Tendenser:

Alentejo

Montes Claros Brut 2013

75cl

104,01kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Vintage: 2013 andre årgange
Betegnelse:Alentejo (Portugal)
Kælder: Adega Cooperativa de Borba
Volumen : 75cl
Vindruer : Arinto, Alvarinho
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut
Fra vingården Adega Cooperativa de Borba kommer Montes Claros Brut 2013 en vine mousserende Alentejo som indeholder et udvalg af alvarinho og arinto fra 2013 og det har en alkohol grad på 12. En vine validerer med 4 men over 5 poeng fra Drinks&Co brugere.

Fremstilling for Montes Claros Brut 2013

Montes Claros Brut 2013 (Arinto og Alvarinho)

Producent: Adega Cooperativa de Borba

OD: Alentejo

Vindruer: Arinto og Alvarinho

Se mere

Vingården

Adega Cooperativa de Borba

Adega Cooperativa de Borba

Den 24. april inviterede bestyrelsen for Landbrugsgilde Borba en gruppe vinproducenter til at samle rundt og diskutere muligheden for at skabe Adega de Borba. Den 30. april 1955 trådte den første bestyrelse i Adega de Borba-kooperativet i kraft.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Montes Claros Brut 2013

4

1 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Montes Claros Brut 2013:Sats Montes Claros Brut 2013:

4 /5

Vi tager det før måltidet. Jeg tog det med en særlig person.
I lyset har en farve uploadet. Stærke aroma af gær. At være Alentejo var en smule fedtet.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Montes Claros Brut 20132010

4/5

Smagsnoter:
Crystal udseende, citronsyre farve med gule nuancer og fine bobler. Elegant aroma af tropiske frugter og let anstrøg af mandel. Young, frisk med citronsyre varianter. Stor balance mellem surhedsgrad og alkohol niveauer.
- Winemaker: Óscar Gato
- Vinfremstilling: Druer nøje udvalgt fra vinmarker med gunstig modning til fremstilling af mousserende vin balance i form af en lavere sukker niveau og højere surhedsgrad - det var de ingredienser til at producere Montes Claros mousserende vin. Høsten blev udført manuelt under formiddag for at opnå den ideelle temperatur af druerne, som de ankom i vingården. Druerne blev transporteret i små mængder. Efter knusning og destemming af druerne, presning, dekantering gennem kolde system til omkring 24 timer og alkoholgæring ved en kontrolleret temperatur følges. Have indhentet vin base for at producere mousserende, vinen blev derefter aftappet og opbevaret i kælderen. Den anden gæring blev udført i flasken - den klassiske metode. Efter den anden gæring og ældning af "dégorgement" blev udført for at udtrække gær, og derefter topping, den proces, hvorved "musselet", og proppen er placeret.
- Druesorter: Arinto, Alvarinho.
- Mad Parring: Ideel som aperitif, men gastronomically alsidig.
- Store og Serveres Tips: Det bør indtages efter aftapning, eller det kan alder for yderligere to år. Serveres ved 6-8 ºC.
Se mere

Andre produkter fra samme vingård