Dows Vintage 2017

Dow's Port (Port)

763,62kr + 209,43kr Forsendelse (14 dage)

1.527,24kr GRATIS FRAGT ! (14 dage)

6.872,58kr GRATIS FRAGT ! (14 dage)

763,62kr/enhed

Forsendelse: Garrafeira Nacional (Portugal) Gratis Levering fra 1.170,00kr

kr Du vil modtage 1.31 point for hver, købt enhed

Dow's Port tilbyder vi denne Dows Vintage 2017 (763,62kr), en vine hedvin framstillet ud fra DO Port baseret på touriga franca, sousao og touriga nacional fra 2017 og det har en alkohol grad på 20. 4 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Dows Vintage 2017.

Teknisk fil · Dows Vintage

Vintype: Vin hedvin
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:Port (Porto & Douro,Portugal)
Kælder: Dow's Port
Volumen : 75cl
Vindruer : Touriga Nacional, Sousao, Touriga Franca
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 20

Beskrivelse · Dow's Port

Dows Vintage 2017 (Touriga Nacional, Sousao og Touriga Franca)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: sort lilla.
 • Næse: er dyb og kraftfuld, med stærke nuancer af violet, når unge, disse ældre i fine aroma af kanel og te steg med alderen.
 • Mund: rig frugtsmag med antydninger af modne brombær giver elegance og balance.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Oporto (Porto og Douro, Portugal).

VINGÅRD: Dows Port.

GRAPE: Sousao, Touriga Franca, Touriga Nacional.

ALDRING: alderen på egetræsfade krydret til omkring 18 måneder og på flaske uden nogen filtrering eller afklaring.

FREMSTILLING: handpicking med et udvalg af druer ved presning processer og alkoholgæring for et par dage til en temperatur på 10 ° C. Efter ældning det endelige produkt er på flaske.

PARRING: perfekt til retter med salat, kød, kylling, fisk rå og kogte.

Anbefalet temperaturområde SERVICE: 10-12 ° C

ALKOHOL: 20%

Dow's Port

Symington Family Estates er et vinfirma og portvinhus i Portugal, der ejer og driver flere vinmarker og vingårde og ejer flere mærker af port, Madeira vin og Douro DOC vine, herunder nogle af de ældste og mest kendte mærker Port og Madeira . Med deres omfattende vinmarker og mange Port mærker, er...

Købe Vine Dow's Port:

Flere anmeldelser af Dows Vintage 2017

Claas Johnsen

Udgivet til12.52

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: sort lilla.Næse: er dyb og kraftfuld, med stærke nuancer af violet, når unge, disse ældre i fine aroma af kanel og te steg med alderen.Mund: rig frugtsmag med antydninger af modne brombær giver elegance og balance.OPRINDELSESBETEGNELSE: Oporto (Porto og Douro, Portugal).VINGÅRD: Dows Port.GRAPE: Sousao, Touriga Franca, Touriga Nacional.ALDRING: alderen på egetræsfade krydret til omkring 18 måneder og på flaske uden nogen filtrering eller afklaring.FREMSTILLING: handpicking med et udvalg af druer ved presning processer og alkoholgæring for et par dage til en temperatur på 10 ° C. Efter ældning det endelige produkt er på flaske.PARRING: perfekt til retter med salat, kød, kylling, fisk rå og kogte.Anbefalet temperaturområde SERVICE: 10-12 ° CALKOHOL: 20%
Bodil Randrup

Udgivet til12.40

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Denne vin har en dyb rød prydet med smukke og lyse blinker blå og lilla, der vil bringe elegance. Det er forholdsvis tæt og har høj lag.Næse: Dens buket er blomster, overvejende lavendel, rosmarin og krydderier noter.Mund: meget lækker og elegant struktur, balance mellem søde og sure smag i fremragende harmoni, præsenterer kontrasterende frugtagtige smag og silkeagtig, meget udsøgte garvesyre. tør og harmonisk finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: O.D. Port.VINGÃ…RD: Dows Port.GRAPE: Touriga Nacional, Touriga Franca, Sousão, gamle vinstokkeALDRING: Krydret egetræsfade i omkring 18 måneder og på flaske uden nogen filtrering eller afklaring.VINPRODUCERING: For at producere denne vin eksperter bør fastlægge de klimatiske og miljømæssige forhold i almindelighed for manuel høst af disse druer, når høstet nå kælderen straks og udblødt kold i 4 timer og derefter tage dem til pressen og få mosten er gæret i store rustfri ståltanke.PARRING: du kan smage med ost, måltider, roastbeef eller salsa.Anbefalet temperaturområde SERVICE: 15-16 ° CALKOHOL: 20%

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Dows Vintage 2011

Cèlia Rodríguez
Cèlia Rodríguez

4/5

Dow's 2011
Aromatisk og blomster, med en fremragende balance mellem frugt, tannin og syre. Det er en af ​​de mest eftertragtede vine af året, hvor Portugal har været en af ​​hovedpersonerne.
Audrey Anne Vigne
Audrey Anne Vigne

5/5

Dow's 2011
Med 2011-årgang, Douro vinavlere ramt jackpot. Denne aromatiske og blomstret porto har en fremragende balance mellem frugt og tannin.

Bedømmelser af Dows Vintage 2000

Anonym
Anonym

5/5

5

bedste Sælgere Port