Ferreira Dona Antonia Reserva

Ferreira (Port)

WS92

97,50kr + 209,43kr Forsendelse (12 dage)

585,00kr + 320,19kr Forsendelse (12 dage)

1.170,00kr GRATIS FRAGT ! (6 dage)

97,50kr/enhed

Forsendelse: Garrafeira Nacional (Portugal) Gratis Levering fra 1.170,00kr

kr Du vil modtage 0.17 point for hver, købt enhed

Se flere priser »

Ferreira er producenten af denne Ferreira Dona Antonia Reserva (97,50kr), en vine hedvin af DO Port som indehollder et udvalg af tinta çao, port, tinta roriz, touriga nacional, touriga francesa, tinta barroca, touriga franca, tinto cão, tinta amarela og tempranillo og hvis alkohol prosenten er på 20.00. Tage dene Ferreira Dona Antonia Reserva med lagret ost og ost for at nyde endnu mere smag. 4,5 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Ferreira Dona Antonia Reserva i Drinks&Co og det har blevet kvalifiseret med wine spectator-bedømmelse: 92.

Teknisk fil · Ferreira Dona Antonia Reserva

Vintype: Vin hedvin
Betegnelse:Port (Porto & Douro,Portugal)
Kælder: Ferreira
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Score: WS92
Vindruer : Tempranillo, Tinta Amarela, Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Francesa, Touriga Nacional, Tinta Roriz, Port, Tinta Çao
Parring : Forretter / AppetizersdesserterostLagret ost
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 20.00
Opbevaringstemperatur: 16-18
Serveringstemperatur: 16-18
Se mere »

Beskrivelse · Ferreira

Ferreira Dona Antonia Reserva (Tempranillo, Tinta Amarela, Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Francesa, Touriga Nacional, Tinta Roriz, Port og Tinta Çao)

Tasting Bemærkninger:

Ferreira Dona Antonia har en smuk rød farve med flise nuancer, der vender tilbage til deres langsomme modning i træ. Dens buket er intens og rig med noter af meget modne frugter (abrikos, fersken og marmelade), og blomsteragtige noter. Kompleks, med krydrede noter og tørret frugt, der stammer fra dets oxidative evolution i egetræ, som gør det til en fyldig vin fuld af aromaer, yderst velafbalanceret, der kombinerer elegance med en delikat dvælende finish.

Ferreira

Købe Vine Ferreira:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Ferreira Dona Antonia Reserva

Udgivet til12.22

4/5

Ferreira Dona Antonia Reserva

Smagsnoter:
Den har en flot rød farve, med intense tawny nuancer, der husker sin langsomme modning i træ. Dens buket er intens og rig med antydninger af meget moden frugt (blomme, abrikos og marmelade), og blomsteragtige noter. Komplekse, dens krydderi og nøddeagtig noter stammer fra udviklingen i egetræ, gennem oxidation I munden er det en fyldig og rig-aromatiseret vin, særdeles velafbalanceret, der kombinerer elegance med en delikat endnu vedholdende finish.
- Winemaker: Luís Sottomayor
- Vinfremstillingen: Det vinificeres ved hjælp af den traditionelle Porto Wine metoden. Håndplukkede druer blødt knuses og efter delvis stilk-fjernelse, fermenteret med maceration giver de bedste komponenter i drue skind, der skal udvindes. Hele processen foregår under streng kontrol af både temperatur og vin tæthed, hvilket gør det muligt for producenten at vælge den ideelle tidspunkt for tilsætning af vinalkohol, grundlæggende at standse gæringen og holde Porto vin naturlige sødme. Det øjeblik afhænger af vinsorter, stadium af modning og endelige sødhedsniveauer påkrævet. De valgte den endelige blanding af denne reserve Porto vin ophold i Douro efter høsten og vine er taget til virksomhedens traditionelle Porto Wine indgiver i VN Gaia det følgende forår, hvor de modnes i egetræsfade. I flere år vinene gennemgår mange forskellige overførsler, analyser og smagning, der overvåger den aldrende vine, udarbejdelse af blandinger, samt forfriskende og eventuel justering, når smager så bestemmer. Den endelige blanding er sammensat med vine fra forskellige aldre og oprindelse for at opnå en sammenhæng i stil og kvalitet typisk for Porto Ferreira Dona Antónia Reserve. De udvalgte vine normalt varierer mellem 4 og 12 år, opnå en gennemsnitlig alder på omkring 7 år.
- Druesorter: Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Barroca, Tinta Roriz, Tinto Cao, Tinta Amarela.
- Mad Parring: Det er en mest alsidige Porto Wine. Det er meget godt tjent på sine egne, der ledsager nogle udvalgte entrées eller som dessertvin. Det ledsager også smukt fleste slik, desserter og oste. Serveres lidt koldt for fyldigere påskønnelse.
- Opbevar og tjene Tips: Flasken bør opbevares opretstående, undgå direkte lys og høj fugtighed, ideelt ved en konstant temperatur på 16 º C-18ºC. er klar til at drikke og vil ikke blive bedre, hvis opbevares i lang tid. Serveres mellem 12 ° C-16 º C.

Flere anmeldelser af Ferreira Dona Antonia Reserva

Anonym

Udgivet til15.51

5 /5

godt modtaget

Udgivet til19.59

5 /5

5

Udgivet til14.14

5 /5

meget god

Udgivet til13.07

4 /5

Ferreira Dona Antónia Tawny Reserve

Ferreira PORT DONA Antonia RESERVE TAWNY er en vin af havnen Ferreira Porto Dona Antónia har en rød stærk farve. Dens duft er intens og rig, med nuancer af meget moden frugt (blomme, alperce og kompot), og blomster, mere komplekse for noter af krydderier og tørrede frugter, der har fra udvikling i træ af eg. I munden er det en fyldig vin, med rig smag. Det har en fin, elegant afslutning af stor vedholdenhed.
Ferreira Porto Dona Antónia Reserva Tawny er meget alsidig Oporto, der kombinerer meget godt med et stort udvalg af oste og portugisiske klassiske desserter - af "Serra de Estrela» og Azeitão til slik æg og tærter, sandkage, slik med rosiner, kompot og frugter. Serveres let koldt, single er meget god, og det ledsager meget godt adskillige aperitiffer, indgange og salater.

Udgivet til11.41

4 /5

Porto Ferreira Dona Antonia Reserva

Gylden gul farve. Aroma meget intens, med bitre appelsinmarmelade noter, blomsteragtige noter, eksotisk træ og nødder, og let krydret karry og peber. Dens aldring i træ adler det, kompleksdannelse og give det den nødvendige rigdom. Ganen viser en god struktur, god balance mellem syrlighed og sødme af tørret frugt noter og en lang, delikat finish.

Udgivet til13.15

4 /5

Vin Porto Ferreira Dona Antonia - Berigede Vin 0,75 Lt / 25.4 Fl oz flaske er en befæstet Vin fremstillet i Portugal Douro.

Sammendrag af bedømmelser

(7 visninger)
 • 5 stjerner
  3
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.5/5

Baseret på 7 kommentarer »

bedste Sælgere Port