Tendenser:

Pauillac

Château Mouton Rothschild 2006

75cl

RP98ParkerWS94Wine SpectatorRVF19RVF

Château Mouton Rothschild 2006

4.036,78kr
4.036,78kr
Butik: XXL Wines DK (France) Priser i andre butikker Forventet levering: 4 - 6 dage
Leveringsomkostninger: 157,00kr

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2006 andre årgange
Betegnelse:Pauillac (Bordeaux, Frankrig)
Kælder: Château Mouton Rothschild
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12.00
Fra vingården Château Mouton Rothschild kommer Château Mouton Rothschild 2006 (4.036,78kr) en vine rød Pauillac med et udvalg af petit verdot, merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc fra 2006 og den har en alkohol prosent på 12.00. Tage dene Château Mouton Rothschild 2006 med foie og vildt for at nyde endnu mere smag. En vine validerer med 4 men over 5 poeng fra Drinks&Co brugere og guider og magasiner i sektoren fortjener robert parker-bedømmelse: 98 og wine spectator-bedømmelse: 94.

Beskrivelse af Château Mouton Rothschild 2006

Château Mouton Rothschild 2006 (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot)

En attraktiv granatrød profundo.El vin afslører en kompleks række af aromaer, hvor røde frugter, hindbær og vilde brombær er kombineret med krydderier, hvid peber og vanille, plus nogle ristede, moderate ristede eg noter. Elegant og velstruktureret, er næsen suppleret med noter af røgelse og frugt confitadas.El angreb og elegance på ganen tanniner strækker for rige smag. Fuld i munden, cremet og kraftfuld, Mouton Rothschild 2006 er enstemmigt hyldet af kritikerne og vin fagfolk så vellykket årgang i Médoc.

Parring: Par godt med vildtretter, især vildsvin serveret med frugt saucer.

Se mere

Point

RP98ParkerWS94Wine SpectatorRVF19RVFB+D19Bettane & Desseauve

Bedømmelser af Château Mouton Rothschild 2006

4

5 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  5
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Château Mouton Rothschild 2006:Sats Château Mouton Rothschild 2006:

4 /5

Rødvin gran reserva af Pauillac (Frankrig) produceret af vingården Baron Philippe de Rothschild med Cabernet Sauvignon og Merlot. Det maridará godt med stuvet rødt kød og jagt. Vindue mere bekvem forbrug vil være fra nu af og indtil 2031. Det skal afregne. Det bør serveres ved en temperatur på mellem 14 ° C og 18ºC i et glas Bordeaux type til bedre smagning.
Se mere
,

4 /5

I 1863, Baron Nathaniel Rothschild købt og ændret fra Château Mouton Pauillac til Château Mouton Rothschild. Indtil 1922 Château sofer nogle uslebne gange, at kun stoppes, når Philippe de Rothschild overtog og i 1924 havde sin første vellykkede inhouse aftapning. Château Mouton ankommet på sit højeste anerkendelse som en stor vin i 1945, siden da alle etiketter er illustreret ved berømte moderne kunstnere, som Picasso, Chagall, Miro, osv Château Mouton blev ophøjet til Premier Grand Cru Classé, I erkendelse af en stor vin: eliten af ​​Médoc vine. Deres vine er kraftige og rige, men med en følelse af kvalitet; og en fløjlsagtig overflade når alderen. De er virkelig fantastiske og uforglemmelige vine. Fremstillet af Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Petit Verdot druesorter (procenter, der varierer fra år til år - Cabernet Sauvignon er altid i overtal). Gennem årene mange vine, og theire historier, blev født i denne storslåede Château. Vinene vil tale for sig selv, de var nogle af de mest populære vine i hele verden.
Se mere
,

4 /5

Le Château Mouton Rothschild ligger i Pauillac appellationen. Han producerede en af ​​Bordeaux mest prestigefyldte, der bærer samme navn. Den Château Mouton Rothschild er en "premier grand cru classé" ifølge den officielle klassifikation af Bordeaux vine fra 1855. Beliggende meste på en højderyg kaldet "Mutton Plateau", som kulminerer på 27 meter, vingård Château Mouton Rothschild er plantet på meget dyb bas i typiske druesorter i regionen. Ejendom af den engelske gren af ​​Rothschild familien siden 1853 Mouton Rothschild er især berømt for to grunde:
Siden 1945 etiketten er forskellige hvert år og ofte illustreret af en berømt kunstner (herunder Chagall, Miro, Picasso)
Oprindeligt klassificeret "Anden Grand Cru Classé" i 1855, blev Mouton forfremmet til rang af "Premier Grand Cru Classé" i 1973 af ministeriet for landbrug.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Château Mouton Rothschild 2006201320162011

4/5

Historien vil huske året 2013 en ustabil og uforudsigelige vejr. En kold og våd vinter efterfulgt af en kølig, regnfuld forår, medfører en forsinkelse af den vegetative cyklus og forstyrrer blomstring.
I skarp kontrast, juli og august er særligt varmt og solrigt med betydeligt lavere end gennemsnittet nedbør. varme topper ved 38 ° C årsag til alvorlige tordenvejr slutningen af ​​juli.
September er stadig i vand underskud og favoriserer en ensartet modenhed af bærrene. De Cabernet er lovende. Druerne nået utrolig sukker med godt potentiale surhedsgrad.
Høsten af ​​Mouton Rothschild foregår på rekordtid, fra den 30. september til 9. oktober med fremragende personale bistand fra Baron Philippe de Rothschild blev bedt om at styrke de tropper plukkere.
omhyggeligt sorteret, bliver bærrene transporteres i kasser gravity tanke pragtfulde vingård Mouton Rothschild. Større innovation: gennem transparente Stokke tanke, tekniske hold var i stand til at observere udviklingen af ​​vinfremstilling i alle detaljer. Kvalitet er i rendezvous, på trods af lavere produktion.

2013-årgang er en smuk dyb rød farve med lilla højdepunkter. Næsen er meget komplekst, præget af aroma af sorte kirsebær, hindbær, brombær, og åbner afløb for krydrede noter og subtil toasty. På ganen angrebet er frisk, med en dejlig friskhed og rigdom, som strækker sig over nuancerne i vanilje og chokolade, alle bakket op af ekstremt fine tanniner. En smuk gård struktur afslører også en lang eftersmag med en intens aroma.

Bedømmelse: Bettane & Desseauve: 18-18. 5 / 20Boire eller beholde: 2016-20.121
PARRING: Leg skeen
Se mere
Anonym

4/5

Aroma af solbær. Han tilbragte som vand.
Jeg fandt billigt for hvor godt det er.
Se mere

4/5

Jeg spørger altid venner på middagsselskaber.
Kirsebær farve med brun trim. Notes jordnødder og hasselnødder. Lang eftersmag.
Ægteskabet ville have været bedre med fisk.
Se mere
Baron Philippe de Rothschild Château Mouton Rothschild 2011

Andre produkter fra samme vingård