Tendenser:

Port

Ramos Pinto Lágrima das Damas

75cl

105,58kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin hedvin
Betegnelse:Port (Porto & Douro, Portugal)
Kælder: Ramos Pinto
Volumen : 75cl
Vindruer : Arinto, Rabigato
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 19
Ramos Pinto Lágrima das Damas : En vine hedvin med DO Port fra vingården Ramos Pinto basert på rabigato og arinto klynger og det har en alkohol grad på 19. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Ramos Pinto Lágrima das Damas i Drinks&Co.

Fremstilling for Ramos Pinto Lágrima das Damas

Ramos Pinto Lágrima das Damas (Arinto og Rabigato)

Producent: Ramos Pinto

OD: Port

Vindruer: Arinto og Rabigato

Se mere

Vingården

Ramos Pinto

Ramos Pinto

Grundlagt af Adriano Ramos Pinto i 1880, Casa Ramos Pinto blev hurtigt bemærket på det tidspunkt, for sin innovative og foretagsomme strategi. Forbundet med kvalitet vin på flasker, det begyndte at operere på det brasilianske marked i det tidlige 20. århundrede og blev hurtigt ansvarlig for halvdelen af ​​den vin, der eksporteres til Sydamerika, mens det stadig var erobre generationer af loyale kunder i Portugal og Europa. Disse var de naturlige resultater af en fremadrettet tænkning strategi baseret på modernisering af udvælgelse, dosering og aldrende kredsløb, den kontinuerlige vin forskning og den særlige pleje, som Adriano Ramos Pinto afsat til emballage og markedsføring af sine vine.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Ramos Pinto Lágrima das Damas

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Ramos Pinto Lágrima das Damas:Sats Ramos Pinto Lágrima das Damas:

4 /5

Lys grøn citron farve, med voluminøse, tætte tårer. Friske og levende aromaer af citron, grapefrugt og æble. En tropisk side af ananas og litchi, noter af roser. Meget voluminøse og silkeagtig i munden. Sweetness godt afbalanceret en upåklagelig friskhed af hvide druer af højde af Upper Douro. Frisk, blød og harmonisk finish.
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård