Vine Real Companhia Velha Quinta das Carvalhas Vintage
Port
Port
4 /5
“SMAGSNOTATER:Syn: Det viser en intens lilla farve.Næse: Afslører en storslået buket med blomster nuancer og Cistus, typisk af gården.Boca: Mens der i ganen afslører en fast, stærk struktur og mineral med high definition. Fuld og kompleks krop, med bløde tanniner og en langvarig finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: Porto, Portugal.VINGÃ…RD: Rigtige Companhia Velha.GRAPE: Tinta Barroca, Tinta Cao, Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz.LAGRING: Denne vin er modnet i egetræsfade helbredes i to år.VINPRODUCERING: Høsten er manuel. I vingården, bliver druerne udsættes for presningen gamle traditionelle granit møller. Efter standsning af fermenteringen ved tilsætning af vin brandy, vin lagres på eg kar i to år.PARRING: Denne vin er speciel følgesvend af rødt kød, enten til avl eller jagt. Dette kan nydes sammen med blå ost bakker og endda spises med søde snacks med mørk chokolade.Anbefalet temperaturområde SERVICE: 14 ° CALKOHOL: 20%”
4 /5
“SMAGSNOTATER:Syn: Det viser en intens lilla farve.Næse: Afslører en storslået buket med blomster nuancer og Cistus, typisk af gården.Boca: Mens der i ganen afslører en fast, stærk struktur og mineral med high definition. Fuld og kompleks krop, med bløde tanniner og en langvarig finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: Porto, Portugal.VINGÃ…RD: Rigtige Companhia Velha.GRAPE: Tinta Barroca, Tinta Cao, Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz.LAGRING: Denne vin er modnet i egetræsfade helbredes i to år.VINPRODUCERING: Høsten er manuel. I vingården, bliver druerne udsættes for presningen gamle traditionelle granit møller. Efter standsning af fermenteringen ved tilsætning af vin brandy, vin lagres på eg kar i to år.PARRING: Denne vin er speciel følgesvend af rødt kød, enten til avl eller jagt. Dette kan nydes sammen med blå ost bakker og endda spises med søde snacks med mørk chokolade.Anbefalet temperaturområde SERVICE: 14 ° CALKOHOL: 20%”
4 /5
“SMAGSNOTATER:Syn: Det viser en intens lilla farve.Næse: Afslører en storslået buket med blomster nuancer og Cistus, typisk af gården.Boca: Mens der i ganen afslører en fast, stærk struktur og mineral med high definition. Fuld og kompleks krop, med bløde tanniner og en langvarig finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: Porto, Portugal.VINGÃ…RD: Rigtige Companhia Velha.GRAPE: Tinta Barroca, Tinta Cao, Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz.LAGRING: Denne vin er modnet i egetræsfade helbredes i to år.VINPRODUCERING: Høsten er manuel. I vingården, bliver druerne udsættes for presningen gamle traditionelle granit møller. Efter standsning af fermenteringen ved tilsætning af vin brandy, vin lagres på eg kar i to år.PARRING: Denne vin er speciel følgesvend af rødt kød, enten til avl eller jagt. Dette kan nydes sammen med blå ost bakker og endda spises med søde snacks med mørk chokolade.Anbefalet temperaturområde SERVICE: 14 ° CALKOHOL: 20%”
4 /5
“SMAGSNOTATER:Syn: Det viser en intens lilla farve.Næse: Afslører en storslået buket med blomster nuancer og Cistus, typisk af gården.Boca: Mens der i ganen afslører en fast, stærk struktur og mineral med high definition. Fuld og kompleks krop, med bløde tanniner og en langvarig finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: Porto, Portugal.VINGÃ…RD: Rigtige Companhia Velha.GRAPE: Tinta Barroca, Tinta Cao, Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz.LAGRING: Denne vin er modnet i egetræsfade helbredes i to år.VINPRODUCERING: Høsten er manuel. I vingården, bliver druerne udsættes for presningen gamle traditionelle granit møller. Efter standsning af fermenteringen ved tilsætning af vin brandy, vin lagres på eg kar i to år.PARRING: Denne vin er speciel følgesvend af rødt kød, enten til avl eller jagt. Dette kan nydes sammen med blå ost bakker og endda spises med søde snacks med mørk chokolade.Anbefalet temperaturområde SERVICE: 14 ° CALKOHOL: 20%”
4 /5
“SMAGSNOTATER:Syn: Det viser en intens lilla farve.Næse: Afslører en storslået buket med blomster nuancer og Cistus, typisk af gården.Boca: Mens der i ganen afslører en fast, stærk struktur og mineral med high definition. Fuld og kompleks krop, med bløde tanniner og en langvarig finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: Porto, Portugal.VINGÃ…RD: Rigtige Companhia Velha.GRAPE: Tinta Barroca, Tinta Cao, Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz.LAGRING: Denne vin er modnet i egetræsfade helbredes i to år.VINPRODUCERING: Høsten er manuel. I vingården, bliver druerne udsættes for presningen gamle traditionelle granit møller. Efter standsning af fermenteringen ved tilsætning af vin brandy, vin lagres på eg kar i to år.PARRING: Denne vin er speciel følgesvend af rødt kød, enten til avl eller jagt. Dette kan nydes sammen med blå ost bakker og endda spises med søde snacks med mørk chokolade.Anbefalet temperaturområde SERVICE: 14 ° CALKOHOL: 20%”
4 /5
“SMAGSNOTATER:Syn: Det viser en intens lilla farve.Næse: Afslører en storslået buket med blomster nuancer og Cistus, typisk af gården.Boca: Mens der i ganen afslører en fast, stærk struktur og mineral med high definition. Fuld og kompleks krop, med bløde tanniner og en langvarig finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: Porto, Portugal.VINGÃ…RD: Rigtige Companhia Velha.GRAPE: Tinta Barroca, Tinta Cao, Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz.LAGRING: Denne vin er modnet i egetræsfade helbredes i to år.VINPRODUCERING: Høsten er manuel. I vingården, bliver druerne udsættes for presningen gamle traditionelle granit møller. Efter standsning af fermenteringen ved tilsætning af vin brandy, vin lagres på eg kar i to år.PARRING: Denne vin er speciel følgesvend af rødt kød, enten til avl eller jagt. Dette kan nydes sammen med blå ost bakker og endda spises med søde snacks med mørk chokolade.Anbefalet temperaturområde SERVICE: 14 ° CALKOHOL: 20%”
Drinks&Co i sociale netværk
Drinks&Co International
Populære regioner og vingårde
Information
Alkoholmisbrug er farligt. Forbrug skal ske med måde.
Drinks&Co © 2019 - Vilkår og betingelser - Privatliv & Cookies