Porta da Ravessa Reserva 2017

Adega Cooperativa do Redondo (Alentejo)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

37,83kr + 31,20kr Forsendelse (6 - 11 dage)

37,83kr/enhed

Forsendelse: Portugal Vineyards (Portugal)

kr Du vil modtage 0.06 point for hver, købt enhed

Adega Cooperativa do Redondo udvikler denne Porta da Ravessa Reserva 2017 (37,83kr), en vine rød fra DO Alentejo med udvalgte klynger af trincadeira, cabernet sauvignon, alicante bouschet og aragonêz fra 2017 og hvid alkohol gradueringen er på 14. 4 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Porta da Ravessa Reserva 2017.

Teknisk fil · Porta da Ravessa Reserva

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017 andre årgange
2016 og 2013
Betegnelse:Alentejo (Portugal)
Kælder: Adega Cooperativa do Redondo
Volumen : 75cl
Vindruer : Aragonêz, Alicante Bouschet, Cabernet Sauvignon, Trincadeira
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14

Beskrivelse · Adega Cooperativa do Redondo

Porta da Ravessa Reserva 2017 (Aragonêz, Alicante Bouschet, Cabernet Sauvignon og Trincadeira)

Producent: Adega Cooperativa do Redondo

OD: Alentejo

Vindruer: Aragonêz, Alicante Bouschet, Cabernet Sauvignon og Trincadeira

Adega Cooperativa do Redondo

Købe Vine Adega Cooperativa do Redondo:

Flere anmeldelser af Porta da Ravessa Reserva 2017

Immanuel Wiese

Udgivet til21.03

4 /5

Jeg fik det fra en person på scenen for at forsøge.
Color var temmelig mørk rød. Næsen opfattes Hindbær. Astringerende ru.
Bedste måltid.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    1
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Porta da Ravessa Reserva 2016

Freja Bengtson
Freja Bengtson

4/5

Højeste rød for at fejre min fødselsdag. A rød Jeg nød med mine venner.
Intens syn. Lugtede blød , vanilje og kanel. Lidt salt, men pænt.

Bedømmelser af Porta da Ravessa Reserva 2013

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Smagsnoter:
Noter af moden blomme og marmelade kombinere med grøntsager og krydderier noter. I munden, den bløde tone med en svag vanillinsyre bliver oplivet af faste tanniner, en velafbalanceret sæt.
- Winemaker: Pedro Hipolito
- Vinfremstillingen: Vinificated ved hjælp af de nyeste temperaturstyrede gæring teknikker. Aldring i 6 måneder i franske egetræsfade.
- Druesorter: Trincadeira, Aragones, Alicante Bouschet, Cabernet Sauvignon.
- Mad Parring: Går godt som tilbehør til spil og ost.
- Store og Serveres Tips: Opbevaring Liggende ved en temperatur på 15 ° C. Tjener ved en temperatur på 16 ° C til 18 ° C.

bedste Sælgere Alentejo