Vondeling Monsonia 2016

Vondeling (Paarl)

140,56kr (Cirka)

Kunne købe Vondeling Monsonia 2016 på dette tidspunkt.

Vondeling framstiller Vondeling Monsonia 2016 , en vine rød af DO Paarl fa året 2016 og med 14 alkohol gradering. Drinks&Co brugere giver til Vondeling Monsonia 2016 4 5 poeng.

Teknisk fil · Vondeling Monsonia

Vintype: Vin rød
Vintage: 2016
Betegnelse:Paarl (Coastal Region,Sydafrika)
Kælder: Vondeling
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14

Beskrivelse · Vondeling

Vondeling Monsonia 2016

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Vinen har en levende rubinrød med et strejf af lilla.
 • Næse: Næsen er raffineret overflod personificeret. Lyse violer er infunderes med mørk frugt med blot et strejf af jord og brænderøg. Abound sød, rig krydderi fed, muskatnød og subtil aromatisk koriander.
 • Mund: Smagen er i live med røde bær og har et væld af chokolade med antydninger af vilde urter. Vinen har en fuld tyktflydende konsistens og en dvælende finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Paarl.

VINGÃ…RD: Vondeling Vine.

GRAPE: 67% Shiraz, 21% Mourvedre, Carignan 8%, 4% Grenache.

LAGRING: Det er tilladt at modne i 16 måneder vin før en endelige udvælgelse af tønden, blanding og aftapning.

FREMSTILLING: Klyngerne delvist afstilket, men ikke knuses, og gæring af hele bær udføres i åben tankfermentering. en indledende periode på to dages udblødning i koldt påføres før gæringen begynder vild gær. Efter gæring, vinen presse i en traditionel kurv presse boutique størrelse. Alle vin overføres direkte til cylinderen, hvor gæringen finder sted.

PARRING: Nå parret med en udbenet lammekølle, stegt på grillen over en varm seng af kul eller en solid svinekød maven simret med rodfrugter og tomater.

TEMPERATUR: 10-14 ° C

ALKOHOL: 14%

Vondeling

Købe Vine Vondeling:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Vondeling Monsonia 2016

Udgivet til04.39

4/5

Vondeling Monsonia 2016

- Vinen har en levende rubinrød farve med et strejf af lilla.
- Næsen er raffineret overflod personificeret. Lyse violer er infunderes med mørk frugt med blot en antydning af jord og brænderøg. Søde krydderier bugne, rig på nelliker, subtile muskatnød og aromatisk koriander.
- Ganen er i live med redberry frugt og har en chocolaty rigdom med undertoner af vilde urter.
- Vinen har en fuld, tyktflydende konsistens og en dvælende finish.
- Nå parret med en udbenet lammekølle, grillet over Gløder eller hjertelig, langsom-kogte svinekød maven med rodfrugter og tomater.

Flere anmeldelser af Vondeling Monsonia 2016

Udgivet til13.59

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Vinen har en levende rubinrød med et strejf af lilla.Næse: Næsen er raffineret overflod personificeret. Lyse violer er infunderes med mørk frugt med blot et strejf af jord og brænderøg. Abound sød, rig krydderi fed, muskatnød og subtil aromatisk koriander.Mund: Smagen er i live med røde bær og har et væld af chokolade med antydninger af vilde urter. Vinen har en fuld tyktflydende konsistens og en dvælende finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: Paarl.VINGÃ…RD: Vondeling Vine.GRAPE: 67% Shiraz, 21% Mourvedre, Carignan 8%, 4% Grenache.LAGRING: Det er tilladt at modne i 16 måneder vin før en endelige udvælgelse af tønden, blanding og aftapning.FREMSTILLING: Klyngerne delvist afstilket, men ikke knuses, og gæring af hele bær udføres i åben tankfermentering. en indledende periode på to dages udblødning i koldt påføres før gæringen begynder vild gær. Efter gæring, vinen presse i en traditionel kurv presse boutique størrelse. Alle vin overføres direkte til cylinderen, hvor gæringen finder sted.PARRING: Nå parret med en udbenet lammekølle, stegt på grillen over en varm seng af kul eller en solid svinekød maven simret med rodfrugter og tomater.TEMPERATUR: 10-14 ° CALKOHOL: 14%

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

bedste Sælgere Paarl