Tendenser:

Belgien

Stella Artois Barrel 6L

6L Størrelse

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Øl
Producent: Stella Artois
Volumen : 600cl
Alkoholvolumen: 5
Øltype : Pilsener
Land: Belgien
Stella Artois er uddvikleren af denne Stella Artois Barrel 6L (271,61kr), en øl pilsener produceret i Belgien som har en ABV på 5. Drinks&Co samfund validerer Stella Artois Barrel 6L med 4 5 poeng.

Beskrivelse for Stella Artois Barrel 6L

Stella Artois Barrel 6L

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Stella Artois Barrel 6L har en lys gul farve.
 • Aroma: mild aroma.
 • Mund: Bitter og forfriskende.

ABV: 5,1% vol.

ØLTYPE: Pilsner

Se mere

Sådan serveres den

Serveringstemperatur

3-5

Bedømmelser af Stella Artois Barrel 6L

4

4 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Stella Artois Barrel 6L:Sats Stella Artois Barrel 6L:

4 /5

Navnet "Stella Artois" er en sammensmeltning af det latinske ord "Star" (Stella) og navnet på grundlæggeren af ​​bryggeriet, Sebastien Artois, brygmester siden 1708. Øl har været så vellykket, at det har været siden da på markedet. I dag er det forbruges i over 80 lande rundt verden.den subtile smag af Stella Artois er skabt ud fra de fineste blandinger af malt og humle. Brug det meste naturlige ingredienser sikrer kvalitet øl, frisk og let bitter smag. BEMÆRK: For at kunne få din øl, det var mini kræver brug af enheden Philips Perfect fadøl serveret med BLONDE BEER PUMPE ER MERE NICE Kvalitet øl, forfriskende !!!
Se mere
,

Stella Artois Fût 6L

4 /5

Trommerne er designet til bedst bevare friskhed og smag af dine foretrukne øl.
Efter åbning af øl på dåse 28 dage.
 Stella Artois øl er en pilsner typen øl med lav gæring, tegnet af brygger Artois (Interbrew) i Leuven (Belgien).
En god pilsner, lys og godt hoppede. Kvalitet et skridt over Jupiler, at god pilsner behagelig smag.
Se mere
,

Stella Artois Baril 6L

4 /5

Vend dine instruktioner når dine trommer gennemført for at modtage dine instruktioner værdikuponer! Se flere detaljer om set-back La Stella Artois er en belgisk pilsner, brygget i Leuven, Flandern omgiver byen Bruxelles. Bryggeriet indtager en vigtig plads i den lokale kultur, og virksomheden er en af ​​juvelerne i byen, hvor ligger også den imponerende hovedkontor AB / Inbev. Brygget siden 1929, har Stella Artois etableret sig som en reference uden for Belgien og især i Frankrig, hvor det er meget populær i sommer. Denne meget forfriskende pilsner har en klar farve af en gul lysegul der er dækket med et tyndt lag skum på lav persistens. Hun udstråler en dejlig hop næse ledsaget af flere korn dufte. I munden, finder vi urteagtige smag og en let tilstedeværelse af malt korn- smag. En svag bitterhed hersker alle på finish. Stella er en "tørst efter øl" særligt forfriskende og der vil appellere til alle. Smag Stella Artois i dens forskellige tilknyttede Stella briller. En Stella Artois ideelt nydes tryk med en øl motor.
Se mere
,

Fût Stella Artois 6L