Tendenser:

Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene

Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore Gaio Extra Dry Millesimato 2018

75cl Størrelse

76,77kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Vintage: 2018 andre årgange
2019 og N/A
Betegnelse:Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene (Veneto, Italien)
Kælder: Collalto
Volumen : 75cl
Vindruer : Glera (100%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Ekstra Tør
Collalto framstiller Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore Gaio Extra Dry Millesimato 2018 , en vine mousserende men DO Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene som indeholder et udvalg af glera fra 2018 og med 12 alkohol.

Fremstilling for Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore Gaio Extra Dry Millesimato 2018

Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore Gaio Extra Dry Millesimato 2018 (Glera)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: Lidt bleg halm gul.
  • Næse: Bred og delikat, minder den nyligt moden hvid frugt med æble hersker, og subtile blomsteragtige toner, alle sæt i en sød, men aldrig cloying grundlag.
  • Mund: syreindholdet når det afprøves, virker som en klar balancer mellem virkningen af ​​sukkerarter og den generelle struktur, harmonisering vin drikke og gør decideret afkøle og godt kalibreret.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Italien.

VINGÅRD: Collalto.GRAPE: 100% Glera.

LAGRING: Anden gæring ved tilsætning af udvalgte gær vinen basen bearbejdet i overensstemmelse Martinotti-Charmat metode. Efter en yderligere periode på pause i gær, efter opskumning og efterfølgende vinsyre stabilisering vinen filtreres og alderen mere autoklavering før bliver aftappet.

FREMSTILLING: Den bløde trykke særlige pneumatisk presse efterfølges af statisk bundfældning af mosten og efterfølgende fermentering i ståltanke med kontrolleret temperatur ved en kontrolleret temperatur (19 ° C), ved anvendelse af udvalgte gær. Forfining og resten af ​​den ædle bærme stål finder sted over en periode på mellem tre til seks måneder afhængig af typen.

PARRING: Den ideelle ægteskab er den klassiske 'cicheti' Veneto (slags fisk-baserede forretter, æg, grøntsager), såvel som traditionelle saltede kød af Treviso. Men for purister, foreslår vi ægteskab med souffle vegetabilsk baseret, mousser salt, skaldyr, fisk saucer lys, friske eller bløde oste med lidt mælkesyre rest, og alle præparater, hvor noten sauteed og krydret det er diskrete.

TEMPERATUR: 12 ° C

ALKOHOL: 11,5%

Se mere

Bedømmelser af Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore Gaio Extra Dry Millesimato 2018

Dette produkt har ingen kommentarer endnu. Vær den første til at bedømme det.

Anmeldelser af andre årgange af Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore Gaio Extra Dry Millesimato 20182019

4/5

Best of Collalto sidste måltid. Vin og venner altid gå meget godt.
God farve. Lugter af gær og bageri. Ganen er vandig.
Se mere
Arnar Sørensen