Tendenser:

Port

Offley Forrester Reserva

75cl Størrelse

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin hedvin
Betegnelse:Port (Porto & Douro, Portugal)
Kælder: Sogrape Vinhos
Volumen : 75cl
Vindruer : Tinta Amarela, Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinta Roriz
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 20
Sogrape Vinhos er udvikkleren af denne Offley Forrester Reserva (105,03kr), en vine hedvin med DO Port men udvalgte druer fra tinta roriz, tinta barroca, touriga franca, tinto cão og tinta amarela og med 20 grader alkohol. På Drinks&Co har brugerne værdsat Offley Forrester Reserva med en gennemsnitlig score på 4 over 5 poeng.

Beskrivelse for Offley Forrester Reserva

Offley Forrester Reserva (Tinta Amarela, Tinto Cão, Touriga Franca, Tinta Barroca og Tinta Roriz)

Smagsnoter:

 • Vis: Offley Forrester Reserva har en intens rubinrød farve
 • Næse: elegant aroma, domineret af modne røde frugter med nogle blomster og balsamico noter.
 • Mouth: I munden er en meget afbalanceret vin med god krop med kvalitet tanniner,

Druer: Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Amarela, Tinta Barroca, Tinto CAO

WINERY: Sogrape Vinhos

Se mere

Vingården

Sogrape Vinhos

Sogrape Vinhos

Sogrape Vinhos blev født af vilje og mod en gruppe af venner. I den vanskelige økonomiske og politiske miljø 1942, besluttede de at satse alt på visionære talenter én mand.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Offley Forrester Reserva

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Offley Forrester Reserva:Sats Offley Forrester Reserva:

4 /5

Smagsnoter:
Det har en intens rød rubin nuance og en elegant bouquet domineret af rødt moden frugt med nogle blomster og balsamisk noter. I munden er det en fint balanceret vin, med en god krop omslutter kvalitet tanniner samt en lang og harmonisk finish, der supplerer sin buket ideelt. Offley Porto Reserva er det ideelle valg for dem, der søger elegance og friskhed i en moden vin.
- Winemaker: Luís Sottomayor
- Vinfremstillingen: Det er produceret af den traditionelle Porto Wine metode. Hånd plukket druer undergår stilk-fjernelse og knusning før gæringen, under kontrolleret temperatur, med hud maceration for at udtrække de bedste komponenter. Tilsætning af vinalkohol på det ideelle tidspunkt sætter balancen mellem vinens krop og bouquet. Dette øjeblik er valgt af producenten efter streng kontrol af gæring temperaturer og tætheder, den senere afhængigt af druesort, modning fase og den endelige sødme påkrævet. Efter høsten, forbliver vine i Douro, indtil det følgende forår, når de er taget til VNGaia og indtast Offley s århundredgamle indgiver til aldring i egetræ træ fade, som krævet i Porto Wine traditionel aldring system. Gennem årene vine er omhyggeligt smagt og analyseret af ønologi team, der gør også alle nødvendige korrektioner og forbereder den endelige blanding så for at holde Offley Porto Reserva stil og karakter. De udvalgte vine er normalt mellem 3 og 5 år, hvilket giver en moden og intens vin med en gennemsnitlig alder på 4 år. Den endelige blanding filtreres og kold-stabiliseret før aftapningen.
- Druesorter: Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Amarela, Tinta Barroca, Tinto CAO.
- Mad Parring: Det er fremragende på sin egen og går også meget godt med flere typer ost og chokolade-rige desserter.
- Opbevar og tjene Tips: Flasken bør holdes oprejst, beskyttet mod lys og fugt, ved en konstant temperatur på 16 º C-18ºC. Det er klar til at drikke og kræver ikke dekantering. Serveres mellem 14ºC-16 º C.
Se mere
,

4 /5

Den Portvin Offley Forrester Reserva NV - Berigede Vin med 0. 75 Lt / 25 4 fl oz flaske er en hedvin lavet i Portugal Douro.
Se mere
,