Château Mouton Rothschild 2006

Château Mouton Rothschild (Pauillac)

RP98WS94B+D19

5.187,00kr GRATIS FRAGT ! (14 dage)

33.401,64kr + 187,20kr Forsendelse (5 - 8 dage)

66.803,29kr + 273,00kr Forsendelse (5 - 8 dage)

5.187,00kr/enhed

Forsendelse: Garrafeira Nacional (Portugal)

kr Du vil modtage 8.87 point for hver, købt enhed

Se flere priserOcultar preços

Château Mouton Rothschild har skabt denne Château Mouton Rothschild 2006 (5.187,00kr), en vine rød med Pauillac med tilføyde klynger af cabernet sauvignon, cabernet franc, petit verdot og merlot fra 2006 og den har en alkohol prosent på 12.00. Tage dene Château Mouton Rothschild 2006 med foie og kalv for at nyde endnu mere smag. Ifølge Drinks&Co brugere, er en fortjener den en validering på 4 5 poeng og har, også, følgene vurderinger: robert parker-bedømmelse: 98 og wine spectator-bedømmelse: 94.

Teknisk fil · Château Mouton Rothschild

Beskrivelse · Château Mouton Rothschild

Château Mouton Rothschild 2006 (Merlot, Petit Verdot, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon)

En attraktiv granatrød profundo.El vin afslører en kompleks række af aromaer, hvor røde frugter, hindbær og vilde brombær er kombineret med krydderier, hvid peber og vanille, plus nogle ristede, moderate ristede eg noter. Elegant og velstruktureret, er næsen suppleret med noter af røgelse og frugt confitadas.El angreb og elegance på ganen tanniner strækker for rige smag. Fuld i munden, cremet og kraftfuld, Mouton Rothschild 2006 er enstemmigt hyldet af kritikerne og vin fagfolk så vellykket årgang i Médoc.

Parring: Par godt med vildtretter, især vildsvin serveret med frugt saucer.

Château Mouton Rothschild

Købe Vine Château Mouton Rothschild:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Château Mouton Rothschild 2006

Invinic

Udgivet til11.11

4/5

Château Mouton Rothschild 2006

Rødvin gran reserva af Pauillac (Frankrig) produceret af vingården Baron Philippe de Rothschild med Cabernet Sauvignon og Merlot. Det maridará godt med stuvet rødt kød og jagt. Vindue mere bekvem forbrug vil være fra nu af og indtil 2031. Det skal afregne. Det bør serveres ved en temperatur på mellem 14 ° C og 18ºC i et glas Bordeaux type til bedre smagning.

Flere anmeldelser af Château Mouton Rothschild 2006

Garrafeira Nacional

Udgivet til14.59

4 /5

I 1863, Baron Nathaniel Rothschild købt og ændret fra Château Mouton Pauillac til Château Mouton Rothschild. Indtil 1922 Château sofer nogle uslebne gange, at kun stoppes, når Philippe de Rothschild overtog og i 1924 havde sin første vellykkede inhouse aftapning. Château Mouton ankommet på sit højeste anerkendelse som en stor vin i 1945, siden da alle etiketter er illustreret ved berømte moderne kunstnere, som Picasso, Chagall, Miro, osv Château Mouton blev ophøjet til Premier Grand Cru Classé, I erkendelse af en stor vin: eliten af ​​Médoc vine. Deres vine er kraftige og rige, men med en følelse af kvalitet; og en fløjlsagtig overflade når alderen. De er virkelig fantastiske og uforglemmelige vine. Fremstillet af Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Petit Verdot druesorter (procenter, der varierer fra år til år - Cabernet Sauvignon er altid i overtal). Gennem årene mange vine, og theire historier, blev født i denne storslåede Château. Vinene vil tale for sig selv, de var nogle af de mest populære vine i hele verden.
Cuvelier Fauvarque

Udgivet til15.05

4 /5

Le Château Mouton Rothschild ligger i Pauillac appellationen. Han producerede en af ​​Bordeaux mest prestigefyldte, der bærer samme navn. Den Château Mouton Rothschild er en "premier grand cru classé" ifølge den officielle klassifikation af Bordeaux vine fra 1855. Beliggende meste på en højderyg kaldet "Mutton Plateau", som kulminerer på 27 meter, vingård Château Mouton Rothschild er plantet på meget dyb bas i typiske druesorter i regionen. Ejendom af den engelske gren af ​​Rothschild familien siden 1853 Mouton Rothschild er især berømt for to grunde:
Siden 1945 etiketten er forskellige hvert år og ofte illustreret af en berømt kunstner (herunder Chagall, Miro, Picasso)
Oprindeligt klassificeret "Anden Grand Cru Classé" i 1855, blev Mouton forfremmet til rang af "Premier Grand Cru Classé" i 1973 af ministeriet for landbrug.
Grand Cru Wijnen

Udgivet til11.28

4 /5

Chateau Mouton Rothschild 1Er Grand Cru Classe 2006

Château Mouton Rothschild 2007 kødfulde i munden, med kraftige, men fløjlsbløde tanniner, og er bemærkelsesværdigt afbalanceret. Complex. Store vin! Parker Points: 94

Sammendrag af bedømmelser

(5 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  5
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 5 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Château Mouton Rothschild 2013

Anonym
Anonym

4/5

Historien vil huske året 2013 en ustabil og uforudsigelige vejr. En kold og våd vinter efterfulgt af en kølig, regnfuld forår, medfører en forsinkelse af den vegetative cyklus og forstyrrer blomstring.
I skarp kontrast, juli og august er særligt varmt og solrigt med betydeligt lavere end gennemsnittet nedbør. varme topper ved 38 ° C årsag til alvorlige tordenvejr slutningen af ​​juli.
September er stadig i vand underskud og favoriserer en ensartet modenhed af bærrene. De Cabernet er lovende. Druerne nået utrolig sukker med godt potentiale surhedsgrad.
Høsten af ​​Mouton Rothschild foregår på rekordtid, fra den 30. september til 9. oktober med fremragende personale bistand fra Baron Philippe de Rothschild blev bedt om at styrke de tropper plukkere.
omhyggeligt sorteret, bliver bærrene transporteres i kasser gravity tanke pragtfulde vingård Mouton Rothschild. Større innovation: gennem transparente Stokke tanke, tekniske hold var i stand til at observere udviklingen af ​​vinfremstilling i alle detaljer. Kvalitet er i rendezvous, på trods af lavere produktion.

2013-årgang er en smuk dyb rød farve med lilla højdepunkter. Næsen er meget komplekst, præget af aroma af sorte kirsebær, hindbær, brombær, og åbner afløb for krydrede noter og subtil toasty. På ganen angrebet er frisk, med en dejlig friskhed og rigdom, som strækker sig over nuancerne i vanilje og chokolade, alle bakket op af ekstremt fine tanniner. En smuk gård struktur afslører også en lang eftersmag med en intens aroma.

Bedømmelse: Bettane & Desseauve: 18-18. 5 / 20Boire eller beholde: 2016-20.121
PARRING: Leg skeen

Bedømmelser af Château Mouton Rothschild 2016

Berthold Kristiansen
Berthold Kristiansen

4/5

Aroma af solbær. Han tilbragte som vand.
Jeg fandt billigt for hvor godt det er.

Bedømmelser af Château Mouton Rothschild 2008

Cæcilie Dreyer
Cæcilie Dreyer

4/5

SMAGSNOTER AF Château Mouton Rothschild Grand Cru Classé de Pauillac 2008:
- Syn: granat.
- Næse: krydret og frugtagtig aroma.
- Mund: bud, meget tør, rig, brovtende, med et lille strejf af træ.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Pauillac.
VINGÅRD: Château Mouton Rothschild
GRAPE: 77% Cabernet Sauvignon, 12% Merlot, cabernet franc 9%.

PARRING: fjervildt, fjerkræ.
TEMPERATUR: 16 °C

bedste Sælgere Pauillac