Merum Priorati Desti 2016

Maius Doq Priorat (Priorat)

RP95

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

216,84kr + 38,61kr Forsendelse (3 - 5 dage)

216,84kr/enhed

Forsendelse: Quierovinos (Spain)

kr Du vil modtage 0.37 point for hver, købt enhed

Maius Doq Priorat producerer denne Merum Priorati Desti 2016 (216,84kr), en vinerød af DO Priorat med de bedste klynger af syrah, garnacha, carignan og cabernet sauvignon fra 2016. Brugerne af Drinks&Co validerer Merum Priorati Desti 2016 med 4 med mere end 5 poeng og har, også, robert parker-bedømmelse: 95.

Teknisk fil · Merum Priorati Desti

Vintype: Vin rød
Vintage: 2016 andre årgange
Betegnelse:Priorat (Catalonien,Spanien)
Kælder: Maius Doq Priorat
Volumen : 75cl
Score: RP95
Vindruer : Cabernet Sauvignon, Carignan, Garnacha, Syrah
Allergener: Indeholder Sulfitter

Beskrivelse · Maius Doq Priorat

Merum Priorati Desti 2016 (Cabernet Sauvignon, Carignan, Garnacha og Syrah)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Det har en intens mørk kirsebær farve med rødbrune trim.
 • Næse: Komplekse aromaer af røde frugter, hvor hindbær og ribs, sammenflettet med lidt krydrede noter på en baggrund af cassis dominere.
 • Mund: Det er elegant, silkeblød og sød, med afrundede tanniner, der giver en stor balance. fremhæver de balsamiske noter kombineret med et strejf af granater og slåen på ganen. Blød og vedholdende finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Priorat

VINGÃ…RD: Merum Priorati. Denne vingård er beliggende i byen Porrera i Priorat, Tarragona-provinsen, syd for Catalonien. Vinmarkerne har et areal på 102 hektar kuperet og stenet terræn, fattige på organisk materiale og god dybde, som hjælper plantager strække sig op til 15 meter efter vand til at understøtte de lange somre. Klimaet er Middelhavet og kontinentale.

GRAPE: Grenache Noir (65%), Carignan (15%), Syrah (10%), Cabernet Sauvignon (10%)

LAGRING: Modning i franske egetræsfade af 225 liter i 12 til 14 måneder.

FREMSTILLING: Manuel høst hvor klyngerne er deponeret i små kasser op til 20 kg. Når afstilkede druer underkastes en proces med udblødning og fermentering i et tidsrum på tre uger i rustfri ståltanke. Den resulterende urt forsigtigt presses og derefter flytte til den malolaktiske gæring. Endelig blandingen sorter og aftappet.

PARRING: Ideel til at parre med grillet kød krydret med urter, retter med fisk og skaldyr, især pighvar og hummer, og saltede skinke.

Anbefalet temperaturområde SERVICE: 16-18 ° C

ALKOHOL: 15,5%

Maius Doq Priorat

Købe Vine Maius Doq Priorat:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Merum Priorati Desti 2016

Grand Cru Wijnen

Udgivet til04.18

4/5

Merum Priorati Desti 2016

Merum Priorati kommer som navnet antyder, den berømte edoch ugæstfri Priorat. Vingården er blandt de venieuwers dette stadig forholdsvis traditionel traditionelle region. Merum tilhører Pere Ventura familien, som er bedst kendt for deres smukke Cavas. Etiketten på Merum Desti du ser gå konturen. En antydning til de forrevne landskab terrasser, hvor druerne er plantet. Alt i denne ugæstfri område skal gøres i hånden her. Den mesti blanding er en blanding af Grenache, Carignan, syrah og Cabernet Sauvignon. Han modnes 12 til 14 måneder på franske egetræsfade barriques. Det er derefter aftappet uden klaring eller filtrering. Har du lyst Châteauneuf-du-Pape? Så du finder det fantastisk. Den Merum Desti har en intens kirsebærrød farve og overstrømmende i næsen med masser af sarte røde frugter som hindbær, blåbær og pisket cassis sammen subtile krydrede noter af træ aldring.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

bedste Sælgere Priorat