Tendenser:

Port

Taylor's LBV Magnum 2014

Magnum

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin hedvin
Vintage: 2014 andre årgange
Betegnelse:Port (Porto & Douro, Portugal)
Kælder: Taylor's
Volumen : 150cl Andre alkoholprocenter
75cl og 375ml
Vindruer : Tinto Cão, Tinta Barroca, Touriga Francesa, Touriga Nacional, Tinta Francisca, Tinta Roriz, Tinta Çao
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 20
Taylor's har udviklet denne Taylor's LBV Magnum 2014 (2.651,73kr), en vine hedvin af Port med et udvalg af tinta çao, tinta roriz, tinta francisca, touriga nacional, touriga francesa, tinta barroca og tinto cão fra 2014 og hvis alkohol prosenten er på 20. Drinks&Co brugere giver til Taylor's LBV Magnum 2014 4 5 poeng.

Beskrivelse af Taylor's LBV Magnum 2014

Taylor's LBV Magnum 2014 (Tinto Cão, Tinta Barroca, Touriga Francesa, Touriga Nacional, Tinta Francisca, Tinta Roriz og Tinta Çao)

Producent: Taylor's

OD: Port

Vindruer: Tinto Cão, Tinta Barroca, Touriga Francesa, Touriga Nacional, Tinta Francisca, Tinta Roriz og Tinta Çao

Se mere

Bedømmelser af Taylor's LBV Magnum 2014

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Taylor's LBV Magnum 2014:Sats Taylor's LBV Magnum 2014:

4 /5

Vivid rubin farvet kant rundt om en dyb lilla sort center. På næsen, det første indtryk er af Brambly skov bær og rige, jammy aroma af solbær. Omkring denne tæt kerne af moden mørk bær frugt er grønne dufte af mynte og vilde urter, en subtil krydret og flygtige cedary noter af cigarkasse. Ganen understøttes af fast, lineære tanniner og løftet af en livlig surhed. Tykke, saftig Cassis varianter blander sig med hindbær og abrikos og gennemføre i meget lang eftersmag. En arketypiske TaylorÕs Late Bottled Vintage, elegant og behersket, med stor kvalitet og renhed af frugt.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Taylor's LBV Magnum 20141983

4/5

For mange, Taylors er den arketypiske Port huset og dets vine kvintessensen Ports. Etableret over tre århundreder siden i 1692, Taylors er en af ​​de ældste af de stiftende Port huse. Det er dedikeret udelukkende til produktion af portvin og især dens fineste stilarter. Som en uafhængig virksomhed, hvis succes er uadskillelig fra den for Douro-dalen, Taylor fortsat forpligtet til at beskytte denne smukke region ved at praktisere vinavl, som er økonomisk og miljømæssigt bæredygtig. Fremtiden for Douro-dalen og dens unikke miljø er også fremtiden for Port, en af ​​verdens store klassiske vine og en uerstattelig del af den menneskelige arv.
Se mere

Andre produkter fra samme vingård