Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2016

Niepoort (Port)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

765,57kr 566,67kr + 31,20kr Forsendelse (6 - 11 dage)

765,57kr 566,67kr/enhed

Spar 198,90kr! (-26%)

Forsendelse: Portugal Vineyards (Portugal)

kr Du vil modtage 0.97 point for hver, købt enhed

Niepoort producerer denne Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2016 (566,67kr), en vinehedvin med DO Port baseret på udvalgte tinta amarela, sousao, tinta roriz, tinta francisca, touriga nacional, touriga franca og tinto cão fra 2016 og med 20 alkohol. Brugerne af Drinks&Co validerer Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2016 med 4 med 5 poeng.

Teknisk fil · Niepoort Bioma Old Vines Vintage

Vintype: Vin hedvin
Vintage: 2016 andre årgange
Betegnelse:Port (Porto & Douro,Portugal)
Kælder: Niepoort
Volumen : 75cl
Vindruer : Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Francisca, Tinta Roriz, Sousao, Tinta Amarela
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 20

Beskrivelse · Niepoort

Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2016 (Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Francisca, Tinta Roriz, Sousao og Tinta Amarela)

Producent: Niepoort

OD: Port

Vindruer: Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Francisca, Tinta Roriz, Sousao og Tinta Amarela

Niepoort

Er en uundgåelig Niepoort vine i Portugal. Bedst kendt for sin havn vine fra flere år siden er også en stor brand af tør vin, rød og hvid, fra Douro-regionen. Niepoort er en uafhængig familievirksomhed i over 150 år. 5 generationer er gået siden grundlæggelsen i 1842. At ejer quintas og vinmarker...

Købe Vine Niepoort:

Flere anmeldelser af Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2016

Gertrud Malik

Udgivet til21.03

4 /5

Ved brylluppet af en ven.
Temmelig off farve. Jeg kunne ikke finde nogen særlig smag.
A 2016 går med spyd.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2013

Birte Engstrøm
Birte Engstrøm

4/5

Ikke kvadreret med mad. Jeg tog det med en særlig person.
Egen opacitet Niepoort. Niepoort Bioma Old Vines Vintage havde været dårligt holdt , fordi det sidste viste.

Bedømmelser af Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2009

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Smagsnoter:
Mørk rød udseende med en rød / lilla kant, på aroma antydninger af mørk chokolade sammen med ungdommelig mørke frugter og en vidunderlig frisk vinosity på ganen en fantastisk rustikke karakter og velintegreret mørke frugter - En fantastisk kamp af elegance og magt.
- Winemaker: Dirk Niepoort vinfremstilling: Ved at indføre en anden præmie Vintage Port til Niepoort portefølje, Bioma "Vinha Velha" giver os mulighed for at skabe eller genskabe, en stil Vintage Port, som ikke kun respekterer terroir, men også sender tankerne tilbage til en guldalder Port. I hjertet af begrebet Bioma "Vinha Velha", er en meget speciel vingård (Vinha da Pisca) i en meget speciel del af Douro. Bioma er en enkelt Vineyard Vintage Port, snarere end en enkelt Quinta. I mange år har denne vingård forudsat rygraden i Niepoort Vintage Ports, men siden 2005 har vi været i stand til at studere de kvaliteter af denne vingård nærmere, styre det på en organisk måde, og desuden, identificere bedre, en del af bemærkelsesværdige vine fremstillet her for at afsætte, da Bioma i 2009, 2008 og Pisca i 2007. "Vinha Velha" henviser til den ekstraordinære vinstokkenes alder på Vinha da Pisca, for det meste over 80 år. Vores hensigt med Bioma "Vinha Velha" er at tilbyde, i meget lille mængde en stil Vintage Port, som er mere beslægtet med de allerbedste engelsk-flaske Vintage Ports fra 1970 og før. Den ekstraordinære frugt kvalitet fra de gamle vinstokke af Pisca Vineyard synes at udtrykke sin følelse af sted ganske vidunderligt, når vi anvender logikken "ældre tider. Vinifikation: På vores Port
- Vinfremstillingen: Ved at indføre en anden præmie Vintage Port til Niepoort portefølje, Bioma "Vinha Velha" giver os mulighed for at skabe eller genskabe, en stil Vintage Port, som ikke kun respekterer terroir, men også sender tankerne tilbage til en guldalder Port. I hjertet af begrebet Bioma "Vinha Velha", er en meget speciel vingård (Vinha da Pisca) i en meget speciel del af Douro. Bioma er en enkelt Vineyard Vintage Port, snarere end en enkelt Quinta. I mange år har denne vingård forudsat rygraden i Niepoort Vintage Ports, men siden 2005 har vi været i stand til at studere de kvaliteter af denne vingård nærmere, styre det på en organisk måde, og desuden, identificere bedre, en del af bemærkelsesværdige vine fremstillet her for at afsætte, da Bioma i 2009, 2008 og Pisca i 2007. "Vinha Velha" henviser til den ekstraordinære vinstokkenes alder på Vinha da Pisca, for det meste over 80 år. Vores hensigt med Bioma "Vinha Velha" er at tilbyde, i meget lille mængde en stil Vintage Port, som er mere beslægtet med de allerbedste engelsk-flaske Vintage Ports fra 1970 og før. Den ekstraordinære frugt kvalitet fra de gamle vinstokke af Pisca Vineyard synes at udtrykke sin følelse af sted ganske vidunderligt, når vi anvender logikken "ældre tider. Vinifikation: På vores Port vinfremstilling facilitet, Vale de Mendiz, druerne til Bioma er trådt helt fods med 100% stængler. Efter befæstning med fine cognac, er havnen venstre for at bosætte sig i løbet af vinteren. Springtime ser overført til en meget cool del af vores vingård på Quinta de Nápoles og martret i rør vin (den klassiske 550 liters lodge rør). For den klassiske Niepoort Vintage, og de fleste andre vintage port, er vinene overføres til Vila Nova de Gaia, og alderen i store kar. Brug af Pipas i stedet for store kar blev inspireret i de "gamle dage", da vine blev sendt til England i rør. Desuden vi flaske Bioma "Vinha Velha" i det tredje år efter høsten, snarere end den anden. Dette resulterer, at vi tilbyder Bioma et år senere end den klassiske Vintage Port. I 2009 blev indflydelsen af ​​vejret præget af meget ringe nedbør i løbet af vækstsæsonen, og den ekstreme varme fra midten af ​​august og i det meste af høsten.
- Druesorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinto Cao, Tinta Francisca, Tinta Amarela, Sousão.
- Mad Parring: Perfekt med "Queijo da Serra", Stilton eller andre blåskimmeloste. Æg baserede desserter og "Pão de lo" (portugisisk svamp baseret kage).
- Store og Serveres Tips: Anbefales servering ved en temperatur på 16 til 18ºC

Bedømmelser af Niepoort Bioma Old Vines Vintage 2008

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

93 pts Wine Enthusiast - Brilliant mørk rød udseende med en raffineret, silkeagtig, vinøs aroma og afdæmpet frugt. Godt struktureret på ganen med vidunderlige elegance og finesse; medium søde med en langvarig finish.

bedste Sælgere Port