Tendenser:

Alentejo

Conde de Serpa 2016

75cl

52,20kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2016 andre årgange
2014, 2013 og 2012
Betegnelse:Alentejo (Portugal)
Kælder: Caves Montanha
Volumen : 75cl
Vindruer : Aragonêz, Alicante Bouschet, Trincadeira
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Caves Montanha framstiller Conde de Serpa 2016 , en vine rød men DO Alentejo baseret på trincadeira, alicante bouschet og aragonêz klynger fra 2016 og med 13 alkohol. Drinks&Co samfund validerer Conde de Serpa 2016 med 4 5 poeng.

Fremstilling for Conde de Serpa 2016

Conde de Serpa 2016 (Aragonêz, Alicante Bouschet og Trincadeira)

Producent: Caves Montanha

OD: Alentejo

Vindruer: Aragonêz, Alicante Bouschet og Trincadeira

Se mere

Vingården

Caves Montanha

Caves Montanha

Hovedkvarteret i Anadia, blev Caves of the Mountain grundlagt i 1943 af Adriano Henriques, der går derfra fra forældre til børn, der nu er i fjerde generation. Fokuseret på produktion, markedsføring og distribution af drikkevarer har søgt med mange år, og nogle generationer har altid samme formål ... kvaliteten af de produkter, den præsenterer til sine kunder. Bevis for dette er de mange kvalitetspriser, du har tjent gennem årene.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Conde de Serpa 2016

4

1 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Conde de Serpa 2016:Sats Conde de Serpa 2016:

4 /5

Farven var rød til brun. Den rød dufter godt , som rød frugtkompot.Teksturen af ​​denne Caves Montanha var olieagtig.
Vi tjente det første kursus.
Denne gang tog vi sammen som et par.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Conde de Serpa 201620142012

4/5

Bright, citrus farve, frugtagtig med marmelade noter. Frisk i munden, afbalanceret og vedvarende.
Se mere
Portugal Vineyards

4/5

Smagsnoter:
Klar, granatrød farve. Varm aroma med marmelade noter, intens i munden, blød, vedholdende.
- Winemakers:
- Vinfremstilling: Grapes afstilket og fermenteret i rustfri ståltanke under kontrolleret temperatur. 12 måneder aldring i franske egetræsfade og 6 måneder i flasken.
- Druesorter: Aragones, Trincadeira, Alicante Bouschet.
- Mad Parring: Det går godt med ost og vildtkød.
- Opbevar og tjene Tips: Serveres mellem 16-18ºC.
Se mere
Portugal Vineyards

Andre produkter fra samme vingård