Quinta de la Rosa LBV 2014

Quinta de la Rosa (Port)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

166,53kr + 31,20kr Forsendelse (5 - 10 dage)

166,53kr/enhed

Forsendelse: Portugal Vineyards (Portugal)

kr Du vil modtage 0.28 point for hver, købt enhed

Quinta de la Rosa udvikler denne Quinta de la Rosa LBV 2014 (166,53kr), en vine hedvin fra DO Port som indeholder et udvalg af tinta roriz, touriga nacional, touriga franca og sousao fra 2014 og med 20 grader alkohol. 4 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Quinta de la Rosa LBV 2014.

Teknisk fil · Quinta de la Rosa LBV

Vintype: Vin hedvin
Vintage: 2014 andre årgange
Betegnelse:Port (Porto & Douro,Portugal)
Kælder: Quinta de la Rosa
Volumen : 75cl
Vindruer : Sousao, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 20

Beskrivelse · Quinta de la Rosa

Quinta de la Rosa LBV 2014 (Sousao, Touriga Franca, Touriga Nacional og Tinta Roriz)

Producent: Quinta de la Rosa

OD: Port

Vindruer: Sousao, Touriga Franca, Touriga Nacional og Tinta Roriz

Quinta de la Rosa

Quinta de la Rosa, som ligger 1 km fra landsbyen Pinhão, er en arbejdende vingård og vingård og giver gæsterne mulighed for at nyde den afslappende atmosfære i Quinta, vandre ind i landsbyen eller besøge længere væk med bil eller tog. Gæster har boet på Quinta i over tyve år, og i 2012 fandt der...

Købe Vine Quinta de la Rosa:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Quinta de la Rosa LBV 2014

Udgivet til12.19

4/5

Quinta de la Rosa LBV 2014

Som med vores vine, vi søger efter harmoni og balance fra vores vinmarker og vi forsøger at gøre det muligt for druerne at udtrykke sig på flasken. La Rosa stil er at gøre veldefinerede vine uden for meget udvinding og tannin. Meget frisk, ung og levende frugt. En smuk havn, fuld af runde, bløde smag, men med en optimal konstruktion, der sikrer denne LBV spænding og elegance. Havnen giver enorme glæde til omgående at drikke.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Quinta de la Rosa LBV 2013

Sven Aune
Sven Aune

4/5

Direkte på vingården jeg købte kasser.
Flot farve. Jeg har bemærket det i live og frisk.
Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

90 pts Wine Enthusiast - 2008 LBV har meget livlig, komplekse aromaer med en moden, sort blomme, krydret, urte finish. Det har god koncentration uden at være for fyldig og friske tanniner giver porten længde og dybde. Takket være det år, og gode syrer, er to modsatrettede varianter af modenhed og koncentration velintegreret med friskhed og balance.

Bedømmelser af Quinta de la Rosa LBV 2012

Lord Wine
Lord Wine

4/5

At drikke nu eller op til 3 år efter aftapning. Kvalitet vin. filtreres og derfor ikke er omfattet skabe depositum. Harmonerer smukt med chokolade. ren eller i desserter. og ost. Det er lækkert solo. meget elegant og aristokratisk næse, som bringer aroma af kirsebær cognac. zistrose og krydderier. Meget silkeagtig i munden. hvor den sorte frugt vises pakket ind i mørk chokolade smag. Meget rig med silkebløde tanniner, der giver det fremragende struktur. I denne LBV alle dets komponenter er i fremragende balance. dens sødme og generøsitet opvejes af sin friske frugt og fine tanniner. Quinta da portvine de la Rosa følge den traditionelle stil: Fermenteret med fod trampede i granit møller og lagres i tanke og fade (egetræsfade af 550 liter) meget gammelt træ. Som med Douro DOC Douro dette hus. Vi søger harmoni og balance i vores druer i vingården. så de kan udtrykke sig frit i flasken. I 2012 vinteren og foråret var ekstremt tørre. som var blevet aflivet ved ikke genoprette vandstand. Produktionen var. i første omgang. meget lav. med en meget uregelmæssig blomstring. ledsaget af dårligt vejr. Det regnede lidt i slutningen af ​​foråret. men stort set ingen ned i sommermånederne (virtuelt. fordi vi havde nogle tordenvejr og nogle dage med lavt atmosfærisk tryk). Manglen på vand har betydet, at druerne forblive lille og fokuserede mere langsom til at modnes. Høsten begyndte senere end normalt - den 16. september - og det blev gjort gradvist. På Quinta de la Rosa praktiseres bæredygtigt landbrug. certificeret af SATIVA advid og enheder. Vinene indeholder ikke. De blev ikke fremstillet af. og omfatter ikke stoffer, der stammer fra genetisk modificerede organismer. De bruger ikke nogen produkter fra dyr. Quinta LBV af de la Rosa er modnet i tønder i 4-6 år.

bedste Sælgere Port