Fonseca Vintage 2007

Fonseca Porto (Port)

RP96WS94

694,20kr + 209,43kr Forsendelse (12 dage)

1.388,40kr GRATIS FRAGT ! (12 dage)

6.247,80kr GRATIS FRAGT ! (12 dage)

694,20kr/enhed

Forsendelse: Garrafeira Nacional (Portugal) Gratis Levering fra 1.170,00kr

kr Du vil modtage 1.19 point for hver, købt enhed

Vine hedvin Fonseca Vintage 2007 (694,20kr) er en Port fra vingården Fonseca Porto med tinta roriz fra 2007 og den har en alkohol prosent på 20. Drinks&Co brugere giver til Fonseca Vintage 2007 4 5 poeng og har, også, følgene vurderinger: robert parker-bedømmelse: 96 og wine spectator-bedømmelse: 94.

Teknisk fil · Fonseca Vintage

Vintype: Vin hedvin
Vintage: 2007 andre årgange
Betegnelse:Port (Porto & Douro,Portugal)
Kælder: Fonseca Porto
Volumen : 75cl
Score: RP96WS94
Vindruer : Tinta Roriz
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 20

Beskrivelse · Fonseca Porto

Fonseca Vintage 2007 (Tinta Roriz)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Fonseca Vintage 2007 har røde farver acaobados, god tæthed
 • Næse: Duftende aromaer af rose og tørrede frugter, mandler og valnødder.
 • Mund: Ganen er rig og lækker, med tykke fløjlsbløde tanniner og velintegreret smukt pakket ind i en saftig frugt marmelade og rige smag af sort chokolade.

DRUER: Touriga National, Touriga Franca, barok Ink, Tinta Roriz og Tinta Cao

VINGÅRD: Fonseca

Fonseca Porto

Fonseca Guimaraens, ofte kaldet Fonseca, er et af de største portvinhuse i Portugal. Manoel Pedro Gonçalves Guimaraens og hans bror João Gonçalves Salgueiro, etablerede virksomheden i 1822, da de overtog kontrollen over Fonseca og Monteiro Company fra Fonseca-familien ved køb af flertallet af...

Købe Vine Fonseca Porto:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Fonseca Vintage 2007

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Udgivet til04.49

4/5

Fonseca Porto Vintage 2007

Dyb inky rubin med en bred rød kant. Generøs og forførende næse associationer af solbær, kirsebær og malet kaffe. e fuld runde ganen er støttet af tyk godt integrerede tanniner og leverer en overflod af saftig chokolade og solbær smag, som dvæler i det lange fløjlsagtig _ nish. En vin balancerer mellem ungdom og modenhed.

Flere anmeldelser af Fonseca Vintage 2007

Birte Engstrøm

Udgivet til09.27

4 /5

SMAGSNOTER AF Fonseca Vintage 70cl 2007:
- Syn: intens rød farve
- Næse: aroma af nødder, moden frugt, vanilje
- Mund: generøs, sød

OPRINDELSESBETEGNELSE: Porto (Portugal)
GRAPE: Touriga Nacional, Tempranillo, Tinta Amarela, Tinta Barroca, Tinta Cao, Touriga Fransk

PARRING: desserter, snacks, nødder
TEMPERATUR: 18 °C
ALKOHOL: 20%
Portugal Vineyards

Udgivet til12.22

4 /5

Smagsnoter:
Impenenetrable inky sort farve med lilla højdepunkter. Som man kunne forvente af Fonseca, er næsen domineret af et massivt potent og koncentreret frugtighed, pakket med tæt solbær og brombær aromaer. Noter af kaffe og eksotisk træ og antydninger af vilde urter og pastiller. Ganen er rig og saftig, med tyk fløjlsagtig og vidunderligt godt integreret tanniner indhyllet i saftige jammy frugt og rige mørk chokolade smag.
- Winemaker David Guimaraens
- Vinfremstillingen: Rygraden i Fonseca vintage porte er de vine, der trækkes primært fra Fonseca tre quintas, alle beliggende i Cima Corgo: Quinta de Santo António, Quinta do Cruzeiro, og Quinta do Panascal. De fineste druer fra disse quintas producerer sine klassiske vintage porte. Druerne er fortsat trådt fods i stenen Lagares «af Cruzeiro og Panascal. Fonseca vintage porte er kendt for deres vellystig rige frugt, Mouthfilling tæthed, garvesyre struktur og greb «. De er vine af racen, balance og stor kompleksitet.
- Druesorter: gamle vinstokke.
- Mad Parring: Vintage Ports er ude efter måltid drikkevarer. Tag dem med ost som Stilton eller Gorgonzola. Men du kan også indarbejde dem i et måltid, der kombinerer for eksempel en steak au Poivre med en ung Vintage.
- Store og Serveres Tips: Skal åbnes to timer før servering og dekanteres. Serveres mellem 17º og 18 º C. Opbevar flasken på sin side, på et køligt, tørt og mørkt sted.
Garrafeira Nacional

Udgivet til13.07

4 /5

Fonseca Vintage 2007 er en uigennemtrængelig, rødlig portvin, med lilla reflekser. Næsen er domineret af meget koncentrerede og kraftfulde frugter noter, med dufte af ribs og brombær. Noter af kaffe og eksotisk træ med nuancer af mynte. I ganen er rig, fuld af fløjlsagtige tanniner, meget godt integreret og indpakket smager af saftige marmelade af frugt og sort chokolade. På trods af at være i stand til at alder i løbet af årtier, dens overstrømmende, typisk frugt af Fonseca, gør det fristende at drikke meget ung.

Sammendrag af bedømmelser

(5 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  5
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 5 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Fonseca Vintage 2017

Kai Sonne
Kai Sonne

4/5

SMAGSNOTATER:Syn: mørk rubinrød farve med lilla nuancer.Næse: Intens aroma, med søde noter af tørret rød frugt, røget egetræ, blommer, lakrids, læder, krydderier og en let røget.Mund: fint, kompleks, god syre, bløde tanniner på ganen og lette mørke bær smag noter.OPRINDELSESBETEGNELSE: Oporto (Porto og Douro, Portugal).VINGÅRD: Fonseca.GRAPE: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca og Malbec.LAGRING: Madura i mindst 24 måneder i tønder fransk og amerikansk eg, før de på flaske og raffineret i flasken.FREMSTILLING: Druerne håndplukkes, afstilket, klemmes traditionelt og udklækket i rustfri ståltanke, hvor alkoholgæring ved en kontrolleret temperatur på 26 ° C forekommer.PARRING: Ristede rødt kød, pasta, grøntsager, desserter og blå ost.Anbefalet temperaturområde SERVICE: 16-18 ° CALKOHOL: 20%

Bedømmelser af Fonseca Vintage 2016

Børge Høj
Børge Høj

4/5

Jeg købte det på vinbutik jeg altid gå til.
Attraktiv og intens farve. Sød, med noter som sød.

Bedømmelser af Fonseca Vintage 2008

Bjørno Klein
Bjørno Klein

4/5

Det er ikke let at finde i et supermarked.
Han havde en meget høj farve. Jeg forlod et par dage åbne og smagt sidste.

bedste Sælgere Port