Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde
Tendenser:

Vin Penedes

Se alle produkter i Vin Penedes

Penedés hører til den oprindelsesgaranti som blev establiseret i 1960 og som ligger i den sydlige del af provinsen Barcelona og som omfatter 16 kommuner i Tarragona. Man skelner mellem 3 områder: Penedés Superior, Penedés Central og Medio og Bajo Penedés. D.O. Penedés var den første til at fremstille vine i rustfrit stål, og beviste derved sin innoverende karakter.

D.O.en strækker sig over 26.100 hektarer vinmark, med 153 vingårde som fremstiller Penedés vine og flere end 4.900 vinproducenter. Jorden er dyb, gennemtrængelig, leret og af kalksten. Klimaet er varmt og blødt, typisk for Middelhavet, påvirket af havet og solen. Med gennemsnitstemperaturer på mellem 12 og 14 grader, er regnene vigtige og gør regionen til en prægtig vinregion.

I Penedés er de mest anvendte hvide druer Macabeo, Xarel·lo, Parellada, Chardonnay, Gewürztraminer, Riesling, Moscatel og Chenin blanc. Hvidvinene er bløde og friske med en hvis aromatisk kompleksitet. Rødvinene som er meget strukturerede fremstilles af Merlot, Garnacha, Cariñena, Pinot Noir, Ull de llebre, Monastrell, Cabernet Sauvignon og Syrah.

Køb Vine af Penedes online.

Se mere

Vin Penedes: bedste Sælgere

se alle

Vin Penedes: hvid

se alle

Vin Penedes: Robert Parker-bedømmelse