Tendenser:

Port

Croft 430th Anniversary Celebration Edition

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin hedvin
Betegnelse:Port (Porto & Douro, Portugal)
Kælder: Croft Port
Volumen : 75cl
Vindruer : Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz, Port
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 20
Croft Port er producenten af denne Croft 430th Anniversary Celebration Edition (156,22kr), en vine hedvin med DO Port basert på port, tinta roriz, touriga nacional og touriga franca og med en grad på 20. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Croft 430th Anniversary Celebration Edition i Drinks&Co.

Beskrivelse af Croft 430th Anniversary Celebration Edition

Croft 430th Anniversary Celebration Edition (Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz og Port)

SMAGSNOTATER:

 • claret rød med lilla glitter.
 • Næse: frugtig og krydret aroma af sorte kirsebær, brombær og cassis og blomme friskhed. sarte blomsteragtige noter af rosenblade og violer, der tilføjer elegance og kompleksitet.
 • Mund: Fløjlsagtig tekstur, der er karakteristisk for Croft kombineret i perfekt balance med den levende syre. faste, men godt integrerede tanniner. Smagen er bestemt af de intense smag af vilde bær. Havnen har en frodig finish med antydninger af jordbær og kirsebær. Reserve fremragende frugtsmag karakteristisk for Croft stil.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Port

VINGÅRD: Croft. For at fejre sit 430 års jubilæum Croft minder i denne portvin i bunden af ​​huset i 1588, og til den rige historie i den ældste havn vin selskab drift.

For at fejre at selskabet har besluttet at producere en havn i et begrænset oplag, den "Croft 430. Anniversary Celebration Edition". Etiketterne viser reproduktion af værket "Sammenbruddet i den spanske Armanda i 1588" af den hollandske kunstner Jan Luyken, som kan ses i samlingen på Rijksmuseum i Amsterdam.GRAPE: Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.

ALDRING: Vinen var omkring fire år på franske egetræsfade før aftapning uden filtrering.

VINPRODUCERING: Denne portvin lavet af indfødte sorter af røde druer fra gamle vinstokke Douro regionen.

PARRING: blød ost, røget ost, gåselever, leverpostej og tørrede frugter.

Anbefalet temperaturområde SERVICE: 16-18 °C

ALCOHOL 20%

Se mere

Vingården

Croft Port

Croft Port

Croft er en af ​​de mest fremtrædende af alle Porthuse. Grundlagt i 1588, er det den ældste virksomhed, der stadig er aktiv i dag som Portvinproducent. Virksomheden er først og fremmest kendt for sine Vintage Ports såvel som for sit sortiment af gamle reserver og snedkerier, tidsangivne stilarter, der er raffineret af dygtighed og erfaring, der er gået ned i generationerne.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Croft 430th Anniversary Celebration Edition

4

3 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Croft 430th Anniversary Celebration Edition:Sats Croft 430th Anniversary Celebration Edition:

4 /5

Dyb rubin sort farve med en smal lilla rand. Næsen åbner med en ne sprød frugtsmag, sorte kirsebær, brombær og cassis, og aroma af frisk blomme. Sarte blomsteragtige noter af rosenblad og violet dukke til at give elegance og kompleksitet. Vinen har den typiske Cro_ rundhed og glathed af indstillet af en frisk syre og rm men godt integreret tanniner. Ganen er fyldt med intens bær frugt og nishes med sødlig smag af jordbær og kirsebær. En fantastisk reserve Port, viser alle de ne frugt karakter, som er kendetegnende for den Cro_ft stil.
Se mere
,

Croft Port 430th Anniversary Celebration Edition

4 /5

Lyse farver til citrus. Intense citrus aromaer at grapefrugt og lime blade. Koncentreret munden, rund, med god syre, mineralitet, frugtagtig med frisk og lang eftersmag.
Se mere
,

4 /5

Croft er en af ​​de mest fremtrædende af alle Port huse. Grundlagt i 1588, det er den ældste firma stadig er aktiv i dag som en portvin producent. Virksomheden er kendt først og fremmest for sine Vintage Ports samt for sit sortiment af træ alderen reserver og tawnies, hævdvundne stilarter raffineret ved dygtighed og erfaring gået ned generationerne. Bag enhver stor vinproducent er en stor vingård. Hjørnestenen i Croft karakteristiske stil er den berømte Quinta da Roêda, beskrives som juvelen i portvin godser. Vinene i denne storslåede ejendom, som indeholder nogle af de ældste vinmarker i Douro-dalen, er hjertet i Crofts Vintage Port blanding.
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård