Tendenser:

Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene

Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018

75cl

Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2019

91,61kr

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Vintage: 2018 andre årgange
Betegnelse:Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene (Veneto, Italien)
Kælder: Collalto
Volumen : 75cl
Vindruer : Glera (100%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut
Collalto er udvikkleren af Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018 , en vine mousserende af DO Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene som indeholder et udvalg af glera fra 2018 og med en alkohol graduering på 12. Brugerne af Drinks&Co validerer Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018 med 4 med 5 poeng.

Beskrivelse af Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018

Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018 (Glera)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: strågul med lysegrønne nuancer.
  • Næse: Dens karakteristika af friskhed og duft er baseret på anerkendelsen af ​​Golden æbler og moden pære frisk Williams, på en blomstret baggrund yderst delikat og behagelig.
  • Mund: På ganen syreindholdet dominerer ordentligt, men det er aldrig overvældende, i de andre smagsoplevelser, førende rytmer og kadencer af smagning. Sukkerholdige effekt går godt med sure note og bliver en ganske bemærkelsesværdig vedholdenhed og kompleksitet. Postnasal fuldt afkast bringer smagsoplevelser oplevet.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Italien.

VINGÅRD: Collalto.

GRAPE: 100% Glera.

LAGRING: anden fermentering med intervention af udvalgte gær vinen basen bearbejdet i overensstemmelse Martinotti-Charmat metode. Efter en yderligere periode på pause i gær, efter opskumning og efterfølgende vinsyre stabilisering vinen filtreres og alderen mere autoklavering før bliver aftappet. Varigheden af ​​hele cyklussen over fire måneder at behandle.

FREMSTILLING: Den bløde trykke særlige pneumatisk presse efterfølges af statisk bundfældning af mosten og efterfølgende fermentering i ståltanke med kontrolleret temperatur (19 ° C) ved anvendelse af udvalgte gær. Forfining og resten af ​​den ædle bærme stål finder sted over en periode på mellem tre til seks måneder afhængig af typen.

PARRING: Fremragende som aperitif, hvis du drikker alene, bland godt med hot entrees af saltvandsfisk, delikat stegt fisk i Adriaterhavet, tempura grøntsager, supper og risotto altid baseret på grøntsager. Hvide kød retter, med en delikat og lys sovs, salt og hvis bund er afbalanceret fedtsyre handling på ganen.

TEMPERATUR: 6 -8 ° C

ALKOHOL: 11,5%

Se mere

Bedømmelser af Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018

4

1 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018:Sats Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018:

4 /5

Jeg aftalt på vingården og købte nogle kasser.
Egen opacitet Collalto. Velsmagende gær bageri aromaer. A mousserende let oxideret.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 20182019

4/5

Lugter af gær og bageri. Straffen smag som tændstikker.
Wine mousserende er det bedste jeg nogensinde har haft.
Se mere

Andre produkter fra samme vingård