Singha

Boon Rawd Brewery (Øl)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

11,70kr + 54,21kr Forsendelse (9 - 11 dage)

11,70kr/enhed

Forsendelse: Bierhut (Netherlands)

kr Du vil modtage 0.02 point for hver, købt enhed

Leveringstiden er ca:
- Dette produkt har en ekstra forberedelsestid 3 dage.

Boon Rawd Brewery tilbyder de denne Singha (11,70kr), en øl pilsener destilleret i Thailand som ahr en graduering på 5. Drinks&Co brugere bedømmer Singha med 4,8 med 5 poeng.

Teknisk fil · Singha

Kategori:Øl
Producent: Boon Rawd Brewery
Volumen : 33cl
Alkoholvolumen: 5
Øltype : Pilsener
Land: Thailand
Serveringstemperatur: 4

Beskrivelse · Boon Rawd Brewery

Singha

SMAGSNOTER:

 • Udseende: Det er synligt at have en intens gylden gul farve.
 • Aroma: Næsen afslører noter af blomsterhopper.
 • Smag: Fyldig og afgørende og behagelig forfriskende smag fremhævet af smag af humle.

BREWERY: Beer [1] er en blond thailandske øl produceret af firmaet Boon Rawd. Det er det mest populære øl og også det ældste i landet, faktisk er dets historie tilbage til det forrige århundrede, da grundlæggeren af Boon Rawd, Phya Bhirom Bhakdi, byggede det første bryggeri i Thailands historie i 1934. Allerede i 50'erne Virksomheden ejede 60% af landets ølmarked, hvilket bragte det til en stærk ekspansion, ikke kun på hjemmemarkedet, men også i udlandet, indtil det i 1968 nåede eksporten af det populære Singha-øl i europæiske lande. I 1994 åbnede virksomheden to bryggerier i Sachsen (Tyskland) for at fremstille et Singha-øl til det europæiske marked. Virksomhedens produktionskapacitet er 1 milliard liter om året. På nuværende tidspunkt producerer virksomheden produkter med de mange kommercielle mærker Singha, Leo, B-ing, Purra, Sanvo, Syder Bay, Boonrawd Farm, Pundee og Masita.Sing-to-mærket betyder løve på thailandske.

LAND: Thailand.

FERMENTATIONSType: Lav.

ØLEType: Premium Lager.

ABV: 5%

Boon Rawd Brewery

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Singha

Udgivet til09.39

4/5

Singha

Vista gyldne øl
Aroma næse lidt maltet og lette blomsteragtige noter
Boca lys smag og krop
lidt sød
A malt.

Flere anmeldelser af Singha

Udgivet til00.47

5 /5

5

Udgivet til22.23

5 /5

Forsendelse i perfekt stand, og på det rigtige tidspunkt. Meget tilfreds med den service.
Anonym

Udgivet til11.06

4 /5

Singha kommer fra Thailand og er en af ​​de få asiatiske øl, der ikke er med ris, men byg brygges. Med hensyn til smag, kan det være mere af en europæisk pilsner låntager men spicy thailandske jeg

Udgivet til05.16

4 /5

Singha Er fra Thailand og er en af ​​de få asiatiske øl ikke med ris, men med byg er brygget. Smag klogt det kunne være mere en europæisk pilsner låntager, men den krydrede thailandske i

Udgivet til16.02

4 /5

Singha Thai øl er en blondine. Denne pilsner klassificering 5 ° alkohol er den ældste (oprettet i 1933) og mest populære i landet. Singha øl er en øl pils typen pilsner, designet af bryggeriet Pathumthani, Thailand. Frugt dun forfædres proces fremstilling, Singha ledsager antal turister og feriegæster gennem hele deres rejser og ophold i Thailand. Nu kan du slappe af og dykke ned i din festlige ferieminder i der nyder en Singha. Lavet af høj kvalitet af ingredienser. Brygget udelukkende er anvendt malt af byg, Singha øl er en rig smag og forbedrede smag humle. Perfekt til at ledsage de varianter af asiatiske kulinariske lækkerier, er det også fremragende til at bruge som en forfriskende drink i en festlig atmosfære. For the record, Sing-til betyder "løve" på thai, hvorfor tilstedeværelsen af ​​en løve til thailandske træk på den hvide label accent af guld, i henhold til farven på drikke nuancer.

Sammendrag af bedømmelser

(7 visninger)
 • 5 stjerner
  3
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.8/5

Baseret på 7 kommentarer »