Tendenser:

Port

Vieira de Sousa Vintage 2017

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin hedvin
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:Port (Porto & Douro, Portugal)
Kælder: Vieira de Sousa
Volumen : 75cl
Vindruer : Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 20
Vieira de Sousa producerer Vieira de Sousa Vintage 2017 (443,84kr), en vine hedvin af DO Port med udvalgte klynger af tinta roriz, touriga nacional, touriga franca og tinto cão fra 2017 og med en alkohol graduering på 20. Ifølge Drinks&Co brugere, er en fortjener den en validering på 4 5 poeng.

Beskrivelse af Vieira de Sousa Vintage 2017

Vieira de Sousa Vintage 2017 (Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional og Tinta Roriz)

Producent: Vieira de Sousa

OD: Port

Vindruer: Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional og Tinta Roriz

Se mere

Vingården

Vieira de Sousa

Vieira de Sousa

PORTVINEN ER ET LANGT TRADITION I VIEIRA DE SOUSA FAMILIEN. ALLE VÅRE PORTVINER VAR PRODUKTERET I VORES KVINDER MED VORES GRAV, DER ER GJORT I VORES VINERIER TIL DECADER, TIL DE GØRE DET PERFEKTE MOMENT FOR BOTTLING.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Vieira de Sousa Vintage 2017

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Vieira de Sousa Vintage 2017:Sats Vieira de Sousa Vintage 2017:

4 /5

Vieira de Sousa Vintage Port 2017 er en fin fin portvin fra Douro fra den gamle familie vingård af familien Borges fra Douro. fine fine portvin fra Douro fra den gamle familie vingård af BorgesLuisa Borges familie viser på Family Vineyard deres færdigheder og har også meget meget gode betingelser: bedste steder med gamle vinmarker og den jordiske stil! Her vil vi se endnu mere fantastisk! Roy Hersh s voill ros for Luisa og dine porte!
Se mere
,

4 /5

98 pts Robert Parker - En vintage med en intens farve og blæk med noter af moden frugt og en optimal surhed og friskhed. Tanniner intense men elegant, denne balance friskheden af ​​munden. Næsen åbner gradvist, viser det sæt af vegetabilske dufte, urter.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Vieira de Sousa Vintage 201720152011

4/5

En vintage med en intens farve og blæk med noter af moden frugt og en optimal surhed og friskhed. Tanniner intense men elegant, denne balance friskheden af ​​munden. Næsen åbner gradvist, viser det sæt af vegetabilske dufte, urter.
Se mere

4/5

Smagsnoter:
Kompakt, elegant og koncentreret. Med en intens sort blæk farve og en næse fuld af mørke brombær og solbær frugt. Gradvist åbner til en fuld næse af plantestoffer og krydrede noter.
- Winemaker: Luisa Borges
- Vinfremstillingen: Druerne kommer fra en enkelt vingård, blev de fermenteret med foden trådte i Lagares. Efter befæstning med drue brandy, vin lagres i inox tanke. I 2013 aftappet vi denne fantastiske vin.
- Druesorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cao, Tinta Roriz.
- Mad Parring: Vintage Ports er ude efter måltid drikkevarer. Tag dem med ost som Stilton eller Gorgonzola. Men du kan også indarbejde dem i et måltid, der kombinerer for eksempel en steak au Poivre med en ung Vintage.
- Store og Serveres Tips: Skal åbnes to timer før servering og dekanteres. Serveres mellem 17º og 18 º C. Opbevar flasken på sin side, på et køligt, tørt og mørkt sted.
Se mere