• Den største katalog i Europa + 90.000 Produkter til salgs

  • Bedste online vinsælger 2016 Mere end 100.000 tilfredse kunder

  • Købe vin online er hurtigt Vin og likør butikk med en forsendelse på 48 timer

Vin Penedes

Se alle produkter i Vin Penedes »

Penedés hører til den oprindelsesgaranti som blev establiseret i 1960 og som ligger i den sydlige del af provinsen Barcelona og som omfatter 16 kommuner i Tarragona. Man skelner mellem 3 områder: Penedés Superior, Penedés Central og Medio og Bajo Penedés. D.O. Penedés var den første til at fremstille vine i rustfrit stål, og beviste derved sin innoverende karakter.

D.O.en strækker sig over 26.100 hektarer vinmark, med 153 vingårde som fremstiller Penedés vine og flere end 4.900 vinproducenter. Jorden er dyb, gennemtrængelig, leret og af kalksten. Klimaet er varmt og blødt, typisk for Middelhavet, påvirket af havet og solen. Med gennemsnitstemperaturer på mellem 12 og 14 grader, er regnene vigtige og gør regionen til en prægtig vinregion.

I Penedés er de mest anvendte hvide druer Macabeo, Xarel·lo, Parellada, Chardonnay, Gewürztraminer, Riesling, Moscatel og Chenin blanc. Hvidvinene er bløde og friske med en hvis aromatisk kompleksitet. Rødvinene som er meget strukturerede fremstilles af Merlot, Garnacha, Cariñena, Pinot Noir, Ull de llebre, Monastrell, Cabernet Sauvignon og Syrah.

Køb Vine af Penedes online.

Se mere

Vin Penedes: bedste Sælgere

Vin Penedes: rød

Vin Penedes: hvid

Vin Penedes: mousserende

Robert ParkerRobert Parker

Vin Penedes: Robert Parker-bedømmelse