St Feuillien Triple 75cl

Saint Feuillien (Øl)

38,77kr (Cirka)

Kunne købe St Feuillien Triple 75cl på dette tidspunkt.

Fra bryggeriet Saint Feuillien kommer St Feuillien Triple 75cl en øl &ber_type% producert i Belgien og uddviklet af en overgæret som har 8.5 af ABV. 4,3 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af St Feuillien Triple 75cl i Drinks&Co.

Teknisk fil · St Feuillien Triple

Kategori:Øl
Producent: Saint Feuillien
Volumen : 75cl
Alkoholvolumen: 8.5
Gæring : Overgæret
Øltype : Klosterøl
Land: Belgien

Beskrivelse · Saint Feuillien

St Feuillien Triple 75cl

SMAGSNOTATER:

 • Syn: St. Feuillien Triple 75cl er bleg rav
 • Næse: rigt parfumeret med en unik kombination af aromatiske humle, krydderier og typiske lugt af gæring, meget frugtagtig. Den refermentado flaske giver det en enestående lugt på grund af gær.
 • Mund: Smagen er kraftfuld, hans holdning om ekstraordinær mund. Skyldes dels deres tæthed da langvarig vagt. Og forfriskende aperitif i sommer, vinter sar, bekræftes som velsmagende øl par excellence

BRYGGERI: Brasserie Saint Feuillien

ALKOHOL: 8,5%

Saint Feuillien

Købe Øl Saint Feuillien:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om St Feuillien Triple 75cl

Udgivet til17.04

4/5

St. Feuillien Triple 75cl

Belgien Brasserie Saint Feuillien Belgian Blond øl runde og stærke smag af humle og gær.
Oprindelse: brasserie
 St Feuillien - Belgien Udseende: blond rav & # 233 e p & # 226 på, hvidt skum, fin og kompakt Næse: rigt duft & # 233 frugt & # 233 Smag: Rund og kraftfuld, ar & # 244 min gær og humle, noter & # 233 peak & # 233 es

Flere anmeldelser af St Feuillien Triple 75cl

Udgivet til11.47

5 /5

St. Feuillien Triple 75cl

Udgivet til16.35

4 /5

Saint Feuillien Triple 75cl

Denne øl har en hvid, glat og meget kompakt skum. Dens lys ravgul er meget karakteristisk. Det har en aroma med en unik kombination af aromatiske humle, krydderier og de typiske aroma af gæring, meget frugtagtig. Den anden gæring i flasken giver en unik aroma, på grund af tilstedeværelsen af ​​gær. Det har en meget stærk og usædvanligt lange smag takket være sin tæthed og langtidsopbevaring.

Udgivet til10.00

4 /5

St. Feuillien Triple 75cl

Øl aroma meget rig, takket være en unik kombination af aromatiske humle, krydderier og gær til gæring i flasken. Bleg guld i farven, meget rigelige skum, fin og vedholdende. Næsen åbner med bemærkelsesværdig bouquet med antydninger af urteagtige og blomster. Bemærkelsesværdig kroppen, men blød og elegant. Emerge kærlighed noter i finish, lang og behagelig, efterlader munden tør og behageligt bitter.

Udgivet til05.09

4 /5

Saint Feuillien Triple 75cl

Saint Feuillien Triple ølbryggeri St. Feuillien. Saint Feuillien Triple ølbryggeri St. Feuillien kommer i en lys ravgul farve kjole, som afslører en særlig maltet karakter. Det er prydet med et hvidt skum, glat og meget kompakt. Den rige aroma og en unik kombination af aromatiske humle, krydderier og typiske bouquet af gæring, meget frugtagtig. Gæring i flasken giver det en enestående aroma på grund af gær. Smagen er kraftfuld og dens mund er og undtagelsesvis så meget på grund af sin tæthed Qua varetægt forlænget. Appetitvækkende og forfriskende i sommer, vinter sar, da det saffirme prøvesmagning øl par excellence.

Sammendrag af bedømmelser

(5 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.3/5

Baseret på 5 kommentarer »