Tendenser:

Port

Barros Tawny 20 Years

75cl

WS90Wine Spectator

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin hedvin
Betegnelse:Port (Porto & Douro, Portugal)
Kælder: Barros
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 20
Barros Tawny 20 Years (3.729,38kr), en %vine hedvin fra vingården Barros med DO Port og med en grad på 20. Ifølge Drinks&Co brugere, er en fortjener den en validering på 4 5 poeng og har også, med scoringer wine spectator-bedømmelse: 90.

Beskrivelse af Barros Tawny 20 Years

Barros Tawny 20 Years

SMAGSNOTATER:

 • Farve: ruby ​​rød portvin
 • Næse: Fyldig og kompleks smag med strejf af chokolade og meget friskhed. Krydderier, honning, nødder og egetræ.
 • Mund: Meget tynd i munden med en god balance i den sidste sætning. Elegant og kompleks. , Glat og silkeblød finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Port

VINGÅRD: Grundlagt i 1913, den portugisiske vingård Barros undertrykker produktionen af ​​sine vine en fejring af portugisisk talent, som forstærkes af den erfaring og viden. Sortimentet omfatter flere portvin og vin Ruby Tawny Port.

GRAPE: Tinta Roriz, Tinto Cao, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Touriga Franca (gamle vinstokke)LAGRING: Los Barros Tawny 20 år Madura forskellige længder i egetræsfade. Etiketten erklærede alder (20 år) er den omtrentlige gennemsnit af de forskellige stadier af aldrende vine.VINPRODUCERING: Hånd Læs vinhøsten på det rigtige tidspunkt. Findeling, blød udblødning og vinfremstilling. Farve, tanniner og Pellikelaromen ekstraheres og distribueres kontinuerligt under fermentering. Proces i tønder ved en kontrolleret temperatur 28 til 30 °C. Efterfølgende tilsætning af druer, en befæstet vin. Der er en række af enestående kvalitet, fremstillet af forskellige afgrøder.

PARRING: oksekød, søde desserter eller blå ost. Det kan serveres kold, både som en starter og en side skålen.

Anbefalet temperaturområde SERVICE: 16-18 °C

ALCOHOL 20%

Se mere

Point

WS90Wine Spectator

Bedømmelser af Barros Tawny 20 Years

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Barros Tawny 20 Years:Sats Barros Tawny 20 Years:

4 /5

Delikat orange farve, med en grønlig rand. På næsen det er en rig og sammensat blanding af tørrede frugter, krydderier og subtile antydninger af træ. Elegant, velstruktureret og fyldig, med en lang og spændende finish.
Se mere
,

Barros 20 Years Tawny

4 /5

Smagsnoter:
Smuk rubinrød farve. Rig og kompleks aroma med antydninger af chokolade og meget god friskhed. Meget tynd i munden med en stor ligevægt i det sidste sæt. Silkeagtig ende i munden.
- Winemaker: Pedro Sá
- Vinfremstillingen: Hånd-høst på deres bedste tidspunkt, er druerne afstilket, knust og forarbejdet i en omhyggelig udblødning med udvinding af farve, tanniner og pellicle aromaer, suppleret med permanent pumpning-over under gæringen. Denne proces finder sted i beholdere ved en kontrolleret temperatur på mellem 28-30ºC, indtil den når den ønskede Baumé. På tilføjes denne fase drue brandy (fordel), stammer en hedvin. En vin af en ekstraordinær kvalitet, fremstillet ved lotation af flere høst, med henblik på at erhverve en komplementaritet organoleptiske egenskaber er typiske for denne stil alderen tawny. Modnes i træ til variable perioder, hvor alder er nævnt på etiketten svarer til tilnærmet gennemsnit af forskellige vine alder på partiet, der udtrykker karakter af vinen i, hvad der vedrører de karakteristika, der er knyttet til aldring i egetræsfade.
- Druesorter: gamle vinstokke.
- Mad Parring: Skal serveres afkølet som en aperetif eller som tilbehør til desserter.
- Store og Serveres Tips: Flaske skal være i oprejst position, ved en konstant temperatur og væk fra intens direkte lys. Efter åbning, forbruge fortrinsvis i 20 til 24 uger. Portvin er en naturlig vin, så det kan danne nogle naturlige sediment med tiden. Hæld det forsigtigt, så det ikke bliver uklar. Bør indtages ved en temperatur mellem 16º til 18 º C.
Se mere
,

Barros 20 Years Old Tawny

Andre produkter fra samme vingård