Tendenser:

Alentejo

Reguengos Socios 2015

75cl Størrelse

181,73kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2015 andre årgange
2014 og 2013
Betegnelse:Alentejo (Portugal)
Kælder: Carmim
Volumen : 75cl
Vindruer : Aragonêz, Trincadeira
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Carmim tilbyder vi denne Reguengos Socios 2015 , en vine rød framstillet ud fra DO Alentejo baseret på trincadeira og aragonêz fra 2015 og med 14 grader alkohol. 3 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Reguengos Socios 2015.

Fremstilling for Reguengos Socios 2015

Reguengos Socios 2015 (Aragonêz og Trincadeira)

Producent: Carmim

OD: Alentejo

Vindruer: Aragonêz og Trincadeira

Se mere

Vingården

Carmim

Carmim

Cooperativa Agrícola de Reguengos de Monsaraz - blev oprettet i 1971 af en gruppe på 60 vindyrkere med det formål at producere og markedsføre vin fra druer fra en gruppe vinproducenter fra regionen.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Reguengos Socios 2015

3

1 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Reguengos Socios 2015:Sats Reguengos Socios 2015:

3 /5

Se mere
,

Den glædre mig

Anmeldelser af andre årgange af Reguengos Socios 201520142013

4/5

Ser godt ud med en stærk fisk. Jeg fik det til at smage venner.
Rubinrød intens. Aroma af cedertræ. Texture er vandig.
Se mere
Gurli Just

4/5

SMAGSNOTATER:
- Syn: rubin.
- Næse: rosiner, ristet kokos og vanille.
- Mund: fyldig, med bløde tanniner. En vedholdende endelig bekræftelse af olfaktoriske noter, elegant, harmonisk og robust vin.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Alentejo.
VINGÅRD:
GRAPE: Aragonez, Trincadeira, Castelão.

ALDRING:
FREMSTILLING: håndplukkede druer, stammede og knust, øjeblikkelig tilsætning af enzym udvinding, tilsætning af levaudras at igangsætte fermentering ved kontrolleret temperatur, så udblødning og fermentering af druer skind, ved at pumpe op urten under 8 dage senere, afgørende for stabilisering og modning af vin forårsager æble gæring.

PARRING: game kød, grillretter, grillet kød og oste.
TEMPERATUR: 18 °C
ALKOHOL: 14,5%
Se mere
Mikkel Juhl