Graham's Fine Ruby

Graham's (Port)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

69,81kr + 31,20kr Forsendelse (5 - 10 dage)

69,81kr/enhed

Forsendelse: Portugal Vineyards (Portugal)

kr Du vil modtage 0.12 point for hver, købt enhed

Graham's producerer denne Graham's Fine Ruby (69,81kr), en vinehedvin med DO Port basert på port og med en grad på 19. Brugerne af Drinks&Co validerer Graham's Fine Ruby med 4 med 5 poeng.

Teknisk fil · Graham's Fine Ruby

Vintype: Vin hedvin
Betegnelse:Port (Porto & Douro,Portugal)
Kælder: Graham's
Volumen : 75cl
Vindruer : Port
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 19

Beskrivelse · Graham's

Graham's Fine Ruby (Port)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Rubinrød.
 • Næse: Aromas af modne røde frugter og sort.
 • Mund: dominerer saftige aroma af sorte kirsebær, smag, især brombær og hindbær røde bær. Fremragende balance og en intens finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Port

VINGÅRD: Graham. Historien om to familier af tre århundreder. W & J Graham er næsten 200 år en selvstændig familie, som er kendt for at producere de bedste vine fra Porto siden. Virksomheden Graham har altid været en pioner. Graham var en af ​​de første portvin selskab, investeret i egne vinmarker i Douro-dalen Portugal 1890:e dag Grahams banebrydende nyskabelser i behandlingen af ​​teknikker til vin. Symington fem fætre har et fælles ansvar for alle aspekter af virksomheden og give personligt Graham vin bagefter. De har også bekymrede for generationer med havnen og Douro, hvis oprindelse går tilbage til midten af ​​det 17. århundrede.

GRAPE: gamle vinstokke.

ALDRING: The Fine Ruby er ung flaske, er det blevet lagret på egetræsfade i ca. to år.

VINPRODUCERING: Denne port er aftappet i flasker unge, for at bevare frugt fasthed, kendetegnende for Graham. Portvin fremstilles ved gæring af druemost (eller saft) med forsæt afbrydes ved tilsætning af en most naturligvis kaldet Aguardente henvises sædvanligvis som "brandy". Derfor er en stor del af de naturlige druesukker rester, hvilken port dets karakteristiske sødme og rigdom opnået.

PARRING: Ost og chokolade desserter.

TEMPERATUR: 12-16 ° C

ALCOHOL 19%

Graham's

Graham har altid været en pioner. Graham's var en af ​​de første havnevirksomheder til at investere i sine egne vinmarker i Portugals Dourodal i 1890 og er nu på forkant med innovation i vinfremstillingsteknikker. I dag deler fem Symington-fætre ansvar for ethvert aspekt af virksomheden og...

Købe Vine Graham's:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Graham's Fine Ruby

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Udgivet til17.24

4/5

Graham's Fine Ruby

Ruby Ports beskrives ofte som 'hverdagens' drikke Havne, men som du ville forvente fra en producent med Graham omdømme, du får lidt mere: fuld, frisk og frugtagtig og i smagsprøver ofte præsterer bedre end nogle mindre Reserve Rubies.

Flere anmeldelser af Graham's Fine Ruby

Anonym

Udgivet til14.12

4 /5

Ruby farve, fuld af røde og sorte frugter aroma. På ganen lækre varianter af sorte kirsebær. En fremragende balance og en intens finish.
Anonym

Udgivet til12.17

4 /5

Ruby farve, fuld af røde og sorte frugter aroma. På ganen lækre varianter af sorte kirsebær. En fremragende balance og en intens finish.
Hkb-klinik Gmbh & Co. Klinik Rabenstein Kg Gmbh & Co Klinik Rabenstein Kg

Udgivet til07.52

4 /5

Ellers er jeg tilfreds med din service!

Sammendrag af bedømmelser

(10 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  10
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 10 kommentarer »

bedste Sælgere Port