Taylor's Vintage 2003

Taylor's (Port)

WS94

694,20kr + 146,25kr Forsendelse (12 dage)

1.388,40kr GRATIS FRAGT ! (12 dage)

7.636,20kr GRATIS FRAGT ! (12 dage)

694,20kr/enhed

Forsendelse: Garrafeira Nacional (Portugal) Gratis Levering fra 1.170,00kr

kr Du vil modtage 1.19 point for hver, købt enhed

Taylor's Vintage 2003 (694,20kr) kommer det fra håndet til Taylor's. Det er en vine hedvin af Port med de bedste klynger af touriga, touriga francesa, tinta barroca og port fra 2003 og hvis alkohol prosenten er på 20. Denne Taylor's Vintage 2003 er en vine perfect å drikke med blåskimmelost og ost. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Taylor's Vintage 2003 i Drinks&Co og har med wine spectator-bedømmelse: 94.

Teknisk fil · Taylor's Vintage

Vintype: Vin hedvin
Vintage: 2003 andre årgange
Betegnelse:Port (Porto & Douro,Portugal)
Kælder: Taylor's
Volumen : 75cl
Score: WS94
Vindruer : Port, Tinta Barroca, Touriga Francesa, Touriga
Parring : Forretter / Appetizersostblåskimmelost
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 20

Beskrivelse · Taylor's

Taylor's Vintage 2003 (Port, Tinta Barroca, Touriga Francesa og Touriga)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Taylors Vintage 2003 lilla farves sort med smal magenta blæk kant.
 • Næse: en klassisk Taylor med eksotiske aromaer af violet og gumcistus sæt mod en uigennemtrængelig baggrund af intens mørk bær frugt næse.
 • Boca viser en elegant og saftig gane, viser en stram vævning energisk og fuld garvesyre auvados koncentrerer smag intensiveres med den tilsyneladende endeløse finish. Ligesom mange andre store Taylor vintage denne vin er en arketype af den energi-og elegance

ALKOHOL: 20,5%

VINGÅRD: Taylor Fladgate og Yeatman

DRUER: Tinta Roriz, Touriga Francesca, Touriga Nacional

Taylor's

Købe Vine Taylor's:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Taylor's Vintage 2003

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Udgivet til04.49

4/5

Taylor's Vintage 2003

Intens rubinrød farve, nu lige begyndt at åbne sig. Rich, komplet, flerdimensionel næse, viser elementer af både ungdom og modenhed. Aroma af moden bær frugt, lakrids og karamel med duftende violette noter. Ganen er nu helt glat og rund med fløjlsbløde velintegreret tanniner og masser af rige figgy frugt smag. Varm blød overflade fuld af rige jammy frugt.

Flere anmeldelser af Taylor's Vintage 2003

Wijnhius Heemstede

Udgivet til04.24

4 /5

- fra 2003 Vintage Port er en absolut blockbuster, som ifølge Robert Parker, "vil stolt skulder ved skulder med de fineste nogensinde er lavet af Taylors."
Wine House Portugal

Udgivet til11.10

4 /5

Taylors er en af ​​de ældste af de stiftende Port huse. Den er dedikeret udelukkende til produktion af portvin siden 1692
Portugal Vineyards

Udgivet til12.22

4 /5

Taylors Vintage 2003

Smagsnoter:
Inky lilla sort med smalle magenta fælgen. Classic Taylor næse, med eksotiske dufte af violet og gumcistus sæt mod en uigennemtrængelig baggrund med intens mørk bær frugt. 2003 Vintage Port viser en stilfuld og saftig ganen, viser en stram struktur i senede tanniner og pakket med koncentrerede Grapey smag, som intensivere gennem den tilsyneladende endeløse finish. Ligesom mange andre store Taylor vintage denne vin er en arketype af behersket magt, sin elegance og avl skjule massive indre styrke og udholdenhed.
- Winemaker David Guimaraens
- Vinfremstillingen: Taylors Vintage Port er en af ​​verdens store ikoniske vine. Made kun i de meget fineste år - kendt som erklæret 'årgange - Vintage Ports blandes fra de bedste råvarer af virksomhedens egne godser af Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og for nylig, Quinta do Junco. Efter hver høst, vinsmagning panelet udvælger de fineste Port vine fra de tre egenskaber, og disse er derefter overladt til alder for to vintre i egetræ kar. I deres andet forår, er de smagte igen. Hvis de vurderes at være af exceptionel kvalitet, er Port vine fra de tre godser blandet sammen, Vargellas bringe struktur, elegance og kompleksitet til vinen og Terra Feita og Junco krop, dybde og kraftfuld, koncentreret frugt. På dette stadium skal det afgøres, om en Vintage Port erklæres «. For en erklæring, der skal foretages, skal Vintage Port blanding være af fremragende kvalitet: barsk i sin ungdom, med enorm dybde af smag og massiv struktur, i stand til at udvikle sig i løbet af årene, eller årtier ind i det indbegrebet af stor havn, en moden Taylors Vintage . Historisk Taylors har kun erklæret omkring tre Vintage år pr årti. Taylors Vintage Ports er kendt for deres massive struktur og aromatiske magt, hærdet ved en karakteristisk underdrivelse og tilbageholdenhed. Det ultimative samler-Port vine, vil Vintage Ports alder i årtier i kælderen, langsomt udvikle elegance og harmoni, som er kendetegnende for en moden Taylors Vintage Port.
- Druesorter: gamle vinstokke.
- Mad Parring: Vintage Ports er ude efter måltid drikkevarer. Tag dem med ost som Stilton eller Gorgonzola. Men du kan også indarbejde dem i et måltid, der kombinerer for eksempel en steak au Poivre med en ung Vintage.
- Store og Serveres Tips: Skal åbnes to timer før servering og dekanteres. Serveres mellem 17º og 18 º C. Opbevar flasken på sin side, på et køligt, tørt og mørkt sted.

Sammendrag af bedømmelser

(8 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  8
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 8 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Taylor's Vintage 2000

Gemma Urgell
Gemma Urgell

4/5

El Oporto, uno de los grandes vinos históricos del mundo
En af de klassiske vine fra Porto og ligesom dem alle, skal forvente at nå en vis modenhed i flasken, og er decantarlos tilrådeligt. Vin meget kompleks, og mange-sidet, der fortjener at nyde stille og roligt og uden fart. Marida med blå ost, men perfekt kan tages alene.

Bedømmelser af Taylor's Vintage 2016

Marcus Udsen
Marcus Udsen

4/5

Det er en hedvin Jeg kan lide at drikke, når jeg er alene.
Farve intens, karakteristisk for Taylor's Vintage. Lige smagt ligesom vin.
Højeste hedvin for at fejre min fødselsdag.

Bedømmelser af Taylor's Vintage 2012

Asger Bækgaard
Asger Bækgaard

4/5

Taylor's Port Taylor Vintage 2012
Intens syn. A Douro fine syreindhold.
Vi beder samtidig venter vores fødevarer , med appetitvækkere.
Det åbnede i en relateret handling med vin.

bedste Sælgere Port