Tendenser:

Pomerol

Château du Couvent 2016

75cl Størrelse
167,52kr
Butik: VcommeVin DK (France) Priser i andre butikker Forventet levering: 5 - 7 dage
Leveringsomkostninger: 109,90kr

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2016 andre årgange
Betegnelse:Pomerol (Bordeaux, Frankrig)
Kælder: Chateau du Couvent
Volumen : 75cl
Vindruer : Cabernet Franc, Malbec, Merlot
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Chateau du Couvent er udvikkleren af denen Château du Couvent 2016 (167,52kr), en vine rød af DO Pomerol med tilføyde klynger af merlot, malbec og cabernet franc fra 2016 hvis alkohol graden er på 13. 4 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Château du Couvent 2016 ifølge Drinks&Co brugere.

Beskrivelse for Château du Couvent 2016

Château du Couvent 2016 (Cabernet Franc, Malbec og Merlot)

Producent: Chateau du Couvent

OD: Pomerol

Vindruer: Cabernet Franc, Malbec og Merlot

Se mere

Bedømmelser af Château du Couvent 2016

4

3 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Château du Couvent 2016:Sats Château du Couvent 2016:

4 /5

Frankrig - Chateau du Couvent - Cepage: 70% Merlot, 20% Cabernet Franc og 10% Malbec - Jord: Ler-sand. - vinfremstilling: Traditionel, 100% seperation og vinfremstilling kar termo reguleret. - Udbytte: 40 - Apogee: Indtil 2024 - Service: 17 - Aftale (r): Pig stege oksemørbrad da croute
Se mere
,

4 /5

Dette er den anden vin af Clos Rene, en internationalt anerkendt Pomerol. Ejendommen, der drives af Jean-Marie Garde, på de samme hænder siden slutningen af ​​det XIX århundrede, afspejler essensen af ​​den pålydende værdi. Intens og dyb, bred og glat mund er ren finesse. Traditionel uddybning med modning på egetræsfade i tre år maksimal aldersgrænse for 18 måneder.
Se mere
,

4 /5

2016 - ikke kontraktmæssig billede. Den Château du Couvent er den anden vin af den berømte Clos Rene Lasserre ejendom af familien i seks generationer. Château du Couvent er en Pomerol, som ligner de største navne i appellationen. Rig og kompleks, det giver en næse med noter af røde frugter, krydderier og stegning. Ganen er kraftfuld, med selvhævdende tanniner. Meget god aldring potentiale. Felt Château du Couvent: The Convent af slottet er den anden vin af den berømte Clos René. Fra det meste unge vinstokke af dette smukke område, den har samme omsorg udvikling end sin forgænger. En vin, der vil appellere til alle elskere af Pomerol stil. Vinen, krystalklar, har en rubinrød farve med lyse reflekser.
Næsen forfører med sin elegance. De frugtsmag af cassis, kirsebær, cedertræ og brombær og krydderi, danner et kompleks bouquet og udtryksfuld.
Smagen er blød og udvikler sig fra angreb på en blød garvesyre materiale afspejling af en smuk moden garvesyre. Søde frugtsmag, krydderi og ceder fuldføre denne harmonisk helhed. Eftersmagen er rund og behagelig. Pomerol En meget god pris / fornøjelse.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Château du Couvent 201620142012

4/5

Venner og nice chat.
Rød Bordeaux. Château du Couvent er en glæde med aroma af hindbær. Jeg dunno , jeg fandt det en smule salt.
A rød ser godt ud med en moussaka.
Se mere
Danielle Astrup

4/5

Den har en flot farve. Brød og bageri næse.Den vigtigste smag er kaffe.
Special med fisk.
Jeg åbnede det for min bedste ven.
Se mere
Inga Lorentsen