Tendenser:

Paarl

Vondeling Monsonia 2016

75cl

Vondeling Monsonia 2016

149,23kr
149,23kr
Butik: TheDrinkShop DK (United Kingdom) Forventet levering: 7 - 10 dage
Leveringsomkostninger: 102,13kr
Der er kun 2 enheder

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2016
Betegnelse:Paarl (Coastal Region, Sydafrika)
Kælder: Vondeling
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Vondeling framstiller Vondeling Monsonia 2016 (149,23kr), en vine rød af DO Paarl fa året 2016 og med 14 alkohol gradering. Drinks&Co brugere giver til Vondeling Monsonia 2016 4 5 poeng.

Beskrivelse af Vondeling Monsonia 2016

Vondeling Monsonia 2016

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Vinen har en levende rubinrød med et strejf af lilla.
 • Næse: Næsen er raffineret overflod personificeret. Lyse violer er infunderes med mørk frugt med blot et strejf af jord og brænderøg. Abound sød, rig krydderi fed, muskatnød og subtil aromatisk koriander.
 • Mund: Smagen er i live med røde bær og har et væld af chokolade med antydninger af vilde urter. Vinen har en fuld tyktflydende konsistens og en dvælende finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Paarl.

VINGÃ…RD: Vondeling Vine.

GRAPE: 67% Shiraz, 21% Mourvedre, Carignan 8%, 4% Grenache.

LAGRING: Det er tilladt at modne i 16 måneder vin før en endelige udvælgelse af tønden, blanding og aftapning.

FREMSTILLING: Klyngerne delvist afstilket, men ikke knuses, og gæring af hele bær udføres i åben tankfermentering. en indledende periode på to dages udblødning i koldt påføres før gæringen begynder vild gær. Efter gæring, vinen presse i en traditionel kurv presse boutique størrelse. Alle vin overføres direkte til cylinderen, hvor gæringen finder sted.

PARRING: Nå parret med en udbenet lammekølle, stegt på grillen over en varm seng af kul eller en solid svinekød maven simret med rodfrugter og tomater.

TEMPERATUR: 10-14 ° C

ALKOHOL: 14%

Se mere

Bedømmelser af Vondeling Monsonia 2016

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Vondeling Monsonia 2016:Sats Vondeling Monsonia 2016:

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Vinen har en levende rubinrød med et strejf af lilla.Næse: Næsen er raffineret overflod personificeret. Lyse violer er infunderes med mørk frugt med blot et strejf af jord og brænderøg. Abound sød, rig krydderi fed, muskatnød og subtil aromatisk koriander.Mund: Smagen er i live med røde bær og har et væld af chokolade med antydninger af vilde urter. Vinen har en fuld tyktflydende konsistens og en dvælende finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: Paarl.VINGÃ…RD: Vondeling Vine.GRAPE: 67% Shiraz, 21% Mourvedre, Carignan 8%, 4% Grenache.LAGRING: Det er tilladt at modne i 16 måneder vin før en endelige udvælgelse af tønden, blanding og aftapning.FREMSTILLING: Klyngerne delvist afstilket, men ikke knuses, og gæring af hele bær udføres i åben tankfermentering. en indledende periode på to dages udblødning i koldt påføres før gæringen begynder vild gær. Efter gæring, vinen presse i en traditionel kurv presse boutique størrelse. Alle vin overføres direkte til cylinderen, hvor gæringen finder sted.PARRING: Nå parret med en udbenet lammekølle, stegt på grillen over en varm seng af kul eller en solid svinekød maven simret med rodfrugter og tomater.TEMPERATUR: 10-14 ° CALKOHOL: 14%
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård