Om Drinks&Co

Uvinum blev grundlagt i December 2009 som et socialt netværk, der var designet af og for vinelskere. Målet var klart: at digitalisere fornøjelserne ved vin. For os er vin meget mere end blot en drik, og vi ønskede at gøre følelsen af at åbne en ny flaske, servere vinen og nyde aromaerne og smagene tilgængelig for enhver vindrikker.

Siden 2010 har Uvinum været et internationalt projekt. Det har altid været et vigtigt omdrejningspunkt for os, for vin er allestedsnærværende og nyder stor popularitet over hele kloden. De første lande var Frankrig, Tyskland, Italien og Storbritannien, som siden blev fulgt af Portugal, Holland, Belgien, Østrig og Danmark.

Kort tid efter, i 2011, forlangte vores brugere, at vores butik skulle udvides, hvilket vi selvfølgelig gjorde. Vi introducerede nye kategorier af alkoholholdige drikkevarer, gourmetprodukter og tilbehør til vin. Herigennem fik vi endnu bedre kontakt til vores kunder, og vi udvidede antallet af produkter under hensyntagen til deres behov.

I 2012 blev vi klar over, at forretningsmodellen med tilknyttede partnere resulterede i en dårlig købsoplevelse for vores brugere. Som et resultat af dette udviklede Uvinum sig til en markedsplads for at give en bedre service til kunderne. Vi har skabt en sikker onlineplatform, hvor vores kunder altid modtager information om deres ordre, modtager alle informationer om deres købte produkt, og vores partnere garanterer korrekt levering til tiden.

2016 var et vigtigt år for os, da det prestigefyldte event The International Wine Challenge (IWC) kårede Uvinum som den bedste online vinbutik. Den internationale jury roste det “fantastiske produktudvalg, platformens brugervenlighed, fokus på unge forbrugere og smart markedsføring”.

I 2017 etablerede Uvinum sig som den største europæiske markedsplads for vin, øl, spiritus og gourmetprodukter. Flere end 150.000 kunder i 14 lande havde adgang til 100.000 produkter, og i tillæg til deres unikke købsoplevelse fik de også personlig rådgivning.

Pernod Ricard, den andenstørste internationale producent og distributør af alkoholholdige drikkevarer, overtog i 2018 Uvinum-projektet med det mål for øje at etablere online detailsalg af drikkevarer på alle salgsmarkeder i hele verden. Denne overtagelse giver Uvinum mange ekstra ressourcer, som igen giver virksomheden flere muligheder for at opnå nye og større mål.

2019 var et vigtigt år for Pernod Ricards strategi om onlinesalg. Midt på året overtog virksomheden Bodeboca, den største online vinbutik i Spanien. Nu, hvor gruppen er større og stærkere, arbejder Uvinum og Bodeboca sammen som partnere for at stræbe mod et fælles mål: at blive verdens bedste onlinebutik for vin, champagne og spiritus

I 2020 skiftede Uvinum navn til Drinks&Co. Dette nye brand har en ny hjemmeside, som er implementeret med ny teknologi og et fantastisk team. Onlinebutikken er blevet forvandlet og står som ny og er tilpasset til vores kunders behov, og den repræsenterer Pernod Ricards vision om fremtidens onlinesalg af alkoholholdige drikkevarer.

  • Visa
  • MasterCard
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • GoDaddy Verified & Secured