Tendenser:

Port

Graham's Fine Ruby

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin hedvin
Betegnelse:Port (Porto & Douro, Portugal)
Kælder: Graham's
Volumen : 75cl
Vindruer : Port
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 19
Graham's producerer denne Graham's Fine Ruby (101,66kr), en vinehedvin med DO Port basert på port og med en grad på 19. Brugerne af Drinks&Co validerer Graham's Fine Ruby med 4 med 5 poeng.

Beskrivelse af Graham's Fine Ruby

Graham's Fine Ruby (Port)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Rubinrød.
 • Næse: Aromas af modne røde frugter og sort.
 • Mund: dominerer saftige aroma af sorte kirsebær, smag, især brombær og hindbær røde bær. Fremragende balance og en intens finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Port

VINGÅRD: Graham. Historien om to familier af tre århundreder. W & J Graham er næsten 200 år en selvstændig familie, som er kendt for at producere de bedste vine fra Porto siden. Virksomheden Graham har altid været en pioner. Graham var en af ​​de første portvin selskab, investeret i egne vinmarker i Douro-dalen Portugal 1890:e dag Grahams banebrydende nyskabelser i behandlingen af ​​teknikker til vin. Symington fem fætre har et fælles ansvar for alle aspekter af virksomheden og give personligt Graham vin bagefter. De har også bekymrede for generationer med havnen og Douro, hvis oprindelse går tilbage til midten af ​​det 17. århundrede.

GRAPE: gamle vinstokke.

ALDRING: The Fine Ruby er ung flaske, er det blevet lagret på egetræsfade i ca. to år.

VINPRODUCERING: Denne port er aftappet i flasker unge, for at bevare frugt fasthed, kendetegnende for Graham. Portvin fremstilles ved gæring af druemost (eller saft) med forsæt afbrydes ved tilsætning af en most naturligvis kaldet Aguardente henvises sædvanligvis som "brandy". Derfor er en stor del af de naturlige druesukker rester, hvilken port dets karakteristiske sødme og rigdom opnået.

PARRING: Ost og chokolade desserter.

TEMPERATUR: 12-16 ° C

ALCOHOL 19%

Se mere

Vingården

Graham's

Graham's

Graham har altid været en pioner. Graham's var en af ​​de første havnevirksomheder til at investere i sine egne vinmarker i Portugals Dourodal i 1890 og er nu på forkant med innovation i vinfremstillingsteknikker. I dag deler fem Symington-fætre ansvar for ethvert aspekt af virksomheden og personligt laver Grahams vine. De har også været involveret i Port og Douro i mange generationer med forfædre dateret tilbage til midten af ​​det 17. århundrede.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Graham's Fine Ruby

4

11 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  11
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Graham's Fine Ruby:Sats Graham's Fine Ruby:

4/5

Ellers er jeg tilfreds med din service!
Se mere,

Graham's Fine Ruby

4 /5

Ruby farve, fuld af røde og sorte frugter aroma. På ganen lækre varianter af sorte kirsebær. En fremragende balance og en intens finish.
Se mere
,

4 /5

Ruby farve, fuld af røde og sorte frugter aroma. På ganen lækre varianter af sorte kirsebær. En fremragende balance og en intens finish.
Se mere
,

4 /5

I lyset har en farve uploadet. Derefter smag var.
Højeste sød for at fejre min fødselsdag.
Jeg åbnede den med min bedste ven.
Se mere
,
Se mere

Andre produkter fra samme vingård