Tendenser:

Pauillac

Château Mouton Rothschild 2010

75cl

RP97ParkerWS95Wine SpectatorRVF19.5RVF

Château Mouton Rothschild 2010

7.728,79kr
7.728,79kr
Butik: XXL Wines DK (France) Priser i andre butikker Forventet levering: 4 - 6 dage
Leveringsomkostninger: 157,00kr

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2010 andre årgange
Betegnelse:Pauillac (Bordeaux, Frankrig)
Kælder: Château Mouton Rothschild
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12.5
Château Mouton Rothschild udvikler denne Château Mouton Rothschild 2010 (7.728,79kr), en vine rød med DO Pauillac hvis udvalgte tilføyet petit verdot, merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc fra 2010 og den har en alkohol prosent på 12.5. Til at ledsage Château Mouton Rothschild 2010, ingenting er bedre end foie og kalv. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Château Mouton Rothschild 2010 i Drinks&Co og guidene og magasiner i sektor værdier med robert parker-bedømmelse: 97 og wine spectator-bedømmelse: 95.

Beskrivelse af Château Mouton Rothschild 2010

Château Mouton Rothschild 2010 (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: I glasset denne Château Mouton Rothschild 2010, er mørke og lys, viser en kjortel, og en violet-lilla trim på kanten, i en tone af meget koncentreret vin.
 • Næse: meget eksotisk næse, der viser en række af mørk frugt.
 • Mund: Well tonet, stærk, fast, tæt og lang vej forude.

RACER: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot

ALKOHOL: 12,5%

Se mere

Point

RP97ParkerWS95Wine SpectatorRVF19.5RVF

Bedømmelser af Château Mouton Rothschild 2010

4

10 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  10
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Château Mouton Rothschild 2010:Sats Château Mouton Rothschild 2010:

4 /5

Først vil jeg am, andet var jeg, er Mouton ikke ændre "
Se mere
,

4 /5

2010 - Ikke kontraktmæssig billede. Farven er mørk og intens rød. Mest Cabernet Sauvignon, Mouton Rothschild 2010 byder på komplekse aromaer. Næsen har fine ristet vanille aroma og åbner beluftning på noter af frugter som solbær og sorte kirsebær. Ganen afslører en stor kompleksitet. De tanniner, kraftfulde og coatede afsløre volumen og exceptionel rundhed. Friskhed og mineralitet karakterisere finalen i denne vin af stor elegance. Mouton Rothschild 2010 er kendetegnet ved en længde og en bemærkelsesværdig harmoni. Længde, elegance, harmoni: Mouton Rothschild 2010 er en bemærkelsesværdig og smuk réussiteà efter 2009! Domæne Château Mouton Rothschild: Gør Får en kunst og skønhed verden: ambitionen er der, overalt synlige. Udenfor, i en harmonisk indretning af rum og volumener, i subtile arrangement af perspektiver, raking i "Zen" gangbroer i den rolige symmetri to frontoner indramning slottet endelig i kontrasten mellem vertikaliteten "Lille Sheep" beskedne victorianske palæ bygget i 1885, dækket med vedbend og besat med kviste og horisontalitet af "Big Sheep" konstant forskønnet og renoveret siden 1960'erne Great Sheep symboliserer en livsstil - og dermed modtage. Det har flere værelser med hver sin egen personlighed: rummet med søjler og master malerier fejrer vin og vin; rummet DUNAND, efter den berømte laquiste der skrev i 1930 en høst dans for foringen Normandie; plads til at glide Tilt loft, statuer og gobeliner.
Efter den store Chai og dyrebare tønder, Museum of Wine i Art, har til huse i en tidligere lagerbygning, er en blænding: sjældne stykker af tysk sølvtøj af det syttende århundrede, kander, kopper og bægre fra den fabelagtige skat af konger Napoli, gamle, middelalderlige gobeliner, malerier, elfenben, glas, kinesisk porcelæn, japansk, persisk ... Et magisk sted, hvor så mange skabere, former, kulturer, religioner demonstrerer tydeligt den evige og frugtbar dialog mellem kunst og vin. [Creativeslider id = "33"]
Se mere
,

4 /5

Parti 1 Producent: Château Mouton Rothschild | Klassifikation: AOC Pauillac | Land: Frankrig | Bordeaux | Mærke: Château Mouton Rothschild | Type: Rød-mousserende vine | Vintage: 2010 | Volume: 75 cl | Appellation: AOC Pauillac | Grands Crus og assimileret | 1er cru classe | 97+ Vin Advocate
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Château Mouton Rothschild 2010201320162011

4/5

Historien vil huske året 2013 en ustabil og uforudsigelige vejr. En kold og våd vinter efterfulgt af en kølig, regnfuld forår, medfører en forsinkelse af den vegetative cyklus og forstyrrer blomstring.
I skarp kontrast, juli og august er særligt varmt og solrigt med betydeligt lavere end gennemsnittet nedbør. varme topper ved 38 ° C årsag til alvorlige tordenvejr slutningen af ​​juli.
September er stadig i vand underskud og favoriserer en ensartet modenhed af bærrene. De Cabernet er lovende. Druerne nået utrolig sukker med godt potentiale surhedsgrad.
Høsten af ​​Mouton Rothschild foregår på rekordtid, fra den 30. september til 9. oktober med fremragende personale bistand fra Baron Philippe de Rothschild blev bedt om at styrke de tropper plukkere.
omhyggeligt sorteret, bliver bærrene transporteres i kasser gravity tanke pragtfulde vingård Mouton Rothschild. Større innovation: gennem transparente Stokke tanke, tekniske hold var i stand til at observere udviklingen af ​​vinfremstilling i alle detaljer. Kvalitet er i rendezvous, på trods af lavere produktion.

2013-årgang er en smuk dyb rød farve med lilla højdepunkter. Næsen er meget komplekst, præget af aroma af sorte kirsebær, hindbær, brombær, og åbner afløb for krydrede noter og subtil toasty. På ganen angrebet er frisk, med en dejlig friskhed og rigdom, som strækker sig over nuancerne i vanilje og chokolade, alle bakket op af ekstremt fine tanniner. En smuk gård struktur afslører også en lang eftersmag med en intens aroma.

Bedømmelse: Bettane & Desseauve: 18-18. 5 / 20Boire eller beholde: 2016-20.121
PARRING: Leg skeen
Se mere
Anonym

4/5

Aroma af solbær. Han tilbragte som vand.
Jeg fandt billigt for hvor godt det er.
Se mere
Berthold Kristiansen

4/5

Jeg spørger altid venner på middagsselskaber.
Kirsebær farve med brun trim. Notes jordnødder og hasselnødder. Lang eftersmag.
Ægteskabet ville have været bedre med fisk.
Se mere
Joel Mønsted
Baron Philippe de Rothschild Château Mouton Rothschild 2011

Andre produkter fra samme vingård