denne øl havde en anden fornyet gæring i tønder, og om sommeren serveres de "saisoniers", der arbejdede i markerne. Sandsynligvis hvorfor Saison Dupont betragtes som en af ​​de bedste belgiske øl sæson. Kobberfarvet blond farve, er krydret humlebitterhed toppede ved grønt æble, grapefrugt og en underliggende sød gær karakter.

Udgivet til05.16

4 /5

Saison Dupont Er en kobber pilsner med en udtalt tør hop det gør øllet en fremragende tørstslukker. Øllet er også ideel til at drikke med en skål af ål eller muslinger.

Udgivet til10.00

4 /5

I den angelsaksiske verden, til øl af denne art, kaldes det "sommer ales"; Belgien, men produktet er en kvintessensen sommer vidunder kaldet betydeligt, "saison".
Blandt de bedste eksempler - måske den mest lækre af alle - der er denne arbejdshest af Brasserie Dupont af Tourpes-Leuze, i provinsen Hainaut, nær Tournai. .
Dens farve er orange reflektioner, dens smag er frugtagtig med citron NOTER lidt krydret. Eftersmagen er tør med en stærk tone af humle.

Udgivet til16.02

4 /5

Brygget siden 1844 i Farm-Brasserie Dupont, at Saison Dupont er en belgisk øl, i dag et benchmark af "belgisk Season"! Brygget med frisk høstede humle i sensommeren, øl der modnet i løbet af vinteren var rettidig for den første måned af foråret! I en buttercup gul farve og let uklar gang i glas, Saison Dupont udvikler en vedvarende skum blonder på siderne af glasset. Det afgiver en stærk lugt af gær, som er i stand til at maskere nogle lidt maltet pigge. Ved opvarmning, lugten er mere frugtagtig og humle aromaer begynder at være mærkbar. Indgangen mund er frugtagtig og sød, men det er umiddelbart efterfulgt af en bølge humlet bitterhed, der vokser i styrke som og omfanget af smagning. Bitterheden hurtigt toppede før deling finish med sukkersøde og frugtagtig smag, der kommer sammen blødgør.

Sammendrag af bedømmelser

(8 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  8
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 8 kommentarer »