Tendenser:

Alentejo

Ripanço Private Selection 2018

75cl Størrelse

40,43kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2018 andre årgange
2016, 2014 og 2013
Betegnelse:Alentejo (Portugal)
Kælder: José Maria da Fonseca
Volumen : 75cl
Vindruer : Aragonêz, Alicante Bouschet, Syrah
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Vine rød Ripanço Private Selection 2018 er en Alentejo fra vingården José Maria da Fonseca med tilføyde klynger af syrah, alicante bouschet og aragonêz fra 2018 og hvid alkohol gradueringen er på 14. Drinks&Co brugere giver til Ripanço Private Selection 2018 4 5 poeng.

Fremstilling for Ripanço Private Selection 2018

Ripanço Private Selection 2018 (Aragonêz, Alicante Bouschet og Syrah)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: loaded rubin.
  • Næse: god frugt, ren, eg, vanille, figen, violer, mynte.
  • Mund: god frugt, meget afbalanceret, god struktur, gode tanniner og god syre.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Alentejo.

GRAPE: Aragones (40%), Trincadeira (35%), Syrah (14%) og Alicante Bouschet (11%).

PARRING: Rødt kød eller ost retter.

ANBEFALET serveringstemperatur: 16-18 ° C

ALKOHOL: 13,7%

Se mere

Bedømmelser af Ripanço Private Selection 2018

4

1 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Ripanço Private Selection 2018:Sats Ripanço Private Selection 2018:

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: loaded rubin.Næse: god frugt, ren, eg, vanille, figen, violer, mynte.Mund: god frugt, meget afbalanceret, god struktur, gode tanniner og god syre.OPRINDELSESBETEGNELSE: Alentejo.GRAPE: Aragones (40%), Trincadeira (35%), Syrah (14%) og Alicante Bouschet (11%).PARRING: Rødt kød eller ost retter.ANBEFALET serveringstemperatur: 16-18 ° CALKOHOL: 13,7%
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Ripanço Private Selection 201820142013

4/5

16 pts Revista de Vinhos - Intense rubinrød farve. Aroma af solbær, kaffe, blåbær, hindbær, vanilje. På ganen sin glatte, afbalanceret, med god syre og modne tanniner. Medium ende af munden.
Se mere
Portugal Vineyards

4/5

Smagsnoter:
Intens rubinrød farve. Aroma af solbær, kaffe, blåbær, hindbær, vanilje. På ganen sin glatte, afbalanceret, med god syre og modne tanniner. Medium ende af munden.
- Winemaker: Domingos Soares Franco
- Vinfremstillingen: Ripanço er den gamle teknik, der går tilbage til romerske aldre, der anvendes traditionelt i det sydlige Portugal for manuelt destemming. Aldring i 6 måneder i franske og amerikanske ny eg.
- Druesorter: Syrah, Aragones, Alicante Bouschet.
- Mad Parring: Parring denne fine vin med rødt kød eller ost.
- Opbevar og tjene Tips: Flaskerne bør fastsættes ved en temperatur på 12 ° C og 60% luftfugtighed. Bør serveres ved en temperatur på 16 / 18ºC.
Se mere
Portugal Vineyards