• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Basket

Quinta do Portal Single Estate Vintage 2008

Quinta Do Portal (Port)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

370,11kr 321,75kr + 31,20kr Forsendelse (6 - 11 dage)

370,11kr 321,75kr/enhed

Spar 48,36kr! (-13%)

Forsendelse: Portugal Vineyards (Portugal)

kr Du vil modtage 0.55 point for hver, købt enhed

Quinta do Portal Single Estate Vintage 2008 (321,75kr) fremstillet ved Quinta Do Portal, det er en vine hedvin af DOPort baseret på tinta roriz, touriga nacional, tinta barroca og touriga franca klynger fra 2008 og med 20 alkohol gradering. Brugerne af Drinks&Co validerer Quinta do Portal Single Estate Vintage 2008 med 4 med mere end 5 poeng.

Teknisk fil · Quinta do Portal Single Estate Vintage

Vintype: Vin hedvin
Vintage: 2008 andre årgange
2009, 2006 og 2005
Betegnelse:Port (Porto & Douro,Portugal)
Kælder: Quinta Do Portal
Volumen : 75cl
Vindruer : Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 20

Beskrivelse · Quinta Do Portal

Quinta do Portal Single Estate Vintage 2008 (Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional og Tinta Roriz)

SMAGSNOTER AF Quinta do Portal Single Estate Vintage 2008:

  • Syn: mørk lilla og god intensitet.
  • Næse: noter af blomme, sort figen, i en ren og ren profil.
  • Mund: velintegrerede silkeblød chokolade smag alkohol. Syreindhold, sukker og alkohol i harmoni, stort potentiale.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Porto.

VINGÅRD: Quinta Do Portal

GRAPE: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Barroca.

PARRING: ost som Stilton eller Gorgonzola, men også med et måltid.

TEMPERATUR: 17-18ºC

ALKOHOL: 20%

Quinta Do Portal

Købe Vine Quinta Do Portal:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Quinta do Portal Single Estate Vintage 2008

Portugal Vineyards

Udgivet til12.22

4/5

Quinta do Portal Single Estate Vintage 2008

Smagsnoter:
Meget mørk lilla, med god intensitet. Noter af blomme og sort figen, i en ren og ren profil. Alkoholen er godt integreret, silkeblød og nogle chokolade smag, der er typisk fra gamle pakker. Surhedsgraden, sukker og alkohol er i harmoni, afslører potentialet i denne vin.
- Winemaker: Paulo Coutinho
- Vinfremstillingen: Gæring i tanke "Lagar". Fermentering med udblødning fods på aprox. 28-30ºC. Aldring for et år i gamle fade
- Druesorter: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Barroca.
- Mad Parring: Vintage Ports er ude efter måltid drikkevarer. Tag dem med ost som Stilton eller Gorgonzola. Men du kan også indarbejde dem i et måltid, der kombinerer for eksempel en steak au Poivre med en ung Vintage.
- Store og Serveres Tips: Skal åbnes to timer før servering og dekanteres. Serveres mellem 17º og 18 º C. Opbevar flasken på sin side, på et køligt, tørt og mørkt sted.

Flere anmeldelser af Quinta do Portal Single Estate Vintage 2008

Ingeborg Kaas

Udgivet til22.03

4 /5

Portal Single Quinta Vintage 2008

Jeg drak det med min bedste ven.
Flot farve. Det er , hvad der kaldes en kødfuld vin.
Vi indgået et samarbejde med desserter.

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    2
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Quinta do Portal Single Estate Vintage 2009

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Smagsnoter:
Med en meget mørk lilla farve, denne vin viser en utrolig fuit intensitet. Det minder os aromaer fra "Lagar", fra høsten. Noter af blomme, sort figen og marmelade. Starter meget silkeagtig på ganen, men det udvikler en utrolig kraftfuld struktur og fornemmelser. På eftersmag nogle chokolade smag giver mere entusiasme til denne utrolige vin.
- Winemaker: Paulo Coutinho
- Vinfremstillingen: Gæring i tanke "Lagar". Fermentering med udblødning fods på aprox. 28-30ºC. Aldring for et år i gamle fade
- Druesorter: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca.
- Mad Parring: Vintage Ports er ude efter måltid drikkevarer. Tag dem med ost som Stilton eller Gorgonzola. Men du kan også indarbejde dem i et måltid, der kombinerer for eksempel en steak au Poivre med en ung Vintage.
- Store og Serveres Tips: Skal åbnes to timer før servering og dekanteres. Serveres mellem 17º og 18 º C. Opbevar flasken på sin side, på et køligt, tørt og mørkt sted.

Bedømmelser af Quinta do Portal Single Estate Vintage 2006

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Smagsnoter:
Med en tæt og livlig farve, er meget rig aromatisk viser modne røde frugter. Den har en fin syre og garvesyre er ganske glat, men stadig til stede give et signal, at vinen stadig behov for nogle flaske aldring. Men med nogle kreativitet kan vi også tage en masse glæde af denne vin fra nu.
- Winemaker: Paulo Coutinho
- Vinfremstillingen: Gæring i tanke "Lagar". Fermentering med udblødning fods på aprox. 28-30ºC. Aldring for et år i gamle fade
- Druesorter: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca.
- Mad Parring: Vintage Ports er ude efter måltid drikkevarer. Tag dem med ost som Stilton eller Gorgonzola. Men du kan også indarbejde dem i et måltid, der kombinerer for eksempel en steak au Poivre med en ung Vintage.
- Store og Serveres Tips: Skal åbnes to timer før servering og dekanteres. Serveres mellem 17º og 18 º C. Opbevar flasken på sin side, på et køligt, tørt og mørkt sted.

Bedømmelser af Quinta do Portal Single Estate Vintage 2005

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Smagsnoter:
Vinen er kraftfuld, men meget behageligt fra unge, med masser af koncentreret frugt.
- Winemaker: Paulo Coutinho
- Vinfremstillingen: Gæring i tanke "Lagar". Fermentering med udblødning fods på aprox. 28-30ºC. Aldring for et år i gamle fade
- Druesorter: Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca.
- Mad Parring: Vintage Ports er ude efter måltid drikkevarer. Tag dem med ost som Stilton eller Gorgonzola. Men du kan også indarbejde dem i et måltid, der kombinerer for eksempel en steak au Poivre med en ung Vintage.
- Store og Serveres Tips: Skal åbnes to timer før servering og dekanteres. Serveres mellem 17º og 18 º C. Opbevar flasken på sin side, på et køligt, tørt og mørkt sted.

bedste Sælgere Port