Marchesi de Frescobaldi Pomino Pinot Nero 2017

Marchesi de Frescobaldi (Pomino)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

2.417,69kr + 116,45kr Forsendelse (7 dage)

402,95kr/enhed

Sælges i pakker med 6 styk

Forsendelse: Blanco & Gomez Wine Merchants UK (United Kingdom)

kr Du vil modtage 4.13 point for hver, købt enhed

Marchesi de Frescobaldi producerer Marchesi de Frescobaldi Pomino Pinot Nero 2017 (2.417,69kr), en vine rød af DO Pomino som indeholder et udvalg af pinot nero fra 2017 og hvis alkohol prosenten er på 12.5. Ifølge Drinks&Co brugere, er en fortjener den en validering på 4 5 poeng.

Teknisk fil · Marchesi de Frescobaldi Pomino Pinot Nero

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:Pomino (Toscana,Italien)
Kælder: Marchesi de Frescobaldi
Volumen : 75cl
Vindruer : Pinot Nero
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12.5

Beskrivelse · Marchesi de Frescobaldi

Marchesi de Frescobaldi Pomino Pinot Nero 2017 (Pinot Nero)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: lyse rubinrød, lyse granat toner.
 • Næse: antydninger af små røde bær og delikat duft af kanel og ingefær, ristet noter, aroma af læder, snus og ristet kaffe, krydret med noter af nellike og balsamico noter afbalanceret.
 • Mund: frisk og mineralsk smag, afbalanceret angreb, alkoholiske noter. Fløjlsagtige tanniner, blød og kærtegne ganen. Afsluttende lang og vedholdende.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Pomino.

GRAPE: Pinot Noir 100%.

LAGRING: Alderen i tønder i yderligere 15 måneder, i alderen i flasken i en yderligere periode til at fuldføre processen og sikre en høj kvalitet slutprodukt.

FREMSTILLING: når høstet Pinot Noir druerne fermenteret ved en kontrolleret temperatur kar keglestub eg 60 hl. De pressede manuelt, især i de tidlige stadier, så anthocyaniner og polyphenoler er korrekt ekstraheret fra skindene. Maceration varer 13 dage. Efter alkoholgæring, malolaktiske gæring i franske egetræsfade.

PARRING: pasta med kødsovs ligesom Lasagne, udarbejdet i gryderetter.

ANBEFALET serveringstemperatur: 16-18 ° C

ALKOHOLISK: 13%

Marchesi de Frescobaldi

En florentinsk familie med tredive generationer dedikeret til produktion af store toscanske vine, 5.000 hektar ejendom ejendomme, over 1.000 hektar vinmarker, ni godser i Toscana, og en kvalitet distributionsnet i over 65 lande verden over. En Frescobaldi stil, der samler tradition og innovation....

Købe Vine Marchesi de Frescobaldi:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Marchesi de Frescobaldi Pomino Pinot Nero 2017

VINO75

Udgivet til04.44

4/5

Marchesi de Frescobaldi Pomino Pinot Nero 2017

Det Pomino området vist sig over tid en særligt egnet område for vinavl, især for sorter som Pinot Noir her var udstyret med unikke funktioner, der er suppleret med sin elegance. Gæring af Pinot Noir druer, høstet ved optimal modenhed, finder sted i egetræ med 23 dage maceration for at sikre en perfekt ekstraktion af den phenoliske komponent. Ved afslutningen af ​​malolaktisk gæring på egetræsfade, vinen forbliver i de samme beholdere til 12 måneder på ældning. Andre fire måneder glas tillade en stor kvalitet sti. Farven er rubinrød med nogle granat refleksion. Næsen afslører en frugtagtig bouquet hvilke funktioner solbær, nås med behagelige noter af kanel, ingefær og enebær. I munden manifesterer ædle elegance Pinot Noir, understøttet af en Indomita friskhed og en fløjlsagtig tannin styrter ned i en endelig lang og vedholdende. Det er det ideelle tilbehør til kød gryderetter og kødsovs. Også fremragende i selskab med en fantastisk plade af pålæg.

Flere anmeldelser af Marchesi de Frescobaldi Pomino Pinot Nero 2017

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Udgivet til17.24

4 /5

En eksplosion af frugtagtige aromaer; en prævalens på cassis og mørke, modne kirsebær efterfølges af sarte antydninger af chokolade. Glat på ganen, med levende røde hunkrabber noter, kombineret med antydninger af lakrids og spændende noter af Middelhavet urter såsom timian. Lang og vedholdende eftersmag.

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

bedste Sælgere Pomino