Tendenser:

Pfalz

Von Winning Sauvignon Blanc II 2017

75cl

RP88Parker

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:Pfalz (Pfalz, Tyskland)
Kælder: Von Winning
Volumen : 75cl
Vindruer : Sauvignon Blanc
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Von Winning Sauvignon Blanc II 2017 (284,56kr): En vine hvid med DO Pfalz fra vingården Von Winning med de bedste sauvignon blanc druer fra 2017 og den har en alkohol grad på 13. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Von Winning Sauvignon Blanc II 2017 i Drinks&Co og har opnået følgene scores: robert parker-bedømmelse: 88.

Beskrivelse af Von Winning Sauvignon Blanc II 2017

Von Winning Sauvignon Blanc II 2017 (Sauvignon Blanc)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Den Von Winning Sauvignon Blanc II 2017 er lys lysegul med en svag grøn nuance.
 • Næse: Først viser de intense sorter aroma af stikkelsbær, efterfulgt af noter af blomme, citron, pære, lys urter og nogle mineralitet.
 • Mund: Frugtagtig og sur smag med røgfyldte nuancer og en knivspids gær. Det er fyldig og kompleks med syre og smeltning. De aroma af blomme, brændenælde og citrus afgøre, især den vedvarende finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Pfalz

VINGÃ…RD: Vingården for at vinde produceret i Deidesheim i Rheinland-Pfalz siden 1849 premium vine. I vinmarkerne omkring Ruppertsberg, Deiesheim og skovningsmaskiner omhyggeligt og med naturlige og økologiske teknikker det holder de mange vinmarker. Druerne i denne hvidvin dyrket i forskellige steder i Middelhavet Deidesheim Hardt. Jordbunden er her præget af rød sandsten og kalkholdig lerjord planterne mod syd og nyder fremragende eksponering for solen.

GRAPE: 100% Sauvignon Blanc.

LAGRING: Aging i ståltanke.

VINPRODUCERING: Denne Sauvignon Blanc er en del af en serie i tre dele, som kun adskiller sig med hensyn til afskaffelse. Efter handpicking og selektion blev udført i en varm gæring træ med naturlig gær. Vingården er meget opmærksom på naturlighed og mindst mulig interferens med udviklingen af ​​vinen. Dette giver mulighed for selv denne Sauvignon Blanc, ikke blot dets oprindelse, men også den unikke stil i huset afspejler smukt.

PARRING: En fremragende frugtagtig og akkompagnement til asiatiske retter lys og lette måltider med skaldyr og oksekød.

TEMPERATUR: 8 - 10 ° C

ALKOHOL: 12%

Se mere

Point

RP88Parker

Bedømmelser af Von Winning Sauvignon Blanc II 2017

4

3 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Von Winning Sauvignon Blanc II 2017:Sats Von Winning Sauvignon Blanc II 2017:

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Den Von Winning Sauvignon Blanc II 2017 er lys lysegul med en svag grøn nuance.Næse: Først viser de intense sorter aroma af stikkelsbær, efterfulgt af noter af blomme, citron, pære, lys urter og nogle mineralitet.Mund: Frugtagtig og sur smag med røgfyldte nuancer og en knivspids gær. Det er fyldig og kompleks med syre og smeltning. De aroma af blomme, brændenælde og citrus afgøre, især den vedvarende finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: PfalzVINGÃ…RD: Vingården for at vinde produceret i Deidesheim i Rheinland-Pfalz siden 1849 premium vine. I vinmarkerne omkring Ruppertsberg, Deiesheim og skovningsmaskiner omhyggeligt og med naturlige og økologiske teknikker det holder de mange vinmarker. Druerne i denne hvidvin dyrket i forskellige steder i Middelhavet Deidesheim Hardt. Jordbunden er her præget af rød sandsten og kalkholdig lerjord planterne mod syd og nyder fremragende eksponering for solen.GRAPE: 100% Sauvignon Blanc.LAGRING: Aging i ståltanke.VINPRODUCERING: Denne Sauvignon Blanc er en del af en serie i tre dele, som kun adskiller sig med hensyn til afskaffelse. Efter handpicking og selektion blev udført i en varm gæring træ med naturlig gær. Vingården er meget opmærksom på naturlighed og mindst mulig interferens med udviklingen af ​​vinen. Dette giver mulighed for selv denne Sauvignon Blanc, ikke blot dets oprindelse, men også den unikke stil i huset afspejler smukt.PARRING: En fremragende frugtagtig og akkompagnement til asiatiske retter lys og lette måltider med skaldyr og oksekød.TEMPERATUR: 8 - 10 ° CALKOHOL: 12%
Se mere
,

4 /5

Køb vin i Uvinum Von Winning betaler sig.
Intens syn. Von Winning Sauvignon Blanc II mindede mig om jasmin på næsen. Det er underligt at smage lidt bitter der i sidste ende efterlader denne hvid.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Von Winning Sauvignon Blanc II 2017201820132012

4/5

Jeg anbefale at købe denne vin online.
Von Winning Sauvignon Blanc II er kendt for sin gule farve. Lugter stor banan og litchi. Det er den letteste jeg nogensinde kom på Von Winning.
Se mere

4/5

Hvide blomster ses i Von Winning Sauvignon Blanc II. Vi bemærker, at sidst.
Jeg havde forventet mere fra denne vin.
Se mere

4/5

Aroma af hvide blomster dominerer i forhold til andre. Von Winning Sauvignon Blanc II kendte mig tør.
Af de årgange af Von Winning Sauvignon Blanc II, 2012 er den bedste jeg har haft.
Se mere

Andre produkter fra samme vingård