Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde
Tendenser:

Black Friday 2021

BLACK FRIDAY 2021 på Drinks&Co

Gå ikke glip af de helt fantastiske tilbud, som Drinks&Co har forberedt til Black Friday 2021. Vi fejrer dagen med manér den 26. november!


Drinks&Co giver vi dig de bedste tilbud på dine yndlingsvine og -spiritusser til markedets bedste priser. I løbet af hele ugen op til Black Friday kan du finde et bredt udvalg af de bedste vine og spiritusser med store rabatter i vores Black Friday-sortiment.

Fantastiske tilbud på Black Friday 2021

Drinks&Co tilbyder vi dig en bred vifte af produkter med rabatter og specialtilbud fra forskellige butikker. Udvalget af forskellige butikker øger konkurrencen på markedet, så du kan finde dine yndlingsprodukter til den bedst mulige pris. Vores Black Friday-tilbud er uovertrufne, og du finder rabatter på hele hjemmesiden.

Jeg vil gerne benytte mig af jeres Black Friday-tilbud, men uden at miste overblikket

Drinks&Co er en onlinebutik uden lukketid. Vi er her for dig 24 timer i døgnet med en kundeservice, der hjælper dig, mens du handler komfortabelt fra dit skrivebord, din sofa, eller hvor du end er. Du kan forberede dine egne indkøb, så du er klar til at bestille på Black Friday. Du kan tage dig god tid, mens du bevæger dig rundt på vores side, så du kan se, hvad du ønsker og har brug for. Det vigtigste for os er, at du finder alt til den bedste markedspris. På Drinks&Co synes vi, at det er en fantastisk dag. Vi annoncerer nye tilbud, der er specielt målrettet til Black Friday, så du kan komme i gang med julehandelen.

Derfor beder vi dig om at fortælle os, hvad du forventer af Drinks&Co, så vi kan forberede os til dagen og opfylde dine ønsker.

Fantastiske tilbud på Black Friday 2021
Jeg vil gerne benytte mig af jeres Black Friday-tilbud, men uden at miste overblikket

De mest populære søgninger på Black Friday 2021

I år ønsker vi, at vores Black Friday skal indeholde så meget som muligt af det, som vores kunder efterspørger, og derfor begynder vi nu at indsamle dine forslag og ønsker til denne specielle dag. Nogle af de mest ønskede tilbud er rabatter på vin, cava, champagne og whisky. Der er dog også en vis interesse for øl og gourmetprodukter. Når det kommer til priser, har vores kunder anmodet om rabatter, kuponer og tilbud på forsendelsesomkostninger. I henhold til vores kunders forslag evaluerer vi også dine ønsker og vores muligheder for at tilbyde dig de bedst mulige tilbud. Når vi kommer tættere på dagen, vil du kunne se, hvad kunderne på Drinks&Co er mest interesserede i.

Nyttig viden om Black Friday

Hvad er Black Friday?

Det er efterhånden nogle år siden, at traditionen for at fejre Black Friday blev populær i Danmark. Men hvor stammer denne dag egentlig fra? Som mange andre skikke er Black Friday en dag for forbrugerne, som er hentet fra USA. Her fejres dagen altid efter Thanksgiving Day, som også er skæringsdatoen for, hvornår julen begynder. Julehandlen er fyldt med lys og pynt, men også masser af udgifter, så derfor har butikkerne valgt denne dato som en dag med store prisfald, som giver de julehandlende mulighed for at finde de bedste tilbud og gaver og samtidig spare betydelige beløb. Drinks&Co ønsker også at glæde vores kunder på denne dag, og derfor giver vi dig mulighed for at købe vin online til rigtigt gode priser. Så er det ingen sag at få forberedt julebordet med de bedste vine og spændende flasker med spiritus, når du tager imod familie og venner fra nær og fjern i den søde juletid.

Der findes flere teorier på nettet, hvad angår Black Friday's oprindelse. Her beskriver vi nogle af de mest kendte, og så over

  • På grund af den store økonomiske krise, der opstod i 1869, forsøgte to finansfolk på Wall Street at gå uden om markedet, men de endte med at gå konkurs. Derfor blev dagen kaldt en 'sort fredag'.
  • En anden version af dagens oprindelse hævder, at små amerikanske virksomheder oplevede et år med store tab, men deres salg begyndte på ny at gå op efter Thanksgiving. Derfor begyndte de fra det øjeblik at tale om 'sorte tal'.
  • I andre fortællinger hedder det sig, at mange amerikanske forretningsejere gav deres medarbejdere en fridag efter Thanksgiving. Medarbejderne og deres familier udnyttede denne dag til at foretage deres køb, hvilket ligeledes ville have ført til sorte tal i regnskaberne som nævnt før.
  • Udtrykket opstod i Philadelphia tilbage i 1961. Udtrykket blev opfundet i forbindelse med, at trafikvagterne på gaden ville beskrive den enorme mængde trafik, der fyldte i gaderne og på vejene dagen efter Thanksgiving.

Hvornår falder Black Friday i 2021?

I år er datoen for Black Friday 26. november. Dagen falder altid sammen med den fjerde torsdag i november måned, som er dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving.

Som bruger på Drinks&Co kan du købe vin online på Black Friday 2021 på det tidspunkt af dagen, der passer dig bedst. Vi lancerer vores tilbud allerede ved midnat, og der vil være masser af gode tilbud at finde i løbet af de efterfølgende 24 timer.

Hvornår falder Black Friday i 2021?
Gælder der andre betingelser på siden på Black Friday?

Gælder der andre betingelser på siden på Black Friday?

Nej. Kvaliteten af vores service, de generelle salgsbetingelser, garantierne, betingelserne for produktet og leveringsinformationen forbliver de samme. Du har de samme kunderettigheder som på enhver anden dag i løbet af året.

Hvad nu, hvis jeg har brug for hjælp i løbet af Black Friday 2021?

Vores kundeservice vil være åben i kontortiden mellem kl. 10.00-18.00, hvilket også fremgår på Drinks&Co's hjemmeside. Du kan ringe til os på tlf. (+44) 20 3322 2677 eller skrive til os via soporte@drinksandco.com. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme vores kunders behov, især i disse dage.